Komentari na vest

Selektor Engleske posle 9:1 protiv Srbije: Nije baš bilo kao šetnja parkom

C

Central park

pre 7 meseci

Jeste,brate!
Z

Zli grizli

pre 7 meseci

Gazi buraniju! Uhhh, sto volim sto su nas sveli na pravu meru.
g

gostttt

pre 7 meseci

Nije park ali jeste parkić
K

Khlv

pre 7 meseci

Razlika je nebo i zemlja,samo lista strelaca govori sve.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Vidis prezime Lazetic i Rogan i odma znas kako su u reprezentaciji, Milos Lukovic redovno daje golove nije bio ni u konkurenciji a Lazetic od pocetka sto nije dao gol 2godine i za 5min pravi 3 faula bez razloga i dobija zuti i umalo crveni, jezivo ko vodi nas fudbal.
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Ima li negde da se pročita izjava našeg selektora?
V

Vila Bokeljka

pre 7 meseci

ovo je velika diplomatska pobeda Srbije.....
g

ghost,.

pre 7 meseci

Mozda jedino u policiji, posto bi trebalo da bude priveden posle onoga.
N

News

pre 7 meseci

9 golova je jos i dobro. Nikad do sada nisam video sa golman izadje na 40 metara od gola i dodaje se i organizije napade Engleske. Problem Srbije je sto u mladjim kategorijama igraju menadzerski igraci . Ovo je najveca pobeda bilo boje mladje selekcije Engleske u istoriji a moglo je da bude mnogo gore po nas. Bukvalno svaki napad je bio sansa za gol.
G

Gosty

pre 7 meseci

Lazetić igra za reprezentaciju samo zato jer ga stric gura, nikako po zaslugama.
N

News

pre 7 meseci

Nije samo Lazetic problem on je izasao na 3:1 stoperi Subotic i Ilic nula a mnogo se hvale po novinama. Ovog momka sto smo ukrali od Svajcarske pa on me moze igrati ni balon. Mitrovic osim brzine nema nista drugo. Lucic ne igra odbranu. Mi u drugom poluvremenu smo samo jednom presli centar JEDNOM i to u 90 minuti. Igrali smo bunker a primili 9 a mogli smo jos 9 lagano.
T

Trololo

pre 7 meseci

Donekle je u pravu, nije bas bila setnja parkom, tu se makar malo umoris, vise je bilo neko sedenje na klupi u parku.
E

Englezima je

pre 7 meseci

ovo bitno: Važno nam je bilo da pokažemo da smo i tehnički i fizički bolji od rivala, dok je nama da primimo sto manje.
G

Gost83

pre 7 meseci

Kakve 'stručnjake' za trenere imamo, takvi su nam i rezultati. Kad kazem trenere, mislim ne samo na glavnog vec i na trenere golmana, kondicione, one koji bi trebalo da ih uce odbrani, napadu, tehnici itd itd...
D

Daj faul

pre 7 meseci

Ima tu svega po malo… i od toga ko su nam treneri, do toga kakve su nam licence, koga sve primaju na licence, ko vodi skolu za trenere, ko predaje… pa onda dalje ti isti ljudi selektiraju decu koja nisu za sport, a kamoli za nesto vise… i onda kao rezultat dobijemo da nam treneri izgledaju kao Nesko Milovanovic ili Nenad Lalatovic, a igraci primaju devet od Engleza!
M

Mujagic

pre 7 meseci

Gde su komentari nasih predstavnika? Nedime, Dzajo, sta ovo bi?
G

Gosty

pre 7 meseci

Evo glave ako je Džaja sinoć znao da se ta utakmica u Notngemu igrala.
k

koksi

pre 7 meseci

Nikola Lazetić je največi krivac za ovaj potop u Engleskoj.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Mislim da dosta nas već pretpostavlja ko će neiskreno preuzeti krivicu na sebe (nije Duljaj). Nadajmo se samo da se neće i za to vanredno obratiti naciji u jednoj od svojih onostranih imitacija skečeva "Letećeg cirkusa Montija Pajtona", nalik sledećoj: "Eto, pišu i da sam kriv za poraz od Engleske. Ja ni ne znam gde je Engleska. Neću ni da znam. Šta će meni Big Ben, kad ni ne radi kako treba. Imamo mi zato našu privredu, nikad jaču. A svi znate kakva je bila dok su se pitali ti što šuruju sa ... zna se već sa kim. Neka ih, neka pišu, samo nek ostave na miru naše bake i deke. Sve dok je građanima Srbije dobro, a biće im još bolje, mogu me optužiti i za tu njihovu Englesku. Ima ko sve vidi. Nije Duljaj. Živela Srbija!"