REZZIME DANA (subota): Siti, Real i Bajern jedva, Junajted nikako

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.02.22. | 23:28

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - BILEFELD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Bajer nije imao nikakvih problema s gostima iz Bilefelda. Pobedu je obezbedio relativno brzo i tako na najlepši način najavio derbi s Bajernom idućeg vikenda, odnosno okršaj sa Atalantom u Ligi Evrope. Dva gola postigao je Musa Dijabi u 57. i 81. minutu. Lukas Alario uspešno je odmenio povređenog Patrika Šika, pošto je načeo Arminiju u 29. minutu.

Opširnije OVDE.

EMPOLI - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:3

Da nije bilo maestralnog Dušana Vlahovića, teško bi Juve stigao do trijumfa na stadionu Karlo Kastelani. Čak i pored dva gola srpskog golgetera, torinski tim je strepeo za pobedu u završnici duela, ali je odbrana ipak izdržala protiv vrlo nezgodnog Empolija.

Opširnije OVDE.

RAJO VALJEKNO - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 0:1

Ponovo je Kraljeve iz sivila dosadne i mrtve igre izvukao supersonični avion u liku i delu Karima Benzeme. Kao mnogo puta ove sezone reprezentativac Francuske je golom u 83. minutu spasao Real Madrid i poštedeo Karla Ančelotija žestokih kritika.

Opširnije OVDE.

EVERTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:1

Desetak minuta delilo je donedavno kaznenu ekspediciju Pepa Gvardiole da drugi put zaredom ispusti bodove. Niko nije očekivao poraz u prošlom kolu od Totenhema koji je oživeo šampionsku trku, niti da će se ove sezone neprepoznatljivi Everton sjano braniti sve do centaršuta Bernarda Silve iz 82. minuta. Umesto rutinske intervencije, prvo je nesiguran bio Holgejt, za njim je pogrešio i Majkl Kin, a Foden doneo pobedu Sitiju.

Opširnije OVDE.

PSŽ - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

S tri pobede i remijem u nizu došao je Sent Etjen na Park prinčeva. Kada je Denis Buanga matirao Đanluiđija Donarumu posle greške Danila Pereire u 16. minutu, gostujući navijači pali su u trans. Poverovali su da bi njihovi fudbaleri mogli do prve pobede nad Pari Sen Žermenom još od četvrtfinala Liga kupa 2012, kada su slavili na penale, a 2008. godine ako se gledaju samo dueli u Ligi 1. To se, ipak, nije dogodilo. Trebalo je domaćinima vremena da uhvate zalet, ali kada su se uozbiljili, preokrenuli su na 3:1. Samo 10 minuta (s pauzom između poluvremena) bilo je dovoljno domaćinima da pregaze rivala. I, onda su ponovo stali.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Prilično lako Atletiko Madrid je slavio protiv Selte (2:0), nanevši prvi poraz još od 8. januara i gostovanja u San Sebatijanu. Totalno je Atletiko čvrstom igrom izbacio ekipu iz Galcije iz ritma. Jorgandžije su igrale kao protiv Mančestera, Selta nije mogla da isprati taj ritam i intenzitet igre.

Opširnije OVDE.

AJNTRAHT - BAJERN (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:1

Utakmica je rešena u 71. minutu. Nagelsman je četiri minuta ranije povukao ključni potez, kada je iz igre izvukao Marcea Zabicera, a na teren poslao pomenutog Sanea. Brznonogi krilni napadač pobegao je odbrani domaćina, usledio je pravovremeni pas Jozue Kimiha kroz sredinu i tu nije bilo spasa za golmana Trapa.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - VOTFORD (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:0

Izabranici Ralfa Rangnika su već drugi put za manje od tri nedelje dozvolili sebi ozbiljan luksuz da prosipaju bodove protiv davljenika. Večeras im je na Old Trafordu odoleo Votford napravivši podvig koji mu je bio stran decenijama. Prvi put od 1985. godine Stršljenovi su osvojili bod na Olt Trafordu.

Opširnije OVDE.

MARITIMO - SPORTING (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Posle pet i po godina provedenih u Lesteru, Njukaslu, Fenerbahčeu, Monaku i Lionu, Islam Slimani se ove zime vratio u Sporting iz Lisabona. Doveden je da pomogne u odbrani titule, ali zasad je uspeo samo u tome da Lavovi osvoje bod protiv Maritima u gostima - 1:1. Iskusni Alžirac bio je precizan u 38. minutu posle odličnog prodora i povratne lopte Mateusa Rejsa. Dovoljno, ipak, samo za remi protiv osmoplasirane ekipe koja je povela posle greške u odbrani Sportinga već u 5. minutu. Iskoristio ju je Bruno Šadaš.

Opširnije OVDE.

LEVEN - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Taman što je uhvatio zalet, Anderleht se okliznuo. Leven mu je preprečio put, ne dozvolivši mu da se makar iz prikrajka nada tituli. Bili su gosti bolji, u nadoknadi prvog dela čak i postigli gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Na kraju, još jedna potvrda da Leven i te kako ume da bude neugodan rival Kraljevskom klubu, pošto ni četvrti uzastopni put nije poražen u duelu sa belgijskim velikanom.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara