Šta radi ovaj čovek? Superliga, derbi, PLS, omladinci - cirkus je gde god se Obradović pojavi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.05.18. | 21:41

Večeras smo u Subotici videli možda i najsmešniji penal sezone, ali Srđanu Obradoviću ovo nije prvi put

Svega smo se nagledali u srpskom fudbalu, ali sudiju kao što je Srđan Obradović još nismo videli!

Bilo da sudi omladincima, najveći meč srpskog fudbala, Prvu ligu Srbije ili osrednjim klubovima kao što su Spartak i Radnički, Obradović je uvek u centru pažnje. Arbitar iz Jagodine je autor nekih od najskandaloznijih odluka viđenih u srpskom fudbalu prethodnih godina...

Izabrane vesti

Prosto je neverovatno kakve penale je izmišljao i šta mu se sve priviđalo. Nebitno koje je takmičenje u pitanju, Obradović je uvek video nešto što niko na stadionu ne vidi. O njemu su se već pisale "bajke". Zna se kako je sudio i u čudnovatom duelu omladinaca Napretka i Jagodinezašto je Nenad Milovanović povlačio ekipu sa terena ili kako je Nikola Antić dobio crveni karton...

Možda i najpoznatiji je po odluci sa večitog derbija prethodne sezone kada kao sudija iza gola nije video da je pogodak Crvena zvezde pao posle Ruzivog dodavanja za Kangu iz gol-auta. A tada se najviše čulo za njega jer je ipak u pitanju derbi na kojem se svaka sitnica stavlja pod posbenu lupu, a kamoli ovako značajne odluke.

Ipak, ta odluka još i spada u rang "normalnijih" koje je Obradović donosio. Još pre šest godina je u duelu omladinske lige između Slobode i Napretka dosudio penal koji niko na stadionu nije mogao da vidi.

Nastavio je da se ističe i ove sezone. Na meču PLS između ČSK Čelareva i Dinamo Vranja pre nekoliko dana je za goste dosudio još skandalozniji penal kada je njihov igrač pao bez bilo kakvog kontakta u duelu.

„Kruna“ Obradovićevog deljenja (ne)pravde je bio večerašnji penal u Subotici. Koji s pravom na društvenim mrežama nosi status naslov „najsmešniji penal ikada“.

Da li je moguće da neko ovoliko „ne zna“ da sudi?

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srđan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara