""
""

Opet taj Srđan Obradović! Neško Milovanović povukao ekipu sa terena

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.08.17. | 10:09

Skandal u Bačkoj Palanci posle dosuđenog penala za domaćina

Ni novo, nepotpuno kolo Superlige Srbije nije moglo da prođe bez skandala!Ekipa lučanske mladosti napustila je juče teren tokom utakmice sa Bačkom u Bačkoj Palanci, jer je trener Nenad Milovanović bio nezadovoljan suđenjem, prenosi Kurir.

Sve se dogodilo pri rezultatu 0:0 u 55.minutu, kada je sudija Srđan Obradović dosudio jedanesterac za domaću ekipu. Usledila je pomenuta rekacija trenera Lučanaca koji je nekoliko minuta kasnije vratio izabranike na teren kako bi odigrali utakmicu do kraja.

Izabrane vesti

Zanimljiljvo je da je Luka Luković promašio penal, ali je u 72.minutu doneo trijumf Bačkoj. Tri minuta kasnije Neško Milovanović jedobio crveni karton.

„Zbog dešavanja u klubu i oko njega najbolje rešenje je da angažujemo novog trenera. Imaćemo naredne nedelje zgusnut raspored, dve utakmice za četiri dana, ali moraćemo nešto da promenimo“, rekao je Milovanović

Zanimljivo je da je arbitar Srđan Obradović i prošle godine bio u centru brojnih skandala. Posebno se proslavio u 153.večitom derbiju kada nije video da je lopta izašla pola metara u gol aut pre pogotka Crvene zvezde.


tagovi

Srđan ObradovićSrbijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara