Komentari na vest

Saki bez milosti: Ne mogu Milan i Juve da prate ovakav Inter, Pioli se ne pita oko igrača

M

Mateo st

pre 3 meseca

Svaka čast Sacchiu ali malo objektivnosti ne bi mu škodilo...u njegovo doba imao je kremu talijanskih igrača,Donadoni,Ancelotti,Masarro ,Eranio,plus obrana Baresi,Costacurta,Maldini,i na to Rijkaard,Gullit,Van Basten...to niko nije imao niti blizu,a poslije Savićević,Boban,Papin,Futre,Laudrup.....nije jednostavno za usporedbu Milanove mogućnosti onda i danas
T

TD

pre 3 meseca

Gde si setio bas Futrea od svih stranaca, a covek odigrao samo jedan zvanican mec za Milan:-D
Z

Zocky

pre 3 meseca

Ne mož svaki bit Arigo Saki... 200% je u pravu čovek, ali šta vredi. Milanu će biti bolje kad dodje neki novi Berluskoni.
U

Uvek protiv dp

pre 3 meseca

Nije kate nego katanaco.
O

Oroku Saki Sekac

pre 3 meseca

to sto kaze Saki vide svi koju su pogledali bar 10 utakmica u zivotu. Tim bez lidera, i na klupi i na terenu. Amerikancima savrseno odgovara neko kao Pioli koji se ne buni i ne trazi nikakva pojacanja i nikakve garancije. Zato ce ostati trener i sledece sezone. U najboljem slucaju docice neki mlad trener koji se isto ni za sta nece pitati. Direktori nestrucni, dovode nazovi pojacanja s brda s dola. Politika kluba je da budu stalno u plusu, kupi mladog igraca za sto manje love i pokusaj da ga unovcis. To nije manir velikog kluba koji ima ambicije da osvaja trofeje. Rezultati ih ne zanimaju, vec samo da se obrce kes. Obavezno mora neki Amer da bude u timu, cisto zabog marketinga. Prosle godine Dest, ove godine Musa. Pulisic apsolutno zasluzuje da igra i ne ubrajam ga u ovo drustvo i ako je njegov transfer pre svega bio marketinske prirode, ali Musa je sacuvaj Boze.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@UPDP Jos jedan koji zivi u proslosti...vratio se 20 godina unazad u vezi Madonina. Sadasnjost je uzasavajuca za vas.
1

101

pre 3 meseca

Nije sramota ako nemozes kao Inter. Malo ko u Evropi moze.
.

.....

pre 3 meseca

Takođe nije sramota imati tri ušata pehara umesto sedam. Čini mi se da ih nikad nećete stići po tom evropskom kriterijumu. Institucija su za vas.
I

Inter

pre 3 meseca

....@ Nije sramota, i ta 3 pehara su dobra, mnogi velikani imaju slican broj usatih pehara, Milan je u tom parametru bolji i to niko ne spori. Sramota je kada te neko mora kazniti zbog malverzacija, bilo izbacivanjem iz Seria A, bilo oduzimanjem bodova.
U

Uvek protiv dp

pre 3 meseca

A Inter uopste nije namestao utakmice tih godina, sve je bilo potpuno cisto sa vase strane, niste uticali na sudije? Da nije mozda Inter zasluzio titulu na terenu '06?

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@....... Evo ga, klasican milančić. 7 LŠ, 7 LŠ, 7 LŠ, 7 LŠ, 7 LŠ...i tako do beskonacnosti. Poslednju LŠ osvojili pre 20 godina i to ih drzi iznad vode dok gledaju sta Inter radi, dok zive u proslosti a Inter u sadasnjosti. A u samoj Italiji ste treci po trofejima.
U

Uvek protiv dp

pre 3 meseca

Pjanicu ,mani se, samo ti nemoj drugima da solis pamet, ko o cemu, ti o Milanu i "milancicima", iskompleksiran si do zla Boga.
.

.....

pre 3 meseca

@Pjanić sa tri žutaa Kakav milančić bre? Izbacili su nas tri puta dok se ispadanja od Intera ni ne sećam jer tada još nisam pratio fudbal. Mislim na ispadanja Zvezde od jednih i drugih. Samo konstatujem da su istorijski veći klub od Intera. To što si ti subjektivan tvoj je problem.
I

Inter

pre 3 meseca

Uvek protiv dp@ ocigledno nije namestao i uticao na sudije. I sudije su te godine bile na tom terenu, da nisu uticale pitanje je kakvo bi bilo stanje na terenu i da li bi Inter osvojio tu titulu, posto su oni ispred proglaseni krivima, titula je pripala sledecem timu koji je potencijalno tim radnjama ostecen.
U

UPDP

pre 3 meseca

@Inter, u sezonama 2002/03, 2003/04, 2004/05 i 05/06, skor u Madonini je bio 6-1-1 (pisem samo o prvenstvenim utakmicama), nemoj mi reci da ste tih godina bili bolji od nas jer sigurno niste. Nisam klinac i ne pisem napamet...

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@UPDP Jos jedan koji zivi u proslosti...vratio se 20 godina unazad u vezi Madonina. Sadasnjost je uzasavajuca za vas.
I

Inter

pre 3 meseca

UPDP@ Madonina su samo dva meca u toku sampionata. U sezoni kada je Milan bio sampion, Milan je tacno 13 minuta bio bolji tim na terenu od Intera, a ostvario je bolji rezultat. Ajde da racunamo tu sezonu kada je bio Milan sampion i nakon te, koliki je medjusobni skor Intera i Milana? Koliko je Inter puta bio sampion, a koliko Milan? Ako se vec gleda ko je bolji tim, onda slobodno uracunaju i ostale medjusobne duele (LS, Kup...) jer se i tu pokazuje ko je bolji u medjusobnom duelu. Kada i to gledamo, vidi se koliko je Inter bio nadmocniji u medjusobnim duelima, a Skudeto nije uzeo. Ne moze Milan uzeti titulu u sezoni 05/06, kada je kaznjen zbog malverzacija, ne znam da li na to ciljas.
U

UPDP

pre 2 meseca

OK, "Madonina" su samo prvenstvene utakmice, ja i za nas Derbi uvek govorim i pisem da se utakmice u Kupu ne zovu i ne smatraju Derbijem. Kakve veze ima da li je Inter osvojio titulu u onim drugim sezonama? Jesu li tu mozda sudije uticale na to da vi ne uzmete titule ili ste ipak samo vi krivi? Neverovatan si, iako uopste nisam morao da ne racunam samo prvenstvene za taj period 2002-2006 (Milan je prosao oba puta u LS), ipak jesam gledao samo te, a ti onda em prvo meni napises sta je "Madonina" kao da pratim tek od juce, a onda se i sam pozoves na nase medjusobne utakmice u tim drugim takmicenjima jer ocito ciljas na to da ste nas u 21/22 pobedili u revansu Kupa i prosli dalje. Milan nista nije radio '05 i '06 sto niste i vi i naravno da smo mi i 2005, ali, i 2006. trebali da budemo prvaci jer smo urnisali i juventus svih tih godina Ii igrom i rezultatski, svedok sam tih desavanja), ne samo vas. I dosadan si vise sa tih 13 minuta, u prvom Derbiju ste dobili nepostojeci penal, lako je moglo da se desi da vas dobijemo i tad.
о

овај изгледа сад

pre 3 meseca

млађи него док је био тренер ....
A

Arigo

pre 3 meseca

Saki, da go jadeš ovij u gakji 🇲🇰
T

Tvrdi Saki

pre 3 meseca

da je Milanu potreban dobar napadač? Kako sad? A burekdžija?
@

@@@@

pre 3 meseca

Saki nikako da shvati da se mali debeli "dobro kreće".

elmagico

pre 3 meseca

ne moze karakter tek tako da ispliva na povrsinu, pa nije Leao dete ocigledno je da ga nema a ono sto nazalost ima je klasican crnacki mentalitet
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Pioli je dobar trener,njegova titula od pre dve godine sa Milanom je čudo,ali u modernom fudbalu u kome su gazde investicioni fondovi,Arapi sa petro dolarima i razni sumnjivi perači novca treneri imaju status u najboljem slučaju radnika sa određenim privilegijama,Saki je bio bog u svlačionici,pitao se o igračkom kadru njegova je bila zadnja,Piolija niko ne zarezuje dva posto.
K

K R O J F

pre 3 meseca

Saki je dobio otkaz od Berluskonija jer je ušao u sukob sa Van Bastenom.
I

Inzaghi

pre 3 meseca

Saki je bio inovator i vrhunski taktičar, ali daleko od toga da je bio bog u svlačionici i da je birao igrače. Za to su postojala 3 čoveka u Milanu, Berla licno, a ispod njega Galiani i Braida.