"Rašid Gezal"
"Rašid Gezal"

Salah u utorak na pregledima u Liverpulu, Monći ima spremnu zamenu za nula evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 13:37

Na meti je Rašid Gezal

Rašid GezalEgipatski mediji su saglasni da je sve završeno. Mohamed Salah je čak i odložio posetu rodnom gradu pošto su Roma i Liverpul postigli sporazom o selidbi 25-godišnjeg krilnog fudbalera u Premijer ligu. Vučica će na ime obeštećenja dobiti između 40.000.000 i 45.000.000 evra. Već su i pregledi zakazani - za utorak.

Tako bar kažu Egipćani, Italijani prihvataju i bave se onim što sada još više zanima navijače Rome: ko umesto Salaha? Odgovor je:  Rašid Gezal! Alžirski reprezentativac nije baš prvi izbor u Olimpiku i rešen je da napusti Lion, iako je u klub stigao još 2004. kao 12-godišnjak.

Izabrane vesti

Verovatno se pitate kako može da se smatra adekvatnom zamenom za Salaha kada nije bio standardan u Lionu? Tačno je da nije, ali tek u drugom delu sezone kada je postalo jasno da neće produžiti ugovor sa Olimpikom. I tu dolazimo do najbolje stvari za Romu u celom poslu. Sportski direktor Rome Monći tako bi igrača kojeg je prodao za 40.000.000 evra ili više zamenio - besplatnim igračem. Pa nek mu i bude potrebno vreme da se adaptira.

A svi znaju da Monći retko greši.  Videli smo to u Sevilji mnogo puta. Uostalom, nije se slučajno Gezal dovodio u vezu i sa Milanom, Pari Sen Žermenom i Evertonom. Pritom, Rašidov rođeni brat Abdelkader Gezal deset godina je igrao po Italiji. Zna jezik, zna zemlju...

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaItalijaLiga 1LiverpulMohamed SalahOlimpik LionPremijer ligaRašid GezalRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara