(©MN press)
(©MN press)

Sezona iz snova Slobodana Rubežića: Iz Pazara u Aberdin, a iz Aberdina u – Totenhem

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 13:44

Skaut Pevaca podvukao ime crnogorskog reprezentativca

Najbolje dane karijere provodi Slobodan Rubežić. Nekadašnji komandant odbrane Novog Pazara briljira u Premijer ligi Škotske i to na takav način da je zapao za oko skautu – Totenhema.

Kako pišu ostrvski mediji, menadžer Totenhema Angelos Postekoglu je poslao skauta kluba Jana Brumfilda da isprati utakmice škotske elitne lige. U fokusu su bili mečevi Seltika, Aberdina, Hartsa i Rendžersa. Zamisao je bila da se pogleda ima li tu kvaliteta, igrača koje bi Pevci mogli da dovedu već na zimu i da budu momentalna pojačanja.

Izabrane vesti

Pored ostalih, kako piše San, Blumfild je zapazio – Slobodana Rubežića. Visoki štoper, novi reprezentativac Crne Gore, briljira otkako je letos iz Novog Pazara došao u Aberdin. Ekspresno je postao stub oslonac kluba koji je trenutno na šestom mestu tabele.

Rubežić dominira u skoku i duel igri, u svemu onom što se očekuje od štopera za fudbal na Ostrvu. Skaut Totenhema je ispratio meč Kupa u kojem je Aberdin kao gost pobedio Hibernijan, a crnogorski reprezentativac, rođen u Beogradu, je zaključao sve puteve do svoje mreže (1:0).

Otkako je došao letos u Aberdin Rubežić je odigrao svih 18 utakmica na svim frontovima i to skoro sve po 90 minuta.

Ipak, glavni fokus Totenhema je na napadaču Seltika Kjogu Furuhašiju, koji igra sjajno za Kelte, a menadžer Pevaca Postekoglu je jako dobro poznaje iz perioda kada je trenirao zeleno-bele.


tagovi

Slobodan RubežićAberdinTotenhemFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara