Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Bavarski kreč štiklirao dobitak

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.04.19. | 07:56

Pogledajte ko vam je 24. aprila doneo novac, a ko prodao tipove

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

VERDER - BAJERN MINHEN (tip 2, kvota 1,35) – 2:3
Pre četiri dana u Bundesligi, večeras u Kupu. Verder je ponovo bio mušterija Bajerna. Bavarci su odradili maksimalan posao večeras i sa pobedom od 3:2 (1:0) izborili su plasman u finale Kupa Nemačke gde će tim Nika Kovača igrati protiv Lajpciga.  Vodio je Bajern s 2:0, ništa nije slutilo na to da ćemo gledati dramu, ali je Verder uspeo da postigne dva gola za 67 sekundi i izjednači na 2:2. Ipak, Bajern je do finala stigao golom iz penala koji je dosuđen posle VAR-a u 80. minutu. 

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

ATLETIKO MADRID - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,90) - 3:2
Nije bio pun stadion Vanda Metropolitano u Madridu zbog vremenskih uslova, ali oni koji su bili mogli su zaista da uživaju u igri svog tima i generalno utakmici Atletika protiv Valensije i pobedi od 3:2 (1:1). U jednom momentu je delovalo da će Valensija dovesti Barsu na ivicu osvajanja titule, ali su Jorgandžije sa tri boda održale nadu, to jest - više teoriju, da mogu da zaprže čorbu Kataloncima.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,50) – 0:2
Gleda Mančester siti sa vrha tabele! Tri kola pre kraja sezone tim Pepa Gvardiole je na pol poziciji i ima sve u svojim rukama što se tiče raspleta šampionske trke. Ni Mančester junajted nije uspeo da zaustavi Siti. Nasred Old Traforda orila se pesma plavog dela grada – 2:0.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

MALME – HAMARBI (tip 1, kvota 1,60) - 4:1
Nije delovalo u 12. minutu kao da će Malme do pobede, kada je Tanković dao gol za gostem ali je u drugom poluvremenu sve leglo na svoje. Malme je dao četiri komada, pogađali su Traustaston, Antonson, Rieks i Rozenberg za ubedljivu pobedu i slavlje svih vas koji ste zaokružili keca.

ZENIT – DINAMO MOSKVA  (tip 1, kvota 1,60) - 2:0
Šampionska titula u Rusiji odavno nije bila bliža Sankt Peterburgu. Posle četiri godine Zenit je na pragu osvajanja krune, pošto je u 24. kolu prvenstva savladao Dinamo iz Moskve i ostao na osam bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala pet kola pre kraja - 2:0. Samo sedam minuta u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Zenitu da reši utakmicu. Iako je Lokomotiva pre njega dobila prvenstveni meč i nabacila pritisak na leđa nebeskoplavima, to nije ukočilo tim iz Sankt Peterburga.

NAC BREDA – FAJENORD (tip 2, kvota 1,45) - 0:4
Kasno Fajenord u borbu za vrh stiže. Tim iz Roterdama upisao je četvrtu uzastopnu pobedu u 32. kolu prvenstva Holandije, pošto je kao gost razbio Bredu sa 4:0. Sve je to dovoljno crveno-belima samo za treće mesto na tabeli, sa debelim zaostatkom u odnosu na Ajaks i PSV. Ovo je bila tek četvrta pobeda Fajenorda u gostima ove sezone, pa tu leži ključ tolikog zaostatka za vodećim dvojcem i krah u trci za titulu i Ligu šampiona.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

SALCUBRG - VOLFZBERGER (tip 1, kvota 1,25) - 3:1
Odlično ste ovde gađali. Možda je na poluvremenu bilo teško, a posle gola gostiju u 55. minutu još teže., na kraju se sve dobro završilo. Salcburg je dao tri gola u poslednjih nekoliko minuta, a strelci su bili Onguene u 87, Dabur u 89. i Minamino u 94. minutu.

PRECRTANO

VULVERHEMPTON - ARSENAL (tip 2, kvota 2,55) - 3:1
Treći poraz u poslednje četiri utakmice Premijer lige i Arsenal više ne kontroliše situaciju. Tobdžije više nemaju sve u svojim rukama. Tri kola pre kraja Čelsi je četvrti i za korak bliži Ligi šampiona od čete Unaija Emerija. Sjajni Vulverhempton bukvalno je nokautirao goste sa Emirata, posle prvih 45 minuta imao prednost od 3:0, da bi se meč završio počasnim pogotkom Arsenala - 3:1. 

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

BARSELONA – EFES  (tip 1, kvota bez h 1,50) - 68:102
Barselona više nema prednost domaćeg terena, Anadolu Efes je vratio brejk. I to na kakav način. U krcatoj Blaugrani turski tim naneo je jedan od najtežih poraza Barsi na domaćem parketu otkako se Evroliga igra u ovakvom formatu - 102:68. Četa Svetislava Pešića nosila se koliko-toliko sa raspoloženim rivalom samo u prvih 10 minuta (20:26). Posle toga ni u jednoj četvrtini nije prešla 20, a u trećoj deonici bukvalno je deklasirana - 32:18. 

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

MILAN - LACIO (tip 1, kvota 2,60) - 0:1
Lacio je večeras naplatio mnoge račune Milanu. Ono polufinale iz prošle sezone, zatim kontroverzan nedavni poraz u prvenstvu, ali i sramotno ponašanje Milanovih prvotimaca Kesija i Bakajoka koji su se rugali Frančesku Aćerbiju. Lacio je pred 60.000 ljudi na San Siru potpuno zasluženo savladao Rosonere sa 1:0 u revanšu polufinala Kupa Italije i plasirao se u meč za trofej gde ga čekaju Fiorentina ili Atalanta. 

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

FOTO: Reuters


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara