©Starsport
©Starsport

Sloboda sa najmlađim stručnim štabom ulazi u novu sezonu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 15:27

Užičani ukazali poverenje Blažu Bulatoviću i njegovim saradnicima

Sloboda iz Užica je prethodnu sezonu završila rutinski izborivši opstanak kao najboljeplasirana ekipa u plej-autu Mozzart Bet Prve lige, međutim po okončanju zvaničnih obaveza rastala se sa Zoranom Kostićem, strategom koji je preuzeo kormilo OFK Vršca.

Trenerska klupa na stadionu Radomir Antić nije dugo ostala upražnjena, a rukovodstvo kluba poverenje je ukazalo Blažu Bulatoviću. Trenutno najmlađi trener sa PRO licencom u Srbiji dolaskom u Užice napraviće iskorak posle niza beogradskih klubova, a zajedno sa njim u Slobodu će dođi i prvi saradnici Bojan Miletić i Filip Arsenijević.

Izabrane vesti

Bulatović i Miletić prethodno su uspešno sarađivali u Prvoj iskri iz Bariča i Studentskom gradu, a 33-godišnji trener prethodno je vodio i Jedinstvo iz Surčina i Zvezdaru. Paralelno sa samostalnim radom Bulatović je imao priliku da stiče trenersko znanje uz Zorana Filipovića u periodu dok je iskusni strateg obavljao funkciju selektora Libije, kao i u stručnom štabu Radovana Krivokapića na Evropskom prvenstvu za kadete prošle godine kada su Orlići završili na trećem mestu.

Promocija Bulatovića, sina pokojnog generalnog sekretara FS SRJ, Branka Bate Bulatovića, očekuje se u narednim danima, a mladi stručni štab će se od sledeće nedelje upoznati i sa raspoloživim snagama.

Podsetimo, početak Mozzart Bet Prve lige zakazan je za 5. avgust.


tagovi

sloboda užiceMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara