Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sisoko: Vlahović ima Trezegeov osećaj za gol i Toresovu egzekuciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.02.22. | 17:25

Nekadašnji vezista ne štedi pohvale na račun srpskog golgetera

Debi iz snova Dušana Vlahovića u dresu Juventusa odjeknuo je fudbalskim svetom. Prvenac srpskog napadača trasirao je put torinskog kluba do pobede nad Veronom (2:0) i izazvao niz pohvala na račun poslednje investicije Stare dame. Među brojnim fudbalskim imenima koja su u superlativu govorila o Vlahoviću nakon prvog zvaničnog izazova u novoj sredini bio je Mohamed Sisoko, nekadašnji vezista koji je u bogatoj karijeri između ostalog branio boje Juventusa, Liverpula i pari Sen Žermena.

Izabrane vesti

"Siguran sam da će tokom boravka u Torinu imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Iako je veoma mlad, on je kompletan napadač. Vlahović ima osećaj za gol Davida Trezegea i brzu egzekuciju Fernanda Toresa. Impresioniran sam njegovim talentom", rekao je Sisoko koji je sa Toresom proveo šest meseci u Liverpulu iz kojeg je Španac leta 2007. godine prešao u Atletiko Madrid, dok se vezista otisnuo u Juventus.

Komentarišući nekadašnji klub Sisoko se osvrnuo i na dolazak Denisa Zakarije u Torino.

"Mislim da može da postane moj naslednik. Već je dobro prošao u Borusiji Menhengladbah i bio je fasciniran Starom damom. Pogodak na debiju će mu podići samopouzdanje. On je vezni igrač koji pokriva prostor od jednog do drugog šesnaesterca i mislim da će dodatno napredovati uz rad sa Masimilijanom Alegrijem", kazao je nekadašnji reprezentativac Malija.

Juventus već sutra očekuje novi izazov u okviru Kupa Italije protiv Sasuola, međutim Alegri je već nagovestio određene rotacije u timu.


tagovi

Dušan VlahovićFernando ToresDavid Trezege

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara