Komentari na vest

Spisak Francuske: Dvojica debitanata iz Monaka i hit Bundeslige! Tu je i neuništivi Žiru

B

Bg

pre preko 1 godinu

Ako ne pricamo o nasoj reprezentaciji, podrzavam Nemce i Brazilce
o

od francuske

pre preko 1 godinu

nista na prvenstvu ova ekipa je neuigrana totalno.Oni su osvojili svetsko prvenstvo gde su jedni od glavnih igraca bili bivsi igrac pogba bivsi igrac kante bivsi igrac grizman i bivsi igrac varan.U svakom delu terena glavni igrac iz tog perioda im je fakticki u penziji i ako jos igraju fudbal po malo.Znaci dolaze sa neuigranim timom na prvenstvo.Jasno je bilo jos posle eura da su u velikim problemima sad je kristalno jasno
P

Pavle987

pre preko 1 godinu

Kakav sjajan skauting ima Monako. Ne mogu da veruje da stalno pronalaze ove mlade talente koje posle skupo prodaju. Evo pogledao sam na transfermarktu, zaradili su 1 milijardu na prodaji igrača poslednjih 6 godina!
ž

žikaneuništivi

pre preko 1 godinu

Žirugol !!!!
z

zevs s Kosmaj maunta

pre preko 1 godinu

Francuska je po imenima strasna ekipa. Ono sto meni bode oci,nema tri belca. Daleko da sam rasista,ali bode mi oci.Kapiram ljudi iz kolonija dosli,druga treca generacija u Francuskoj .Ali nisi francuzi.Pogledajte tribine nece te videti,crnce,arape,vec 98 posto belaca.

ST8

pre preko 1 godinu

Fofana, Upamecano, Todibo, Kounde, Lacriox, Solet, Simakan, Ndicka, Kalulu, Lukeba, Badiashilde, Saliba, Konate su samo stoperi koji imaju manje od 23 godine. Verovatno 2, 3 od nabrojanih ce biti pozvani za SP. Kad se pogledaju ova imena verovatno bi u 70% reprezentacija bili starteri, ali u Francuskoj nemaju ni mesta na prijateljskim utakmicama.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Francuska smesna? Ubedljivo su najjaca repka na svetu, kakav crni brazil odbrana im je smesna
G

Gost11223344

pre preko 1 godinu

Sve mogu da razumem, da ti Francuska deluje jača, ali da je odbrana Brazila ocajna... Militao, Markinjos, Bremer... Dve vrhunska golmana, nemoj ljubi te brat...
G

Gost101725

pre preko 1 godinu

Francuska je smesna ima previse igrqca moze 4.ekipe da napravi cak je igracki vise ima i od Brazilaca..