(©Reuters)
(©Reuters)

Snajder ima recept za ozdravljenje Ajaksa: Prva stvar – izbacite Tadića iz tima

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 08:37

“I vratiti Besija odakle je došao”, kaže legendarni as

Odavno Ajaks nije igrao lošije nego ove sezone. Odlazak Erika ten Haga je potpuno ubio u pojam Kopljanike, jer njegov naslednik Alfred Šrojder nije uspeo da se snađe na klupi.

Želeo je da preuredi Ajaks po svojoj želji, zapetljao se i sve prosuo. Sada gigant iz Amsterdama mora da nađe put za povratak na vrh, a legendarni as Vesli Snajder kaže da zna koja su prva dva poteza obavezna da bi se to desilo.

Izabrane vesti

Na gostovanju u tv emisiji Veronika Ofsajd, Snajder je rekao:

Mora da se izbaci Tadića iz tima. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je došao”.

Snajder je dugo već žestoko kritički nastrojen kada je Dušan Tadić u pitanju, tako da ova izjava nije nikog iznenadila.

Ali, nisu samo Tadić i Besi na meti bivšeg holandskog reprezentativca.

"Nisam fan Alvareza. Prošle nedelje sam rekao nešto i za Sančez. Moj mejlboks je prepun Meksikanaca, koji nisu srećni zbog mojih komentara. Ne znam da li se utakmice Ajaksa prenose u toj zemlji, ali valjda mogu da pogledaju i da vide da su obojica ovih igrača užasni”.

Edson Alvarez je već jednom bio na Snajderovoj meti, kada se pisalo da bi mogao Čelsi da ga kupi za 50.000.000 evra.

On nije igrač koji toliko vredi. Ako bi Čelsi zaista ponudio taj novac, spakovao bih Edsona u avion za London za tren oka. Za te pare mogu da se dovedu dvojica mnogo boljih fudbalera”.

S druge strane, Snajder je bio blag prema smenjenom treneru Šrojderu.

“Žao mi ga je. Ali u jednom trenutku znate da je postalo neizdrživo i da je pritisak preveliki. I tada vam postane jasno da nećete uspeti da preokrenete situaciju”.

Krivi Snajder igrače jednako koliko i trenera za lošu situaciju u Ajaksu.

“Imaju u timu fudbalere koji zarađuju veliki novac. Možemo da kažemo da je trener omanuo, ali igrači su ti koji su bili očajni na terenu. Bergvajn je postigao nekoliko golova na početku sezone, međutim, on je igrač koji bi trebalo da nosi ovaj tim”, poručio je Vesli Snajder.


tagovi

Vesli SnajderDušan TadićAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara