Komentari na vest

Samo 496 minuta fudbala za Ivana Šaponjića u dve i po sezone

b

batistuta

pre preko 2 godine

kad ima dobrog menadzera...........
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Uvek ista prica sa igracima iz nasih mladhih kategorija, takvo je podneblje. Klinci se ovde razviju do kraja sa 14 godina. I visina i snaga, prilicno impresivno u odnosu na vecinu drugih zemalja. I onda nije ni cudo sto budu dominantni. Saponjic je vec u sedmom osnovne imao sadasnju visinu. To je pravilo razliku. Secam se mojih vrsnjaka i sebe, svi smo, vec do kraja osnovne skole dostigli danasnju visinu. Retko ko nije. Za vrsnjake iz Brazila, Argentine, Spanije smo dzinovi i mozemo da ih dobijemo u fudbalu bez obzira na talenat koji oni imaju. Ali zato kad se oni posle razviju do kraja vidi se razlika u tehnici. To je primer Saponjica. Ne bi mogao u Partizanu da igra potpisujem kakav Atletiko. To je namerna ili slucajna greska u radu u mladjim kategorijama, guramo samo one koji tad mogu da naprave raziku, jer imamo sansu da ih ekspresno prodamo. Umesto da se gleda ko je stvarno talentovan u mladjim kategorijama, a ne ko se najbolje fizicki razvija pa daj da ga uvaljamo na osnovu statistike u mladjim kategorijama.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Decko misli bolje trening u Atletiku nego da igra u npr Sekundi za neki tim....
9

951357

pre preko 2 godine

Bas cudno... :D
G

Gost123456789

pre preko 2 godine

On menadzera za kuma da uzme, sta mu je i kako mu je sredio da dodje u Atletiko, realno nema kvalitet za prvoligaski fudbal, cak mislim da ni u partizanu ne bi mogao da igra, jednostavno nema decko kvalitet i to je to, svaka cast za Novi Zeland, bar to ne moze niko da mu ospori i uzme
S

Stijepan PFC

pre preko 2 godine

Drvo!
G

Giggs

pre preko 2 godine

Najcudniji transfer svih vremena je bio njegov u Atletiko. Covek nigde nije igrao u prvom timu, gde god da je bio. Za celu karijeru postigao 4 gola.
A

Al plata

pre preko 2 godine

ide redovno, Madrid lep grad.. Steta samo za fudbalsku karijeru, ali kasa samo raste..
N

Nebitno

pre preko 2 godine

Znaci na leto odlazi Ricardo a dolazi Saponja
U

Ue1111

pre preko 2 godine

Plaća članarinu 3000din mesečno