Komentari na vest

Saki: Nikada nisam video publiku kao beogradsku, Zvezda ovaj put neće moći da se brani kao protiv Milana

(

((ko))lektor

pre oko 2 godine

Kup Evrope? Koje je to takmičenje? Koliko znam, Zvezda je osvojila Kup šampiona, možete da kažete i da je bila evropski klupski prvak. Ajde što prevodite, nego što ni to ne radite kako treba. Kad si sportski novinar, valjda znaš kako se zovu/su se zvala takmičenja...
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

Ovaj Arigo Saki sa 75 godina izgleda bolje nego pola trenera sa 55...

619_miliona

pre oko 2 godine

Nije to beogradska publika! Vecinu na Severu cine ljudi iz unutrasnjosti, Republike Srpske i Crne Gore! Crvena Zvezda ni u kom slucaju nije beogradski, vec srpski klub!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Zvezda je BEOGRADSKI klub, Zvezda je Srpski klub, Zvezda je klub svih Srbenda gde god bili.
B

Bari91

pre oko 2 godine

Živim u zapadnoj evropi i bio sam na Zvezdinim gostovanjaima u mnogim gradovima i mnogim stadionima isto tako i dosta puta na Marakani. Mogu da kažem da Marakana daje taj utisak ta akustika da su tu navijači najbucniji ili najodaniji ali mislim da u stvarnosti nije tako. Tamo navija jedna tribina to je sever a ostali se ponekad jave i po meni to nije dovoljno. I još nešto sever počinje sat vremena pre sa urlanjem i pesmom i nakon poluvremena to više nije to ponestaje snage. Dok npr Elfild, Glazgov, Dortmund i još neki, celi stadion je na nogama i navija svig 90 min. Na kraju srećno Zvezdo do prolaza.
A

Au brate

pre oko 2 godine

Šta ti napisa sad. Bukvalno atmosfera sa stadiona Dortmunda, Liverpula ne može da se poredi sa Marakanom. Slobodno procesljaj izjave top igraca. Njima kojima je Bešiktaš bio sinonim za tu atmosferu, Marakana je nivo iznad. Nemoj da se pravite realisti a da pišete netačne stvari. Snaga na Severu se ne gubi posebno ne kad ima borjnost, samo u zavisnosti nekada od situacije na terenu ili eksplodira ili drži ravnu liniju.
G

Gost2

pre oko 2 godine

Pa I ja bi bio sampion Europe sa Rajkardom,Gulitom,Van Bastanenom,Maldinijem,Barezijem,itd sto nije sa Realom osvojio nista?
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Zanimljiva izjava,za široku diskusiju
S

Sumnjivo Lice

pre oko 2 godine

Odgovor možda leži u činjenici da on nikada nije trenirao Real, već Atletiko iz Madrida?! ;)
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Saki je bio reformator Italijanskog fudbala, slažem se jeste možda lako osvojiti sa svim tim igračima titule, ali to uraditi 2 godine zaredom to je ogromno dostignuće. Pri tom treba imati u vidu da od Milana do Zidanovog Reala skoro 25 godina nije uspeo da odbrani titulu Evropskog i Svetskog prvaka.