Rosić otkriva: Zvezda je moja prva ljubav, tako će biti dok ne umrem

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.12.21. | 09:20

"Sa pet ili šest godina sam već prvi put gledao derbi Zvezde i Partizana na stadionu. Najveći san je da igram tamo", kaže iskusni štoper

Nekadašnji prvotimac Radničkog iz Kragujevca, Vojvodine, Brage, a sadašnji igrač Moreirensea Lazar Rosić, otkrio je u razgovoru za uglednu A Bolu da je Crvena zvezda klub za koji navija od rođenja, kao i da mu je san da jednog dana zaigra u crveno-belom dresu.

Rosić već šest godina igra u Portugaliji, a u sadašnjem Moreirenseu je od 2019. godine i nosi kapitensku traku na ruci.

Izabrane vesti

"Crvena zvezda je moja prva ljubav. Tako će biti dok ne umrem. Volim i poštujem druge, ali ništa nije uporedivo. To je pomalo ludo, radi se o porodičnom nasleđu, sa pet ili šest godina sam već prvi put gledao derbi Zvezde i Partizana na stadionu. Najveći san je da igram tamo, ali to je san svakoga ko nosi Crvenu zvezdu u krvi", rekao je Lazar Rosić.

Ipak, veliki respekt srpski defanzivac gaji i prema Bragi.

"Nadam se da će oboje proći, nemam hrabrosti da prognoziram rezultat. Verujem da će se kvalifikovati, jer Midtjiland neće pobediti u Bugarskoj", dodao je Rosić.

(2,00) BRAGA (3,50) CRVENA ZVEZDA (4,10)

Srpski defanzivac se povezivao sa Crvenom zvezdom dok je igrao na superligaškim terenima. Pažnju na sebe prvo je skrenuo u dresu kragujevačkog Radničkog, a potom je zablistao u Vojvodini, u sezoni 2015/2016, posle čega je usledio odlazak u Bragu za obeštećenje od 750.000 evra.

Iskusni štoper je u Bragi odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima, ali je imao i mnogo problema sa povredama. Do kontinuiteta je došao u Moreirenseu, gde igra već treću sezonu, a ugovor mu ističe na leto naredne godine.


tagovi

Lazar Rosić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara