Komentari na vest

Siti grupacija kupila Palermo za 12.000.000 evra

A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Sve u svoje vrijeme..strucnjaci bi da se sve svodi na barcu real junajted bajern milan itd .ja navijam za barcelonu 26godina,ali svaki put kad vidim neki novi tim da se uzdize milo mi je,citi radi brutalan posao i volim ih gledati najvise,i ono stp rade radili bi svi da mogu,al niko za kratko vrijeme nije napravio stvari u fudbalu kao oni..svi velikani u engleskoj treba da se ugledaju na njih,a svi su oni u zadnju deceniju ulozili vise od milijardu i citi i junajted,liverpul celzi pa niko pametnije nije ulagao od njih,i imaju najbolju skolu fudbala i tu su mnogo ulozili ove god su uzeli trofeje do 16,18 i 23godinw u mladjim kategorijama,foden je tu vec 4god,palmer mctee ce tek biti,lavija evo vev ga traze prvoligasu jer je brutalan,delap je tu takodje..tako da svi posluju blizu ko oni bili bi top,ali jbg..pare su nebitne bez plana,cist primjer je junajteda zadnjih 10god,liverpula 30.
R

Republika Srpska 2

pre gotovo 2 godine

Pa to isto samo na mikro planu ( u okviru Italije) radi Juventus.Kupuju sve što stignu dok je još jeftino( Npr. Gatija prošli prelazni rok), i onda 30 igrača pošalju na pozajmice u Seriu A.Pa od koga ispadne igrač za Juve-ispadne!:) Ove ostale koriste sa manjim klubovima za pozajmice i "potkusurivanje". Samo za razliku od Sitija, Juventus nema neograničene budžete i čim se neko "pokaže", oni ga masno prodaju Realu, Barsi ili Englezima, i onda kupe pet potencijalnih i 3 dobra igrača i rekonstruišu tako tim...I tako u krug stalno.Čelzi, Siti, Lajpcig i ostali rade odličan posao sa filijalama vani.

cikagofajerrsss

pre gotovo 2 godine

Pljujte koliko hocete, ne volim ni ja city (mada su mi bili simpa kad je bio tamo recimo u doba son rajt filipsa) ali vlasnici gledaju na fudbal kako treba a to je biznis. Jeste fudbal sport i zabava i sve ali dok ostali budu ukapirali da je sve to ustvari biznis bojim se da ce city grupa i red bull recimo vec drzati vise od 50% fudbalske planete. Opet kazem, obozavam fudbal kao sport ali divim se ovim ljudima koliko pametno rade i ulazu svoj novac
p

prti

pre gotovo 2 godine

Kao sto u proizvodnji hrane i pice imate piramidu na cijem vrhu je 10tak kompanija isto ce na kraju biti u sportu. A to znaci apsolutnu kontrolu svega 15-20 firmi ce posedovati fudbal na nivou zemaljske kugle.
I

I

pre gotovo 2 godine

A tih 15-20 firmi bice u vlasnistvu dve firme :)
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Lagano ali sigurno sve ide u privatne ruke,korporacije gde ce na kraju njih 10-ak posedovati sve. Odvratno
b

brrrrrrrrrr

pre gotovo 2 godine

Greskom sam ti lupio minus izvinjavam se.
G

GostPpppp

pre gotovo 2 godine

Pa sta ima veze za minus jbt ovde nema 2000 lajka i2 dislajka jedva 9 lajkova.
@

@gost

pre gotovo 2 godine

Minusi su ozbiljna stvar,nemoj to tako olako da držiš
K

KBC

pre gotovo 2 godine

Moram priznati da ih ne gotivim zbog njihovog tima u Engleskoj, ali zbog ovog poteza, skidam kapu...
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Ja ih gotivim zbog tima u engleskoj, ali kupovina be znam kolko vise klubova mi postaje odvratna, najbolje na kraju nekoliko korporacija/bogatih porodica da poseduje ceo fudbal.. Besmisleno je da dolazimo do dukoba interesa i sudaranja bratskih klubova kao salzburg i lajpcig
J

Juventino 10

pre gotovo 2 godine

Tooooooo