©Star Sport
©Star Sport

Šest pojačanja Kolubare u jednom danu: Partizanovo dete se iz Kadiza vratilo u srpski fudbal

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.08.23. | 18:40

Luka Cvetićanin potpisao za Kolubaru, zajedno sa Cucinom, Kikovićem, Gluščevićem, Stanisavljevićem i Petrovićem

Kolubara ovog vikenda startuje u Mozzart Bet Prvoj ligi, nakon odluke Fudbalskog saveza Srbije, a samo tri dana pred gostovanje u Vršcu (subota, 17.30) Lazarevčaani su promovisali čak šest pojačanja. Jedan od interesantnijih transfera predstavlja prelazak Luke Cvetićanina iz španskog Kadiza.

Nekadašnje dete Partizana igra na poziciji krila, a pre odlaska u Španiju (avgust 2021. godine) nosio je dres Voždovca. U Kadizu nije dobio pravu priliku, već je igrao za drugi tim i bio prosleđivan na pozajmicu u San Fernando, a sada je i definitivno promenio sredinu i vratio se u srpski fudbal.

Izabrane vesti

Cvetićanin je igrao za selekcije Srbije do 16, 17 i 18 godina, u Kadiz je stigao kao igrač kojem je predviđana budućnost u španskom klubu, ali ipak nije dobio pravu priliku, pa će svoju šansu za dokazivanje pokušati da iskoristi u Lazarevcu.

Kolubara je angažovala i bivšeg vezistu Novog Pazara, Žarkova i Inđije, Danka Kikovića, još jedno Partizanovo dete, Luku Cucina, koji igra na poziciji desnog beka, kao i napadače Nikolu Gluščevića, Stefana Stanisavljevića i Matiju Petrovića.


tagovi

Luka Cvetićanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara