REZZIME DANA (subota): Idealan dan!

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.03.19. | 23:13

Pogledajte ko vam je 23. marta doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Vi ste tipovali perfektno, svi najigraniji parovi današnjeg dana su zaorkuženi!

ZAOKRUŽENO

ITALIJA - FINSKA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Jedan neodlazak na veliko takmičenje bio je dovoljan Italijanima da se gotovost podigne na najviši nivo. I Azuri su renovirali sastav, osim srca odbrane gotovo ceo tim su izmenili, ali sa Fincima nisu imali problema. Štaviše, neki novi momci vrlo uspešno su startovali u nacionalnom timu i golovima najavili lepe reprezentativne karijere.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča.

BIH - JERMENIJA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Selekcija Bosne i Hercegovine važi za drugog favorita ove grupe. Ekipa Roberta Prosinečkog lakše je odradila posao protiv Jermenije nego što to rezultat govori. Golovima Radeta Krunića - posle centaršuta Miralema Pjanića - i Denija Miloševića Zmajevi su imali sigurnih 2:0 sve do sudijske nadoknade. Tek tada, sa bele tačke, Mhitarjan je smanjio na 1:2 i postavio konačan rezultat.

ŠPANIJA - NORVEŠKA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Ako bi Španci birali izreku kojom bi opisali start kvalifikacija, pre bi izabrali onu da se „prvi mačići bacaju u vodu“, nego da se „po jutru dan poznaje“. Pošto igra Crvene furije u premijernoj utakmici protiv Norveške na Mestalji nije bila tako blistava, odnosno, sve je dobro bilo do protivničkog šesnaesterca, odakle su se tukli ćorci – 2:1.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča.

GRUZIJA - ŠVAJCARSKA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:2

Švajcarci su još jednom pokazali da su vrlo ozbiljna reprezentacija i da plasman na završni turnir Lige nacija nije nikakva slučajnost, baš kao ni ono petardiranje Belgije.Domaći sastav uspeo je nekako da dodoli u prvom poluvremenu, ali čim je krenuo nastavak Sajdžije su stigle do vođstva i bilo je jasno da Gruzini neće moći do iznenađenja.

ŠVEDSKA - RUMUNIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Selekcija Janea Andersona je na vreme stigla do, ispostaviće se, nedostižne zalihe. Ipak, Rumuni su ozbilnjno stresirali domaću publiku u drugom poluvremenu, vrlo brzo su smanjili rezultat u preko Kešerua, a onda imali još nekoliko dobrih prilika. Najviše će žaliti za onom iz trećeg minuta nadoknade, kada je udarac Sapunarua sa svega nekoliko metara udaljenosti zaustavio Robin Olsen.

MILTON KINZ - JEOVIL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0
Milton je treći na tabeli i opravdao je ulogu favorita protiv tima koji se bori za opstanak. Rani gol u 13. minutu trasirao je put ka pobedi domaćeg sastava, a potvrda je stigla osam minuta pre kraja...

LUTON - DONKASTER (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 4:0
Luton je još jednom potvrdio da je najbolji tim Lige 1. Lako i ubedljivo protiv Donkastera, mada je prvi gol pao tek u 33. minutu. Početkom drugog dela domaći su duplirali prednost, a onda sa dva ekspresna gola u finišu dotukli Donkaster.

LIHTENŠTAJN - GRČKA (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:2
Koliko god da Grci imaju problema sa realizacijom i igraju neefikasno, Lihtenštajn je ipak za dve klase ispod tog nivoa i nije imao nikakve šanse. Posle sjajne akcije Fortunis je doneo vođstvo Grcima u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Donis je u 80. minutu stavio tačku na ovaj susret...

SENEGAL - MADAGASKAR (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0
Senegal i Madagaskar su u grupi A igrali za svoju dušu, jer su se obe selekcije plasirale na Kup Afrike. Domaćin, koji je i pobednik grupe, dobio je meč sa rutinskih 2:0, a oba pogotka postigao je Mbaje Nijang. Prvi sredinom prvog dela, a drugi već na startu drugog...

GANA - KENIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Gana se mučila više nego što se očekivalo protiv Kenije, ali na kraju je uspela da opravda ulogu favorita. Odlučio je pogodak Džefrija Šlupa sedam minuta pre kraja utakmice...


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara