Hari Megvajer (©Reuters)
Hari Megvajer (©Reuters)

Solskjer saopštio loše vesti: Junajted bez kapitena u finalu Lige Evrope

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.05.21. | 14:48

Poslednja šansa za Đavole da osvoje trofej, ali na terenu neće biti Harija Megvajera

Fudbalere Mančester junajteda naredne sedmice očekuje najvažniji meč u sezoni. Na stadionu u Gdanjsku, odmeriće snage sa ekipom Viljareala u borbi za trofej Lige Evrope (sreda, 21.00). Ipak, sudeći po rečima šefa struke Ole Gunara Solskjera, Đavoli će u finalu nastupiti bez kapitena Harija Megvajera.

Sreda, 21.00: (4,10) Viljareal (3,45) Mančester junajted (1,92)

Izabrane vesti

Povredio se iskusni defanzivac tokom utakmice sa Aston Vilom u Premijer ligu, stradali su ligamenti članka. Od tada je nosio longetu i kretao se uz pomoć štaka i kako stvari stoje neće moći da pomogne saigračima protiv Žute podmornice.

"On hoda, ali je daleko od trčanja da budem iskren. Ne verujem da ćemo ga videti u Gdanjsku. Ipak, kao što sam i ranije govorio, sačekaćemo ga da utorka uveče, kada imamo poslednji trening, pa ćemo videti da li može da izađe na teren. Polako se oporavlja, ali ligamentima je potrebno vreme da se zacele. On ja jako važna figura u svlačionici, vođa. Pre nego što su se navijači vratili verujem da ste mogli da ga čujete sa tribina. Biće sa nama, biće u svlačionici i postaraće se da svi budu spremni za finale".

Dobra vest je da bi Entoni Marsijal mogao da se vrati u pogon do velikog finala, što je Solskjer potvrdio posle utakmice sa Fulamom (1:1), odigrane minulog utorka.

"I dalje imamo nadu za Entonija. Radi jako naporno. Nadamo se da će biti spreman za finale. Veoma je temeljan i pun entuzijazma. Ne mogu da tvrdim da će biti spreman za finale, ipak je dugo van tima, ali i dalje se nadam".

Tokom susreta sa Kolibašima povredu je pretrpeo i Skot Mektomini, dok se sa spremom muči i Brazilac Fred, dok je pod znakom pitanja za veliko finale i nastup Dena Džejmsa.

Pre susreta sa ekipom Unaja Emerija u borbi za pehar u Ligi Evrope, Mančester junajted će ukrstiti koplja sa Vulverhemptonom (nedelja, 17.00) u poslednjem kolu Premijer lige. Utakmica sa Vukovima nema takmičarski značaj za Solskjerovu ekipu, koja je obezbedila drugo mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona.


tagovi

finale Lige EvropeMančester JunajtedViljarealLiga EvropeHari MegvajerOle Gunar SolskjerAntoni MarsijalSkot MektominiFredDanijel Džejms

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara