Rusija demonstrirala silu pred 40.000 ljudi: Osam različitih strelaca i dva debitanta iz Ivićevog Krasnodara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 21:31

Na Volgograd Areni ubedljivo savladana Kuba - 8:0

Jedno su prijateljski mečevi na terenima hotela u Antaliji, a meč pred 40.000 gledalaca nešto sasvim drugo. Reprezentacija Rusije demonstirala je silu u prijateljskoj utakmici protiv Kube, koja je odigrana u spektakularnoj atmosferi Arene u Volgogradu - 8:0 (3:0).

Nadahnuta selekcija Valerija Karpina poigrala se sa drastično slabijim protivnikom i u korenu sasekla brojne kritike koje su usledile nakon remija sa Kenijom (2:2) u oktobru.

Izabrane vesti

O dominaciji Rusije govori činjenica da je u Volgogradu viđeno dosta atraktivnih poteza, ali i čak osam različitih strelaca. Ovo veče će posebno pamtiti ofanzivni vezista Krasnodara Nikita Krivcov, koji je postigao prvenac za državni tim na debitantskom nastupu. U Volgogradu je debitovao još jedan prvotimac iz redova ekipe Vladimira Ivića, defanzivni vezista Aleksandar Černikov.

Pitanje pobednika rešeno je već nakon 34 minuta igre, kada su gostujuću mrežu pogađali Obljakov, Golovin i Mirančuk. Motivacija u domaćim redovima nije izostala ni u drugih 45 minuta, za šta su pre svega zaslužni rezervisti. U strelce su se upisali Siljanov, Sobolev, Prucev, Krivcov i Mostovoj.

Rusiji, koja je suspendovana iz svih međunarodnih takmičenja, ovo je bio šesti prijateljski meč u ovoj godini i treća pobeda. Prethodno su savladali Irak (2:0) i Kamerun (1:0), dok su remizirali su sa Iranom (1:1), Katarom (1:1) i Kenijom (2:2).



tagovi

Valerij Karpin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara