©Star Sport
©Star Sport

Sjajni Darko Brašanac: Tokom oporavka trenirao sa omladincima, a onda ih odveo na piće i kupio im poklone

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.10.23. | 18:47

Mladi igrači Osasune bili su oduševljeni druženjem i bliskošću koje su ostvarili sa prvotimcem, jer su to bili trenuci sa kojima se verovatno nisu susretali u dosadašnjim karijerama

Sutra će se navršiti tačno šest meseci od operacije Darka Brašanca, nakon pucanja ligamenata kolena, a već u petak srpski vezista bi trebalo da zabeleži prve minute od kobnog 8. aprila i utakmice između njegove Osasune i Elčea.

Nekadašnji igrač Partizana na treninzima je pokazao maksimalnu spremnost, a zaigrao je u prijateljskom meču protiv Promesasa. Veruje se da će mu Hagoba Arasate omogućiti i da oseti teren i protiv Granade u 10. kolu španske Primere (21.00)

Izabrane vesti

Brašanac je u završnoj fazi opravka proveo određeno vreme sa omladincima Osasune, sa kojima je odradio pet treninga i ostvario odličan kontakt. Na kraju im se na sjajan način odužio, izveo ih na piće i kupio im sitnice za uspomenu na odlično druženje.

"Moram da zahvalim svima, ali i omladinskom timu. Mnogi to ne znaju, ali odradio sam pet treniga sa kadetima i omladincima. Nije lako pronaći takvu ekipu, posle treninga smo zajedno provodili vreme. Pomalo se raznežim kada se sećam tih emotivnih trenutaka", rekao je Brašanac tamošnjim medijima.

Mladi igrači Osasune bili su oduševljeni druženjem i bliskošću koje su ostvarili sa prvotimcem svoje ekipe, jer su to bili trenuci sa kojima se verovatno nisu susretali u dosadašnjim karijerama.

Darko Brašanac je u Osasunu stigao 2019. godine iz Betisa za obeštećenje od 1.000.000 evra, a do sada je odigrao 118 utakmica za sastav sa El Sadara, uz pet postignutih golova.


tagovi

Darko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara