Bosić (©Starsport)
Bosić (©Starsport)

Spartak jači za dvojicu: Bosić i Baksevanos stigli u Suboticu

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.22. | 19:18

Potpisali trogodišnje ugovore

Odlično je Spartak počeo sezonu u Mozzart Bet Superligi Srbije, dočekao je šesto kolo kao šesti na tabeli. Ali i pored toga Subotičani žele da se dodatno pojačaju, da bi ostali u gornjem domu tabele.

Spartak je danas dogovorio dolazak dvojice novih igrača. Nekadašnji mladi reprezentativac Radivoj Bosić je potpisao trogodišnji ugovor sa Plavim golubovima.

Izabrane vesti

Krilni napadač je prošao omladinsku školu Zvezde, potom je bio prvotimac Partizana, mada se u Humskoj nije naigrao. Bio je i u Olimpiji, a poslednja adresa mu je bio portugalski Nasional. Bosić ima 21 godinu i zaoštriće konkurenciju u napadačkoj liniji Spartaka.

A, stigao je i novi stranac u redove Subotičana. I to – Grk. Štoper Nikolaos Baksevanos je takođe stavio paraf na trogodišnji ugovor sa klubom sa severa Srbije.

Baksevanos je prošao školu Arisa, ali je dugo bio pod ugovorom sa Lacijom, mada u Rimu nije dobio priliku da se pokaže, već su ga Italijani šetali po pozajmicama. Prethodne sezone grčki defanzivac je branio boje rumunske Kindije, a ovog leta mu je istekao ugovor sa Nebeskoplavima.



tagovi

Radivoj BosićSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara