Španija i prvi mačići... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.19. | 22:42

Očekivalo se više od Crvene furije protiv Norvežana

Ako bi Španci birali izreku kojom bi opisali start kvalifikacija, pre bi izabrali onu da se „prvi mačići bacaju u vodu“, nego da se „po jutru dan poznaje“. Pošto, igra Crvene furije u premijernoj utakmici protiv Norveške na Mestalji nije bila tako blistava, odnosno, sve je dobro bilo do protivničkog šesnaesterca, odakle su se tukli ćorci – 2:1.

Daleko veći posed lopte imala je Španija, mnogo više šuteva na gol, ali ostao je utisak da se mnogo više očekivalo od pulena Luisa Enrikea protiv skromne selekcije Norveške. Ovaj meč mogao je da pogleda sa naročitim interesovanjem i selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, pošto su Skijaši rival Orlovima u polufinalu plej-ofa Lige nacija...

Izabrane vesti

Španija je povela protiv Norvežana u 16. minutu golom Rodriga. Držala je Furija loptu i kontrolisala utakmicu posle toga, ali nije uspevala da postigne drugi pogodak, kojim se lomi i overava utakmica.

Norveška je imala u 31. minutu čist zicer za izjednačenje, a tom prilikom se obrukao iskusni Tarik Eljunusi. Ipak, došli su gosti do gola u 65. minutu, kada je pogotkom Kinga iz penala Norveška izjednačila i naterala hladan znoj na čelo igrača i navijača Španije.

To preznojavanje, ipak, nije dugo trajalo, pošto je golman Skandinavaca Jarštajn oborio Moratu i skrivio penal, iz kojeg je Serhio Ramos doneo pobedu Španiji.

 

 

KVALIFIKACIJE ZA EP - 1. KOLO

GRUPA F
Malta – Farska Ostrva  2:1 (1:0)
/Nvoko 13, Borg 77 – Tomsen 90/

Švedska – Rumunija  2:1 (2:0)
/Kvajzon 33, Klason 40 – Kešeru 58/

Španija – Norveška  2:1 (1:0)
/Rodrigo 16, Ramos 71p – King 65p/


tagovi

ŠpanijaNorveška

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara