Komentari na vest

Spartak nastavio agoniju Zmajeva: Voždovac bez boda u 2024. godini

S

Sila sa severa

pre oko 2 meseca

Obratite pažnju, na prvu tekmu u Subotici 18 000 će doći da gleda Spaleta pod dirigentskom palicom Lalata.
Đ

Đuvegija

pre oko 2 meseca

Bravo Spale. Mladost iz Turije traži napadača, Mudrinskom predlažem da traži vezu, jer je Tisa iz Adorjana preozbiljan klub za njega.
s

spaleSpale3

pre oko 2 meseca

Da, nerealno na sta lici covek, kao amater. Bolje bi bilo da igra Rosevic, a Mudrinski neka ulazi pred kraj ako moramo da bunarimo za bodove.
M

Massimo

pre oko 2 meseca

Dobru utakmicu je odigrao Spartak, iskoristili su svoje sanse. Radije bih njih video u play offu nego Lucane ili ovaj neambiciozni Vozdovac...
U

Unknown 2024

pre oko 2 meseca

Sjajan fudbal igra Spartak...Zadnja linija kako primi loptu tako je šikne u p.m. gore na špica, gde se ovaj rve , vuče, tuče...Lepo za oko baš ! I onda dođu majstori koji konentarišu da je Lalat baš raj trener koji treba Srpskom fudbalu utd. Naravno, da ne zaboravimo divlji fudbal koji igraju Kruševac, Surdulica, Čukarički itd itd..
l

lambula43

pre oko 2 meseca

@unknown2024 Vazi, bitno da Vozdovac igra lepo za oko, a gubi sve utakmice. Sigurno si ti jedan od laptop trenera. Inace Napredak sa Gacinovicem igra vrhunski, toliko da ga zele u svojim redovima i Pazar i Vojvodina a te tvoje laptop trenere niko.
U

Unknown2024

pre oko 2 meseca

Gaćinovićeve ekipe ne igraju fudbal, one ga degradiraju. Pritom , čovek ima blizu 60 godina, koga je vodio, jel nešto zapaženo uradio u karijeri? Čovek je prošle godine vodio tri ekipe, između ostalih i Dečić...Alo druže, Dečić je vodio !!!! O čemu mi pričamo ovde....
l

lambula43

pre oko 2 meseca

@unknown2024 Hahaha, kako si smesan samo. Gacinovic je svojevremeno sa Pazarom bio prvi, a i sa Spartakom je igrao Evropu i izbacio Spartu Prag sto nijedan od tih tvojih laptop trenera nece moci ali nikad bas. I sa 160 godina ce da bude bolji trener od njih 90%. Ali mora da te mnogo boli čas fudbala koji vam je odrzao na krovu pre neki dan.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Мора се рећи, фино је подигао Лалатовић Спартак, да видимо колико ће да траје.
l

lalatinjo

pre oko 2 meseca

Uvek kažem da je Lalatovic trenercina za 80% njih u ovoj ligi. Da je srece da ga vrati moja Vojvodina.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Rasprodali za sve što su imali ponudu.Čudno...
K

Kragujevac ALE

pre oko 2 meseca

Sportski direktor Vozdovca radi ono sto najbolje ume - upropascava klub. Ako ne ispadne ove godine, ispasce sledece. Metalac se i dan danas oporavlja od njega i njegovih laptop trenera koje postavlja.
k

krkidzonka

pre oko 2 meseca

deckonl je tabisTele.. nike je sve bas u knjigama
U

Unknown2024

pre oko 2 meseca

Šta su lap top treneri ?
K

Kragujevac ALE

pre oko 2 meseca

@unknown 2024 To su fudbal menadzer treneri koji misle da je fudbal laptop, pa otvori i nacrta taktiku kao da je igrica, a u realnosti ne znaju nista sto se i vidi po rezultatima prilozenim.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Prodas sve glavne igrace, trener naravno kaze ajde vozdra, i sad sta cemo?