Miodrag Anđelković (©OFK Beograd)
Miodrag Anđelković (©OFK Beograd)

Romantičari na prozivci u ponedeljak

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.21. | 08:15

Šefu stručnog štaba OFK Beograda Miodragu Anđelkoviću spisak duži za povratnika Ivicu Jovanovića, a tu su i novajlije Marko Kilibarda, Nemanja Ratković i Strahinja Pantić

Zimski raspust privodi se kraju i u redovima OFK Beograda. Miodrag Anđelković sa stručnim štabom zakazao je prvu prozivku za ponedeljak u 11 časova na Omladinskom stadionu, a kako je iz kluba najavljeno planirano je da se trenira na Karaburmi, ali i na terenima FCSB-a na Adi Ciganliji. Spisak trenera u ovom momentu duži je za povratnika Ivicu Jovanovića, a tu su i novajlije Marko Kilibarda, Nemanja Ratković i Strahinja Pantić.

“Želimo da zaokružimo sastav tima na vreme, da se na pripremama što pre okupi ekipa koja će se uigravati za nastavak prvenstva. Tim iz naredne polusezone će biti jaka baza za ekipu koja će se boriti za plavo-bele u narednom šampionatu. Ekipa ljudi koja je zadužena za sportski sektor nije odmarala i zna se tačna raspodela poslova. Traže se igrači koji imaju kvalitet da se odmah uključe u tim. Spisak željenih pojačanja je napravljen, u velikom delu i ispunjen. Izabrani su igrači koji su pre svega dobri i karakterni ljudi. Tako ćemo i birati igrače za naš voljeni klub! Mogu da najavim da će novajlija biti još, a delu prvotimaca koji su jesenas nosili naš dres smo se zahvalili na dosadašnjem radu i poželeli im svu sreću u daljim karijerama”, poručio je Anđelković za klupski sajt očigledno zadovoljan zbog dolaska Kilibarde, krilnog napadača iz redova Trajala, veziste Ratkovića i defanzivca Pantića.

Izabrane vesti

Inače, trener Anđelković je najavio i da će se u toku ove godine Omladinski stadion ponoviti novom travom…

“Ove godine očekuje nas i temeljna rekonstrukcija glavnog terena, tako da će zalaganjem kluba Omladinski stadion početi da dobija ono pravo, prepoznatljivo lice. Očekujem da OFK Beograd krene krupnim koracima napred kako uz ovu inicijativu, tako i uz sprovođenje akcionog plana u smislu dovođenja kvalitetnih pojačanja, uz promociju naše dece iz omladinskog u prvi tim”, poručio je Anđelković za Mozzart Sport. 

Poznati su termini kontrolnih mečeva, pa će Romatičari poslednjeg dana ovog meseca na Marakani igrati sa Grafičarem, a zatim slede Sušica, Radnički Kragujevac, Divoš, te zrenjaninski Radnički. Prvi protivnik OFK Beograda u šampionatu biće Brodarac s kojim Romatičari igraju šestog marta.


tagovi

OFK Beogradromanticarikaraburmaprelazni rok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara