Kristijano Ronaldo (Foto: Reuters)
Kristijano Ronaldo (Foto: Reuters)

Ronaldo može da napusti Junajted u januaru, Ten Hag mu neće stajati na putu

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 00:25

Portugalac je ugovorom vezan za klub do kraja tekuće sezone, uz opciju produžetka na još godinu dana

Posle serije dobrih rezultata ponadali su se navijači Mančester junajteda da je Erik Ten Hag uspostavio kontrolu na Old Trafordu. Da su pred klubom bolji dani i da bi končano mogao da se vrati u vrh tabele. Ipak, Mančester Siti je vratio Crvene đavole na fabrička podešavanja u gradskom derbiju pobedom od 6:3 i pokazao da još mnogo toga mora da se promeni u klubu kako bi se vratio na staze stare slave. Kristijano Ronaldo je presedeo čitav derbi sa Građanima na klupi, a britanski Telegraf prenosi da će mu na zimu biti otvorena izlazna vrata na Teatru snova.

Kako se navodi, holandski stručnjak mu neće stajati na putu ako tokom januarskog prelaznog roka dobije adekvatnu ponudu za promenu sredinu. Bivši trener Ajaksa je tokom leta insistirao da za Portugalca ima mesta u njegovom timu, uspeo da ga zadrži, ali je posle susreta sa četom Pepa Gvardiole jasno da ga Ten Hag ne vidi kao jednog od ključnih igrača u ekipi.

Izabrane vesti

Posle debakla na Etihadu istakao je da nije hteo da ga uvodi u igru sa klupe "iz poštovanja prema njegovoj velikoj karijeri". Uz sve to, Ronaldo je postigao samo jedan pogodak od starta sezone na osam upisanih nastupa i to protiv Šerifa iz Tiraspolja u Ligi Evrope.

Engleski mediji ističu da bi mogao da se nađe u startnoj postavi za duel sa Omonijom u toku sedmice na međunarodnoj sceni, ali da su male šanse da bude u 11 za meč sa Evertonom u nedelju.

Kristijano Ronaldo je tokom leta bio povezivan sa brojnim klubovima. Pisalo se i o astronomskoj ponudi Al Hilala iz Saudijske Arabije, kao i da želi da igra Ligu šampiona, ali je na kraju ostao u Junajtedu. Prema poslednjim informacijama, to bi početkom naredne kalendarske godine moglo da se promeni.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Kristijano RonaldoErik ten Hag

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara