Aleksandar Vukotić (©MN Press)
Aleksandar Vukotić (©MN Press)

Seltik hoće srpskog džina

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 09:30

Najviši igrač belgijskog šampionata na meti škotskog velikana

Seltik je izgubio trku sa Monakom za dovođenje Strahinje Pavlovića, ali bi ipak mogao da pojača odbranu srpskim štoperom.

Belgijski i škotski mediji javljaju da je velikan iz Glazgova zainteresovan za našeg defanzivca Aleksandra Vukotića iz Vasland Beverena. I ne samo Seltik, već i Mehelen.

Izabrane vesti

Vukotić ima 24 godine i sa visinom od 201 centimetra je najviši igrač belgijskog šampionata. U Beveren je došao pre dve godine iz bosanske Krupe i očigledno ostavio sjajan utisak čim ga traži tako veliko klub kao što je Seltik. Vukotić je pre Krupe igrao za Dolinu i Slogu iz Kraljeva, a fudbalom je počeo da se bavi u Vrnjačkoj Banji.

Belgijski mediji pišu da srpski džin želi da napusti Beveren iako ima još tri godine ugovora i da je prerastao sredinu u kojoj je proveo poslednje dve sezone. Beveren je ovu sezonu okončao na poslednjem mestu prvenstvene lestvice i ispao je u drugu ligu pa je razumljiva želja srpskog defanzivca da napravi korak napred u karijeri.

Seltik ga je navodno pratio mesecima i zadovoljan je onim što je video. Pogotovo su impresionirani Vukotićevom skok igrom koja je mnogo bitan detalj za stil fudbala u Škotskoj. Pored popualrnih Kelta, za Vukotića se interesuje i Mehelen koji je u trenutku prekida belgijskog šampionata zauzimao šesto mesto na tabeli i ima ambicije da se dokopa plasman u Evropu naredne sezone. 


tagovi

Aleksandar VukotićSeltik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara