Komentari na vest

“Ružno pače“ evropskog fudbala, Navas besan na PSŽ zbog dovođenja Donarume

Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Донарума у ПСГ па у Рому на позајмицу?! Већу глупост нисам прочитао одавно.
P

Pera lazic

pre gotovo 3 godine

Roma da je pametna da ga dovede na pozajmicu uz dogovor da PSG plati vecinu plate umesto sto dovode Rui Patrisija koji je dobar golman ali realno ne mogu da se porede.
G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Navas je prekvalitetan golman,bilo bi dobro da predje u Dortmund,njima treba neki dobar golman.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Rezervni golman od 13M i onda kukaju kako malo zaradjuju i imaju dugove (ne mislim konkretno na Psg). Salery cap resava sve pa necete placati Bejla,Jovica,Grizmana ili Navasa da vam sjede na klupi dok ti isti igraci druge klubove mogu uciniti atraktivne i konkurentne.
G

Gostwww

pre gotovo 3 godine

Ruzno pace sa 13miliona bruto godisnje ...smrc smrc ;(
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Za 13 miliona godisnje pristao bih da sedim na tribinama do te 2024-te i rec nebi reko,a ne da se ljutim
s

slučajni prolaznik

pre gotovo 3 godine

PSG misli na budućnost, Điđi ima 22 godiner,a kejlor navas 34.. nece on da brani do 50-e pa da bude ljut na PSG.. Ako je bolji i u boljoj formi,branice pre Donarume.. kraj priče.. polako dolaze mlade nade svetskog fudbala i to je to.. umesto PSG da odvoji 30-40 miliona za onog malog iz Ren-ea oni hoce Pogbu koji po meni nije nikakav igrač.. ili neka dovedu i jednoga i drugoga,a da prodaju Paredesa.. ima tu u PSG 4-5 igraca koje bi trebalo da prodaju ili bar da im daju čiste papire da ne bacaju pare na plate,ionako im budžet rasterecen mnogo..
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da verujem kako ovog čoveka šikaniraju gde god da ode a važi za jednog od najboljih golmana sveta (ako gledamo samo ono na terenu)! Kuda ide ovaj sport ako je bitno ko ti je menadžer, i još bitnije, iz koje zemlje potičeš! Da je Engez, već bi bio najbolji i najskuplji golman na svetu!?
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Tako dobar golman a svuda podcenjen Real sada PSZ
G

Gost0202

pre gotovo 3 godine

Praviće oni njega od blata, kad ovaj kikser Rajolin počne da tripuje veličinu .
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Najpotcenjeniji golman. Čovek je tri titule doneo Realu u LŠ (naravno ne sam ali je njegov doprinos na putu do finala bio nemerljiv). I sa PSŽ je dobacio do finala, branio je sve i svašta.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

ne zna se ko je Bolji Navas ili Donaruma samo.sto.Donaruma.ima 22 godine a brani na takvom nivou kao.da ima 22 godine karijere obojica oni.ostaju u PSZ obojici su draze pare nego karijera ;)