Komentari na vest

Sevalo na Krovu: IMT petardom seo na zelenu granu, igrala se braća Luković

d

djubre

pre 14 dana

Svi ovi veštački klubovi koji služe za pranje novca treba izbaciti,naravno i Ofk da ne može da upadne,imaš stadion i uslove?nemaš ćao...
С

Сале2323

pre 14 dana

Кад уђу Офк-а и Смедерево или Јединство Уб ако Бог да, Имт ће бити први кандидат за испадања наредне сезоне, ако ове не испадне. Гурају их, штелују, намештају ове сезоне, али за следећу то неће бити могуће, ако уђу тимови које рекох. Разлога је много...
N

Nek ispadnu

pre 14 dana

Pre bi voleo javor da ostane u ligu nego ovi politicki klub IMT.javor ima kakvu taku istoriju kluba i bore se posteno.
T

Traktoristi

pre 14 dana

Gube 1:2 a kvota na njih 1.80 pametnom dosta, kao da je Real u pitanju a ne IMT 😄
K

Kmeeek

pre 14 dana

Nikako da nauče kako se šteluje utakmica. Zašto ovako providno. Igraš 0:0 do nekog 82, do 86 minuta i onda se pusti gol. 1:0 ili 0:1.i to je to. Ništa, sumnjivo. Ovako ovi rezultati sa preojretima i gomilom golova prosto bodu oči. Mislim da će ova utakmica biti pod istragom.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

srbija ne sme stati ...imt ne sme ispasti
Z

Zokilii

pre 14 dana

Imt bio dobio danas kao i u lucanima,da je izasao i sa omladincima,zalosno..ne zasmejavajte nas stvarno vise!Sve se radi da ovaj jadni Javor ispadne direktno...a Zeljo ostane kroz baraz...al za nas fudbal nema problema..ni za namestanje dok je na celu uefe 'nas'covek mafijas Ceferin.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

a znas sta je najgore ,sto im niko nista ne moze !! mozemo samo da sedopisujemo ovde a bagra krade i radi sta hoce.Vidi OFK ..ove godine usao lagano ,bas cudno.Odakle Konstantinu pare ??
D

Dejan Savićević

pre 14 dana

Vi svi što nam vređate inteligenciju u zemlji Srbiji nemoj slučajno da pomislite da vam bilo šta verujemo i da ne raspoznajemo istinu od neistine.
B

Burek

pre 14 dana

A Radnik bi inače dobio IMT danas ahahahah
D

Dejan Savićević

pre 14 dana

Bureku, ne znam da li si postavio pitanje ili si dao konstataciju. Ali imam odgovor na to. Naravno da Radnik ne bi pobedio Imt zato što Radnik ne sme da pobedi Imt. A ja bih postavio pitanje. Zbog čega je rezultat baš 5:2?
B

Burek

pre 14 dana

Kopijo Deje, nema razloga da Radnik ne sme pobediti jer ne može nikog da pobedi ove sezone, kapiraš ? A ovaj rezultat je jer su domaći morali dva puta da jure rezultat.
D

Dejan Savićevića

pre 14 dana

Bureku ako je tvoj konačan odgovor da je rezultat 5:2 zato što je domaćin dva puta jurio prednost gostiju, onda je tvoj odgovor netačan i ne stoji. Zato što je u toj situaciji sasvim dovoljno da domaćin pobedi 3:2 ili 4:2, ali ne, moralo je biti 5:2, za ekipu koja je krajnje sumnjiva i upitna je regularnost u mečevima te ekipa baš zbog takvih rezultata kao što je ovaj danas, a koja je pritom igrala protiv ekipe koja je ispala i nema nikakav motiv, a opet kažem i da ima motiv ne bi se ništa pitali igrači na terenu. Bureku, ja tebe razumem, nije sporno imati mišljenje o nečemu i to mišljenje braniti. Ali kada braniš mišljenje onda zato moraš imati argumente, a argumenti zaista nisu na tvojoj strani. I veoma je problematično da nam govorite i da nas ubeđujete u nešto u šta, siguran sam, ali sto posto sam siguran, da ni sami ne verujete, i da znate da je veoma glupo to što branite. Zato sam rekao u prvom komentaru, nemojte misliti, a ne govorim samo o fudbalu nego o svim sferama života, dakle, nemojte misliti da mi ne vidimo ili ne razumemo i da to sve što se dešava prolazi kod nas i mi smo glupi a svi vi ste hiper inteligentni, NE, nego jednostavno nekim ljudima cilj opravdava sredstvo a nekim ljudima, zbog kulture i poštenja i časti, cilj ne opravdava sredstvo. Pozdrav veliki od lažnog Deje.
I

Igorrr

pre 14 dana

Lepa nameštaljka. 7+ kvota 25! Večeras 2 na Železničar sigurica, pada kvota polako!
G

GostMeraklija

pre 14 dana

Padala i protiv Radničkog, pa ste vi stručnjaci bacili pare...
n

nbg

pre 14 dana

Pokazi nam tiket gde si uplatio 7+ za velike pare posto si tako pametan? Naravno ne postoji!
n

nbg

pre 14 dana

I kazes na Zeleznicar dvojka sigurica haha?