Komentari na vest

Stanković angažovao „oca“ Pižona: Radiće na osnovnim elementima sa projektima kluba

F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI
Č

Čikago

pre preko 2 godine

Da, predstavlja ne šamar, nego šamarčinu. I treba da predstavlja. Te škole fudbala niču kao pečurke posle kiše. Bitna im je samo zarada, a ne da nauče decu osnovne stvari. O stručnost ljudi koji rade tamo, čast izuzecima, neću da trošim reči. I ovo nije samo slučaj sa fudbalom, već i sa košarkom, rukometom...
R

Rambaudi

pre preko 2 godine

Neverovatni talenti iz Zvezdine "fabrike"!!! Na pola sezone Indjija 250% vise bodova,GAT, i Javor po 200%....Kakav rad,takvi i rezultati! Nema vise trenera na Marakani, racunajuci i sefa struke prvog tima, tzv Mistera! Nekad je Sekularac trenirao petlice,a sada tamo nema mesta za bivse igrace. Samo kadrovi OFK,Rada,Zarkova,Dusanovca.... Tako da je zakljucak veoma jednostavan-NEMA KO DA NAPRAVI IGRACA OD NAJVECIH TALENATA iz Srbije i regiona,koji se svakodnevno dovode na Marakanu.
G

Gosst

pre preko 2 godine

Auuu...povraća mi se,pa i ovoga je trebalo oterati a ne još Pižon...katastrofa.
P

Postic

pre preko 2 godine

A sta ti znas koje Pizon
U

Uprava napolje

pre preko 2 godine

Gde su Falko, Dioni, Rišairo, a Bakajoka neću ni da pominjem. Jel su ova trojica dovedena da prave razliku u Evropi, a oni ne prave razliku ni u Ping Pong ligi. A gde su oni pre njih, da ih sada ne imenujem sve. Jel svake godine mora da bude ista priča, jel svake godine mora da se promaši sa 4, 5, 6, igrača. Dokle više. Jel imate obraz, hoće li neko odgovarati zbog desetine i desetine miliona evra bačenih. Pogodite sa jednim od deset igrača. Posle dve LŠ i sada treća LE, ja nisam primetio da imamo jači tim nego pre 4, 5 godina kada su igrali Donald, LE talek, Boaći, Radonjić itd. Za te godine Evrope uopšte igrački nismo napredovali. A ni finansijski.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Bravo za Stankovica,Pizon je legenda i mora da ima mesta u Zvezdi.
E

EXTRA

pre preko 2 godine

Mene kao velikog Partizanovca ovo mnogo raduje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Mene kao NAJVEĆEG ZVEZDAŠA IKADA raduje što ćeš Ti i na kraju ove sezone da plačeš, da sliniš, da kmečiš,,,,, kao i poslednje 4 godine .
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Najveci Zvezdas Ne brini, nece mi smo prvi i na kraju prvenstva, u ovoj smesnoj ligi vi ste ti koji ce da placu...
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Dioni, Bakajoko, Gajić, Pankov, Vukanović odlaze iz Zvezde i nema razloga da se pominju. Gobelja ostaje i ima razloga da se pominje. Spominjanje Empolija nema veze sa decom koja su 2-3 godine bila mladja i igrala protiv ekipe koja je trenutno druga u Primaveri 1. Evropa je Zvezdi, cak i u omladincima, trebala da bude prioritet. Iz gomile praktičnih razloga. Zasto nije to je pitanje za upravu. Problem je u sistemu i filozofiji. I to traje decenijama. Zaostajemo u svemu, od infrastrukture do metodologije rada. Da li su svi treneri u Omladinskoj skoli nesposobni? Pa nisu! Da li su dosli oni koje je Zvezda zvala? Nisu! Da li prave igrace za prvi tim? Ne, izlazi poluproizvodi! I tu sada dolazimo do Pizona. Pizon moze i treba sa svojih 66 godina da radi sa decom, ali da Pizon postavlja taktiku, to je smesno i od toga nema nista. Milijas je imao koronu i trenutno zavrsava PRO licencu, pa je i to jedan od razloga. Imate i problem Graficara gde bukvalno nista ne štima i gde nemate nijednog igrača koji može da "primirise" prvom timu Zvezde. Bez dobrog temelja (osnove) koju nemate od FSS, pa do klubova, ne mozete ocekivati nista bolje, osim koprcanja u blatu i to sa samo 2 kluba u Srbiji koji zajedno duguju preko 100 miliona evra. Blato!
G

Gost most

pre preko 2 godine

postavljati ce mu taktiku, od odlaska Milojevica u Halmstad nema pojma
3

32 titula

pre preko 2 godine

Pizon je velicina zato sto je bio veliki tehnicar i da nije bio takva igracina sigurno nebi bio jedan od Zvezdinih zvezda. Pas igra i pregled igre a tek centarsut je nesto sto bi doktor Pizon mogao da pokaze i ovima sto primaju platu po 600 hiljada evrica a ne samo deci. Ali Pizon je udruzio talenat i rad i postao igracina Zelim mu mnogo uspeha u radu.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Sećam se vremena kad je sa petlićima Zvezde radio jedan Šekularac! Sa decom moraju raditi najbolji treneri! Ništa manje!

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Šteta..Može se desiti da ispadnemo iz LE sa 10 bodova..Taj poraz kući od danaca može da presudi...I juče gol iz penala u 93 min protiv Brage...Ali sta da se radi...Igrali smo relativno dobro celu grupu..Vazno je evropsko prolece,pa makar i u ligu konferencija,ako nas pogleda zreb mozemo daleko i tamo...Cuo sad danas da je mozda bolje biti treći nego drugi na kraju...Jer bi tamo isli na pakao,a ovamo mozemo proci i skupiti jos uefa bodova..Samo sto bi svi mi voleli da budemo drugi i prodjemo LE koja je dosta ispred konferencije...Sve u svemu,nesto sto je sigurno to je :Na najnovijoj UEFA listi Zvezda se izjednačila sa Milanom i sa ukupno 38.000 bodova sada se nalazi na deobi sjajnog 39.mesta!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Mi imamo i druge velike probleme trenutno u prvom timu, od kojih je najveci zelja Stankovica da napusti klub vec na zimu, i predje u Sampdoriu!!! Zvezda pod hitno mora da nadje trenera spremnog da preuzme ekipu, i dovede je do titule!!! Sto nece biti nimalo lako jer nasih kvalitetnih trenera jednostavno nema......
G

Gost123

pre preko 2 godine

Decu nam fudbalu uce nestrucni i neobrazovani ljudi, i nista ovo nije cudno.....
P

Pa ti

pre preko 2 godine

ne znas koliko ne znas dragi moj Korleone. Jednostavno samo nagadjas i dajes pausalne ocene,mnogo te zalim ne skrece se paznja tako.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Ma ma važi, samo ti živi u Madjijinim bajkama. A bezbroj puta nas je uverio u to. Kakav smo mi jadan narod, to pokazuje da kada se pobedi neka utakmica, odmah se loše stvari guraju pod tepih. A kada se izgubi, odmah se sve loše gura u prvi plan. Ja guram moju priči i kada se pobedjuje i kada se gubi. Da je zakona, neko protiv koga se vodi sudski postupak već više od 10 godina, neko ko je bio u zatvoru, neko ko je bio na Interpolovoj poternici, ne bi mogao da dobije posao u Instituciji kakva je Zvezdi ili bilo gde drugde. GAME OVER.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@Don Vito Korleone Poštovani prijatelju, sasvim je moguće da si u pravu, i najverovatnije jesi,,,,,, nisam razmišljao na taj način....... Ali i dalje mislim da je u Zvezdi i danas i u poslednjih 10 godina mnogo bilo igrača koji nisu prošli "osnovu fudbalsku školu" . Pozdrav Tebi, A što se tiče Dionija,,, Ako štrajkuje ? Samo neka bude dosledan i neka nastavi, biću mu beskrajno zahvalan, pogotovo ako nagovori i Rišairu i Gobeljića da mu se pridruže u štrajku. Bez njih Nam veoma rastu šanse da sačuvamo titulu.
@

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Pa za šta služi Mister ako on ne može da nauči osnovne fudbalske stvari igrače. Nego mora da dovodi Pižona da ih on uči. O čemu se ovde radi. Sami sebi skaču u stomak. Jel će Pižon biti glavni trener, kao Miloš Milojević.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Zemljače dosta cenim tvoje komentare, jer si odavno provalio šta se radi u klubu iza zavese, i jedan si od retkih koji o tome piše. ALI MI JE NEVEROVATNO DA SI SE I TI UPECAO U OVU PRIČU OKO PIŽONA. Ali idemo redom. Juče je glavna vest na svim portalima bila da je ozbiljan problem sa Dioniem, da maltene štrajkuje. Jer mu se duguju pare. Odmah kreće skretanje pažnje sa toga, vestima o porazu JSDa od Flore, o Šamrok Fauni Stanoju itd. A danas kreće vest o Pižonu. Zamisli dolazi da nauči mlade igrače prijemu lopte i dodavanju, KAKO DA NE. To je takva šamarčina celoj omladinskoj školi, i svim trenerima u istoj. PIŽON DOLAZI ISKLJUČIVO DA NAPRAVI IGRU ZVEZDI. Jer je igra očajna od početka sezone. Ustvari od kada je M. Milojević otišao. Dovoljno je uporediti igru od prošle sezone i ovu sada. Vidim da su mnogi naseli na ovu priču. Kao i na mnoge predhodne tipa najjači tim od Barija, najbolji sportski direktor u istoriji Srpskog fudbala, dug nije ovaj što se prikazuje nego je dug iz KNJIGA duplo manji, Univerziteti Svetski će izučavati ovo blagostanje u Zvezdi, itd itd. Šarene laže za naivne narodne mase. Pozdrav svim pravim Zvezdašima koji misle svojom glavom i vide malo dalje od nosa. Pustite mi komentar. HVALA.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Bravo Botovi za 50 minusa u sekundi, ajde još koji. Njam Njam mmmmm
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Ne može klinac u prvi tim,gde se jedu detlići petlići za doručak,nemaju snagu u duelu,bukvalno ništa nije isto!klinci su za seniorski fudbal zreli tek za srpsku ligu!
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Svaki mlad trener treba da ima nekog iskusnog u stručnom štabu ko će savetima i iskustvom doprineti i njemu i mladim igračima. Što se tiče omladinske škole treba otpustiti direktora i sve trenere koji dozvole da im igrači bez osnovnog znanja dodju do prvog tima.
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

ODLICNA VEST,PIZON JE JOS ODAVNO TREBAO DA BUDE U STRUCNOM STABU TIMA,PUNA PODRSKA ZA NJEGA UPRAVU I DEKIJA!
G

Gost 1976

pre preko 2 godine

Tip piše da 90% sadašnjih igrača Zvezde ne bi primirisalo prvi tim 80 tih.90 tih.. 40 godina pratim Zvezdu i mislim da je ovo apsolutna glupost,retke su bile godine da je Zvezda držala ovako visok nivo u kontinuiteu,izuzimajući naravno Dejinu i Pižnovu generaciju.Bilo je ispadanja od Briža uz katastrofalnu igru,Kelna,.. retko smo na strani uspevali da ne izgubimo.. sada igramo konstatno,retko gubimo,Mitjeland je bio samo splet okolnosti,trkački, tehnički i taktički smo visoko,sada klinci to porede sa Realom,Sitijem,Bajernom .. oni su kupili sve najbolje na svetu,nije realno da se poredimo,ali sada imamo kontinuitet treba raditi dodatne selekcije,poboljšati brzinu tima ali nikako pljuvati igrače i trenera.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

Vidi, zaglavljen si u prošlosti. Prespavao si trideset godina, tokom kojih su se raspale dve države, vodila tri rata, a naš klub opljačkan nekoliko puta, što od države, što od raznih parazita. I već trideset godina ovi preko puta rade na tome da se naš klub unizi i propadne. Dalje, kako možeš da porediš fudbal iz tog perioda sa ovim sada? Osamdesetih sam kao klinac slušao starije ljude koji su ponavljali to isto što ti pričaš, gledajući igrače koji će za koju godinu podići pehare šampiona Evrope i Sveta. Pusti tu retoriku. A ti, Darjane, o kakvim šamarima pričaš? Da li sve što se desi u Zvezdi automatski mora da bude stavljeno u negativan kontekst prema ostatku fudbalske Srbije?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Poštovani prijatelju, Sve do 2000. god, nikad se u Zvezdi nije dogodilo da iz omladinske škole ili sa strane iz drugog kluba dođe igrač i zaigra za prvi tim a da nije pre toga završio "osnovnu fudbalsku školu". Dolazili su tehnički potpuno pismeni igrači a u Zvezdi su dobijali fudbalsku nadgradnju u svakom smislu te reči. Nikad se nije desilo da za prvi tim zaigra neki FUDBALSKI DUDUK, kad moram tako da kažem...... i to nema nikakve veze sa rezultatima, a baš zahvaljujući strogoj i poštenoj selekciji Zvezda je još od osnivanja pa do 2000. i postizala odlične REZULTATE I IGRALA VISOKO KVALITETAN I TEHNIČKI DOTERAN FUDBAL. Jednostavno 95% sadašnjih igrača prema ondašnjem kriterijumu ne bi mogli da budu ni rezerve u prvom timu. ŽAO mi je zbog toga, Ali to je tako. Pozdrav Tebi.
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Osim Dragovica, Kataia ,Ivanica i Borjana realno da bi iko drugi mogao da konkurise tih godina za dres C.Zvezde. Rodic umesto Marovica, Pavkov umesto Musemica, Njegos Petrovic umesto Boska Djurovskog , Pankov umesto Milosa Drizica.... Nemoj da si smesan. Uporedi Milan krajem 80.ih i Milan sa kojom je Zvezda igrala prosle sezone. To je isto nebo i zemlja razlika.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Upravo su pljunuli na sve trenere Omladinske škole i obesmislili njeno postojanje! Dunsteri vladaju srpskim fudbalom!
k

kkkkk

pre preko 2 godine

A koji treneri iz oml.skole? to su dunsteri kao i Mladenovic i Jelic poltroni i menaderski ljudi.
m

miksea

pre preko 2 godine

Neka su ih pljunuli, kada ne umeju da naprave za 5 godina i više nijednog levog beka, bar perspektivnog klinca. Bolje da se zatvore.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Opet su počela da igraju deca doktora, advokata, političara, mamini i tatini sinovi puni love...?
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Има култна прича што се тиче те Пикијеве дијагонале. На семинару за ПРО лиценцу, дотични показује дуге лопте. Све уради перфектно, бата Ђора заустави. Шта је сад, шта фали? Каже не фали ниш, само то не могу играчи да изведу, а камоли тренери..😂
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Hvala Bogu da se Stanković setio, i setio i usudio na ovakav korak. 70.tih , 80.tih, pai 90.tih bilo je nezamislivo da bilo koji igrač na čiji sin bio uđe u prvi tim a da nije savladao osnovne tehničke elemente i veštine baratanja sa loptom. 90% sadašnjih igrača i Zvezde i svih ostalih klubova Naše lige ne bi omirisali trening sa prvim timom a taman posla da zaigraju u prvom timu. Od mlađih igrača u Zvezdi, slaba tehnika prijema, predaje lopte u mestu i iz mesta očigledna je i kog Petrovića i Nikolića i Erakovića i Gavrića dok je bio tu, a prijem i dodavanje u trku TO JE ZA NJIH NEZAMISLIVO. To je umeo onaj mali Ilić(sad je u Veroni), Joveljić je pokazivao osećaj za to, odostalih APSOLUTNO NIKO. Zbog takvog neznanja igrači su nesigurni nemaju samopouzdnje, i dodaju samo najbližem do sebe. MISLIM DA JE ZA GOBELJIĆA, GAJIĆA, PANKOVA, DEGENEKA, PAVKOVA, PREKASNO DA TO NAUČE. To umeju Katai, Kanga, Ivanić, Krstičić možda još par njih ostali su REKA BEZ POVRATKA.
A

Al ste naseli na ovo

pre preko 2 godine

Da li je moguće da ste naseli na još jednu podvalu iz Madjijine kuhinje. Kakvi crni klinci, dolazi Pižon zbog očajne igre Mistera. Da mu pomogne da to poprave. Jer od kada je Mister ostao sam, od kada je Miloš Milojević otišao, mi igru nemamo, loš fudbal igramo.
H

Hulio

pre preko 2 godine

Brate Deki je dobar, pobeđuje.. Problem je što ima 30 igrača od toga 17 ne valja... Loša pojačanja godinama... Sreća za dedu od Dragovića i ženu od Katai inače ko bi igrao
B

Brate…

pre preko 2 godine

Ocajna igra? Sta vi ljudi hocete covece? Dobili smo ludogorec dva puta sa kombinovanim timom :) 5 godine zaredom gledamo evropu, tri puta dace bog u 1/16 finala LE i dva puta LŠ (ukupno 7 bodova). Pitam se u kom svetu zivite. Misterova igra sa ovim sto raspolaze je super cak, dajemo gol i napadamo dalje koliko mozemo a vi bi da smo na nivou bajerna i slicno. Idite na stadion i budite srecni sto gledate Zvezdu opet konstantno u evropi (kad je to bese bilo zadnji put). A ti Darijane, nemam reci brate! Napred Zvezdo ludo volim te….
R

Raša P

pre preko 2 godine

U celoj super ligi muka sa prijemom lopte. Pasovi samo prvom do sebe. Naši treneri uopšte ne razmišljaju o ofanzivnim modelima već isključivo o defanzivi. 20 i više godina nema ni na vidiku levog i desnog beka reprezentativnog kvaliteta. Krila su zaboravljena kategorija. Itd, itd....
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Ovo je jedan od najboljih poteza koje je uprava Zvezde mogla povući. Naravno da je igračima koji stižu iz omladinskog pogona neophodno doškolovavanje! Pogledajte Erakovića, koliko god da se dobro postavljao protiv Ludogoreca, NIJEDNU loptu nije bio u stanju da primi i primiri nogama. Uvek je to strašna trema, panika, izbacivanje lopte u aut, korner i sl. Njegoš je u sličnom problemu, kod njega sve funkcioniše OK do famoznog trenutka kad treba uputiti pas napred. Dečko se onda pogubi i u 99% slučajeva vraća loptu unazad, a tako se ne grade akcije. Pižon je legenda kluba, bio je veliki fudbaler, a trenersko iskustvo mu je takođe zavidno, tako da će biti od velike koristi. Što se Zvezdine omladinske škole tiče, tu svakako ima mesta za promene, jer neretko igrači izlaze tehnički nedovoljno obučeni i fizički nedovoljno spremni za seniorski fudbal. O protekciji i nepotizmu bolje da i ne pričamo...
R

Razmislite malo

pre preko 2 godine

Kakvi mladi igrači, dovodi Pižona da mu pomaže u spremanju utakmice, i igre. Video je napokon da mu je od početka sezone očajna igra, pa dovodi Pižona da to poprave. To je dokaz da je Miloš Milojević bio glavni trener. A ovo da mladi igrači poboljšaju prijem lopte i dodavanje, to je teška tragikomika. Prodaješ Zvezdin školu, koju toliko dižu u nebesa, a nemaš prijem lopte i dodavanje, smehotres bre. Šta ovo rade sa Zvezdom, svaki dan nas sve više i više iznenadjuju, negativno.
L

Laz

pre preko 2 godine

Naruceni komentari su nesto najgluplje na ovom portalu, sta ces jos da nam izmislis zvezda ispala iz evrope jos letos al mi to jos ne znamo??
@

@Laž

pre preko 2 godine

Ne majstore, veruj ti u Madjioničareve bajke i dalje. Kako imamo najjači tim od Barija, kako imamo najboljeg Srpskog Direktora u istoriji Srpskog fudbala, kako imamo vrhunsku omladinsku školu, pa moraju Pižona da dovedu da ih nauči prijemu lopte i dodavanju. Kako dug nije taj što se prikazuje, nego je dug po KNJIGAMA duplo manji. Kako će Svetski univerziteti godinama izučavati ovo blagostanje u Zvezdi. Šarene laže za naivne narodne mase.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ostavljas iste komentare pod razlicitim nikovima, i to je samo po sebi sumnjivo!!!!! Komentari ti se svode na pljuvanje svega, lici na ordinarno botovanje. Moze se raspravljati o svemu, ali ni jedan normalan zvezdas ne bi tako pltcenjivao rezultate koje klub kako tako ipak pravi!!!!!
А

Александар1

pre preko 2 godine

Није проблем у таленту, већ у преласку у први тим. Мали Илић је у Верони најбољи играч, а има 20 година. У Звезди није добио шансу. То је добар пример колико се не даје шанса талентованим играчима. Ипак је боље лошијим и скупљим странцима дати минуте.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

I ovaj sa poternice ili?

Darko Lazic

pre preko 2 godine

gobeljica pod-hitno prebaciti u petlice
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Trener petlica je rekao da mu Gobelja ne treba!
D

Davidpn

pre preko 2 godine

Ucenju i vezbi nikada kraja, Ronaldo u jos malo pa 40 vezba centarsut i slobodan udarac po 3 sata dnevno... Dobro da se neko setio konacno... Mi u reprezentaciji nemamo igraca koji moze 3 od 5 centarsuta da pogodi... O bekovima da ne govorim
N

Nije sramota

pre preko 2 godine

Nije sramota priznati da nemamo dobre trenere u omladincima. Pa dovesti nekog njemca, spanca, nije bitno. Nek covjek nauci djecu osnovama fudbala.
G

Gost333

pre preko 2 godine

Nek te zvezde i zvezdice , i to ne samo u omladinskom pogonu nego i u seniorskom nauči kako da centriraju ( ?! ) i to bi bio ogroman doprinos. Mada, bilo ko da dodje do tog nivoa a ne zna takvu osnovnu stvar, teško da može da nauči, ili se rodiš talentovan ili prosečan duduk koji zna samo da izduvava lopte iz svog šesnesterca ili da kad ne bj Bože izvodi korner večito ta lopta ide u visini kolena napadača sto je katastrofa. A nekad je važila činjenica da je korner "pola gola". Znači omladinska škola nam je odavno u kanalu.
T

TiP

pre preko 2 godine

A Celzijeva skola Cobham ono 17.igraca igra PL plus Mursijala u Bajernu to ti je omladinska skola, u Zvezdi neki invalidi rade sa decom, koji nisu ono za vise od dizanja rampe...
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ovo mi liči na to kao da je indirektno našao naslednika.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

U Srbiji retko koji bek zna iz punog trka da centrira, za mnoge je to misaona imenica.
G

Grobarija

pre preko 2 godine

Ipak ste daleko od najboljih škola u Evropi, Ajaksove i Partizanove. Neka je sa srećom, da momci nauče taj prijem i pas hahahahahahaha
9

951357

pre preko 2 godine

Mislis, od najbolje Ajaksove i najmasovnije Partizanove? Tj. najbolje skole drugoligaskih igraca?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Мање слушај бајке и пробај да будеш реалан. Мада реалност вам баш не иде.
G

Grobarija

pre preko 2 godine

Čim se ovaj sa brojkama oglasio znam da sam napisao pravu stvar. Srećno na doškolovavanju sa "Imali smo loš dan protiv Estonije i Slovenije" Pižonom!
Z

Zaharije

pre preko 2 godine

bas te boli prva evropska pobeda cuvene Flore iz Estonije
G

Gostituti

pre preko 2 godine

Najveci samar u ovoj prici je taj da neko ko prodje omladinsku skolu i zaigra za prvi tim Crvene zvezde moze da ima problema sa OSNOVNIM elementima igre. To je cist amaterizam.
P

Poopppa

pre preko 2 godine

Angažovanjem Zvezdine zvezde nije šamar. Glupo je što se ovakav tekst uopšte pojavio. Videli smo 5 golova u našoj mreži protiv Empolija. Eto zato je angažovan.
b

brxysd

pre preko 2 godine

Napomeni da su nasi klinci bili dve godine mladji....
д

д.г.

pre preko 2 godine

А што играју две године млађи. Глуме лудило и праве алиби. Шаљу их у Графичар да тамо назадују. Кажи ми играча који је напредовао у Графичару.
a

algor

pre preko 2 godine

to je zato sto se u mladjim kategorijama forsiraju balvani od 1.8m koji svojom fizikom dominiraju...i takvi su svi...zvezda i partizan pokupe fizicki najdominantnije igrace...umesto da radis sa njima od 7,8 godine na tehnici,da prepoznajes talente,biras klince...ti uzmes tad nekog ko dominira fizikom...i taj naucen da dominira fizikom kad prodju 10 godina i dodje u seniorski fudbal ili vec i u omladincima nema vise fizicku nadmoc nad ostalima,a fudbalski nepismen i ne moze nista da uradi...oduvaju ga...tipican primer je sin Mitra Mrkele...gledao sam ga u mladjim kategorijama gde je dominirao jer je bio fizicki ispred svih...jednostavno jaci...duzi korak...a kad je dosao u seniore gde se izgubio njegov talenat...pa nije ga ni imao...nego vise fizicki nije dominantan...to je problem mahom...biranje fizicki dominantnih igraca zarad ttrenutnog uspeha...a neko ko jos kao dete je pravi talenat i kapira je skrajnut jer fizicki se jos nije razvio...treneri to ne prepoznaju...fizika dodje vremenom...bitno je da kapira fudbal...
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Pa kako su onda u opste napredovali npr. iz kadeta u omladince , ili petlica u pionire ako ne znaju da prime i predaju loptu i ostale elementarne stvari? Onda to nije samar omladinskim skolama nego ih treba rasterati. Na prelasku u stariju ekipu , stari trener kaze novom : " E dobar je ovaj mali , bas je talenat nevidjeni. Samo ne zna da primi i preda loptu , da centrira ni ne pokusava , ali zato zna da trci bas kao muva bez glave , ume da se svadja sa sudijama i perfektno zna da dobije dva zuta . Moze i crveni kad god hoce da ostavi ekipu na cedilu u bitnim mecevima. Ma kao Gobeljic je mali, original , videces. A i tata mu je bas dobar covek, valjace ti ! " . Salu na stranu , godinama ne znaju bekove da stvore ni u jednoj selekciji , ni za jedan klub. A da li je Deki dijagnostifikovao ove probleme sto imaju klinci i kod starijih fudbalera ? Ne racunam Gobeljica on nije fudbaler , njega treba da vodaju po skoli kao primer za sve kako ne treba. Da li je Deki dijagnostifikovao da par godina vec nije doveden normalan bek na obe pozicije? To verovatno nije video.
F

Fakerica

pre preko 2 godine

Bas tako... Samar skolama... Osnovni elementi nam fale... Sve svodimo na inprovizaciju...
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Pa mi u celoj Srbiji nemamo pet trenera koji znaju da prenesu znanje i obuce igrace. Na stranu to sto igraci uopste ne shvataju da nista ne znaju i da imaju mnogo prostora za napredak....Takav je nas mentalitet....lenji smo i mislimo da smo najpametniji....
s

safd

pre preko 2 godine

Svi redom kritikuju napadace koji su igrali u Zvezdi u poslednjih par godina, zasto ne postizu vise golovoa i sl. A ja se ne secam kada smo poslednji put imali beka koji zna da centrira tom istom napadacu ili brzo krilo jos od Radonjica.
A

A posle

pre preko 2 godine

Posle ce da kazu da je debeli Nedjic neki strucnjak koji ce da stvara "talente"... Nista bolje nije ni u Graficaru kod Djurovskog, koji jeste neka vrsta legende, ali je tu uhljeb, cisto da dobija neki novac, a igra iz 80-ih. U svim skolama koje zele da izbace talenat u prvi tim sa svim osnovnim elementima, mora da radi emancipovan trener, a ne uhljebi, i neke kombinacije.
K

Koma

pre preko 2 godine

Novak Djokovic je najbolji u istoriji u svom sportu, pa ima trenera i radi sa njim. Svako ko se ikada bavio nekim sportom zna da učenje nema kraja. Prijem lopte i centaršut su misaone imenice za srpske fudbalere, pa čak i za neke reprezentativce.
Z

Zaharije

pre preko 2 godine

O je... te zivote!...prvo sam pomislio da sam na portalu NjUZ-a,pa krenuo se smejem...a onda sam se rastuzio...element. stvari!!! pa to mora da se zna vec u KADETIMA! zbog toga nam klinci gube od zabara onako...a uzivo sam gledao i protiv Mitj. na krovu onomad...alo Danci oducili nase klince od savremenog fudbala,sta tek da pricamo o jacim skolama. kakve crne elem. stvari...ccc
д

д.г.

pre preko 2 godine

Омладинска школа ради лош посао.Шаљемо их у Графичар код тренерског мага. Пишу се бајке о тој младој деци а они се боре за опстанак у првој лиги. У првом тиму има два играча од њих тридесет који су поникли у Звезди. Потребан је озбиљан ремонт омладинске школе.
P

Proka

pre preko 2 godine

Ovo je teška sramota, da se javno kaže kako fudbaleri ponikli u Zvezdi moraju da dodatno vežbaju osnovne stvari... Pa tek sad nećemo moći nikoga da prodamo, ima da nam se smeje svako..
Б

БићеБоље

pre preko 2 godine

20 година сам играо фудбал, више полу-аматерски, искрено нисам могао играти професионално. Искрено и реално. Али онда видим професионалце који тренирају сатима и који не могу да погоде центаршут, један од 100 пута. Просто несхватљиво, необјашњиво. Чак ни у нашој лиги, не причам о Европи, где је пресинг јачи и мораш центрирати из трка, то је мисаона именица, него чак ни у нашој лиги, кад немају 10 метара од себе никог живог и неколико секунди да се наместе, не могу да погоде центаршут, да бар личи на центаршут, а не на испуцавање. Опет кажем, нисам могао сањати да будем професионалац, али затворених очију центрирам 100 пута боље од свих Звездиних бочних играча, без неког специјалног времена посвећеном том сегменту. И због тога ми је још више несхватљиво како неко ко тренира сваки дан, може да удари лопту као да је ударио пластичну флашу од кока коле, са толико осећаја. И тај феномен је буквално само код нас. Да не причамо о Премијер лиги, где бекови из пуног трка погађају у трепавицу, него и ове слабије лиге, погледајте неке ранга Шведска, Данска и остале лиге, ми имамо талентованије везњаке по природи и много тога, али нигде тако бекови не центрирају лоше као наши.
G

Gost78

pre preko 2 godine

Zato što kod nas na bekovskim pozocijwma stave klince koji ne znaju ništa. Uvek ke važilo pravilo u mlađim kategorijama da se na beka stavi onaj ko veze nema sa fudbalom a mora da igra.
3

3x3

pre preko 2 godine

To je zbog toga što moraš biti tatin sin da bi mogao da treniraš obići malo seoske terene i pogledaj decu oko 10 godina kako barataju sa loptom ali roditelji nisu u mogućnosti da im kupe opremu od 300evra i da ih voze po 70-80 kilometara na trening zbog toga se sve ovo i dešava jer pravi talenti nikada ne postaju profesionalni fudbaleri barem ne u Srbiji u zadnjih 40 godina.
G

Gost komentar

pre preko 2 godine

Na zalost ima puno I do roditelja. oni imucniji nemilice placaju da njihova deca igraju. A to znaci da oni talentovaniji ali bez sredstava za potplacivanje odlaze u drugi, treci plan a zarim u 20 toj godini zavrse karijeru. O menadzerima tek da ne pricamo...
m

madmix

pre preko 2 godine

e bravo,ja imam čist primer u kući,prošao komplet omladinski staž u metalcu,kapiten svih generacija,pregled igre,lopta,tehnika,snaga, centaršut i sada sa 21 ne može igrati dalje od zone jer ja nemam para da plaćam a istovremeno gledam kako treneri dovlače svoje igrače bez osnovnog fudbalskog znanja ali bukvalno i igraju
X

Xyz

pre preko 2 godine

Deki, svaka cast za ovaj potez!
G

Gde je novac?

pre preko 2 godine

Bakajoko,Gobeljic,Gajic,Falko,Dioni………. Svi oni i jos puno njih ima veze sa skolom I centarsutom?Koja demagogija. Prebacuju decu pre nego ih obuče kako bi ih prodali. Gde je novac od Nikolica (5mil€ ponuda) za Gavrica (3mil ponuda,prodat za 1.2mil€). Ko odgovara za to? Škola dobro radi ali se to be vidi jer nekom to ne odgovara!!!! Kome?
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Dobro zapažanje a uz to,pola tih momaka i nije iz Zvezdine škole proglašeno velikim talentima,Nikolić,Petrović,Stanić..recimo..a ima ih još..Problem je u preskočenim lekcijama,godinama..otud ovoliko manjka kvaliteta
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

ODLIČNO!!! Šta je ovde loše??? Pa slepac "vidi" da centaršuteva nema, da jedva pogode 16terac... Pogoditi igrača im je misaona imenica!!! Pižon je tu doktor, ako ih nauči sta, odlično!! A šamar za omladinsku skolu?!?! Pa sve njih BUKVALNO TREBA NAŠAMARATI, GODINAMA ne znaju OSNOVE da prenesu!!!
A

Alex RS

pre preko 2 godine

A šta ćemo sa centaršutom? Imamo gorostasnog napadača koji za 90 min. ne dobije ni jedan centaršut u šesnaesterac! To je poražavajuće.
Y

Yo.dorro

pre preko 2 godine

U Srbiji izgleda ne uce decu centarsutevima. U ligi nemas krsetnog beka, pa ni krilo koje zna da centrira vec godinama unazad.
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

Oci bole kad vidis da profesionalac u Zvezdi ne zna da centrira loptu u sesnaesterac,iz prodora da ne pricam, iz kornera jedva dobace na prvu stativu... nikada to nisam mogao da shvatim, ali evo to ne shvata ni Deki... Ostavljao bi ih po dva sata duze da samo to rade...
b

babuebu

pre preko 2 godine

Jeste. Treneri se ne bave elementarnom tehnikom, iz baze izlaze decica koje imaju problema sa prijemom i pasom. To je sramota, dolaze momci u prvi tim imaju jaci prijem nego pas.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ima i do trenera sigurno jer danas izgleda svako moze da bude trener… ali ja mislim da je dosta i do pogresne selekcije igraca! Prevari te dete, gleda se trenutno, on na terenu babaroga, a ustvari kad se pogleda 7-8 godina unapred, vidis da nece moci da igra ozbiljan fudbal! Ali opet se vracamo na trenere i strucnjake- ne znaju da procene talenat!! A kad radis elementarnu tehniku sa netalentovanim igracem, naravno da je njegov nivo usvajanja novih stvari uzasan!