Komentari na vest

Šest najugroženijih na sve ili ništa: Početak raspleta u borbi za opstanak u Mozzart Bet Superligi

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Javor lako moze da zaljulja brod Radnickom ne bi bilo iznenadjenje ipak je njih i Gat dobio.
c

carapan

pre 12 meseci

braca Toncev se ne daju ni po koju cenu velika je lova u opticaju.......auuuuuu sta su radili sa Kokezom trebalo bi da leze godinama.....
e

esex

pre 12 meseci

Odluka se donosi u dogovoru vodje sa samim sobom u interesu regionalnih serifa.novac mora ravnopravno da se pere u svim delovima zemlje.
V

Vila Bokeljka

pre 12 meseci

još nismo odlučili ko ostaje,odluka se donosi ovih dana...
n

nznm

pre 12 meseci

X-1 ili 1-1
L

Lucanci

pre 12 meseci

Napred Mladost! Bravo Sivicu!
L

Lalegale

pre 12 meseci

Bice zanimljivo
г

гост 1312

pre 12 meseci

Ко игра кладионицу у последњих пар недеља види шта се ради са штеловањем и договорима широм европе, али ово што се ради у нашем плеј ауту нема ни у Камбоџи!
V

Vlada79

pre 12 meseci

Šteluje se burazeru Srpska liga a ne play out...on je već ištelovan!
V

Vlada79

pre 12 meseci

Ovako, Kolubara leti iz Superlige zbog nameštanja, verovatno je menja neko od ekipa sa novim stadionom, a nije Loznica, jer će tamo Čuka da igra. Znači ostaju Dubočica i Timok. IMT će ustupiti mesto nekom drugom klubu i to je to. Naš fudbal se opet igra za zelenim stolom.
г

гост 1312

pre 12 meseci

Дај три комбинације х-х&3+ ‘леба ти да узмем 20-30 хиљада евра, значило би ми а ти то можеш да предвидиш сигурно, пошто све знаш!
P

Pera genije

pre 12 meseci

Odakle ti to da Kolubara leti? Ako su nešto našli a nisu jer je to praktično nemoguće, morali bi odmah da joj oduzmu bodove ili šta već a ne da čekaju kraj sezone jer tek onda nije regularno. Primer ti je Juve koji je zbog finansijskih malverzacije kažnjen s - 15 bodova koji su mu odmah oduzeti, a tek sad nakon presude ponovo vraćeni. Da li će IMT da odustane, Loznica, ili neko treći to će isto da se vidi. Jedino što je sigurno je da Grafičar ne može u viši rang ako u međuvremenu nije raskinuo saradnju sa Zvezdom?
n

nznm

pre 12 meseci

Sta se tripujete ako cuka igra na loznicinom stadionu da ne moze i loznica. Kako igraju mladost i vosa na istom. Cuka moze da igrà na stadionu loznice, al nikad ne moze na tom stadionu da ima navijaca koliko bi imala loznica. Logicno
V

Vlada79

pre 12 meseci

#гост 1312 kakve ja imam veze sa kladionicom, svega ti. Nijednog trenutka nisam rekao ni jedan rezultat, već informacije koje se provlače u fudbalskim krugovima zadnjih 6 meseci. Kao i što je OFK-a zatvorila sve tekme osim Zemuna i Teleoptika. Sa Teleoptikom je igrala X a Zemun je jedva dobila. Pogledaj utakmicu Sindja - OFK-a i gol koji je dao momak iz Sindje, pa se javi. U ostalom uskoro će nova raspodela, pa ćeš videti šta će biti. Ne kažem sve od ovoga ali dobar deo 100%. A što se tiče informacije za #Peru Genija, slažem se da nije u redu na kraju da ih izbacuju ali navodiš Juve i sredjenu Ligu, gde jedan Juve izbace iz Lige i ove naše indijance je stvarno suvišno. Mada se slažem da nije u redu...
d

devla

pre 12 meseci

Šta bi sa istragom i sumnjivim utakmicama?!?
j

jshwj

pre 12 meseci

Ako Gat danas ne pobedi,Lalat je uspeo da pređe igricu i da krene malo da radi po drugoj ligi !
C

Coa 90

pre 12 meseci

pakuje kofere i ide do nekog drugog superligaša