Komentari na vest

Stanković: Katai je za lige petice, kao desetka je tri puta bolji od mene

v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Mozda, ali tamo 70ih. Inace, zar Stankovic nije pre bio neka 6ica nego 10ka? Ne secam se da je on bio neki kreativac.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Pozdravio bih Čovića (bivšeg kapitena Vojvodine), koji je svojim sramnim izjavama posle utakmica sa Partizanom govorio da je to najbolji klub u Srbiji.. e pa da te pitam Čoviću sad, ko je najbolji, ma ubjedljivo najbolji klub u Srbiji ??? pozdrav
M

MOT

pre gotovo 2 godine

Partizan ko bi drugi
Z

Zato je jedva

pre gotovo 2 godine

Igrao u raspalo Alavesu, čovek slab i trom kakve lige petice smejurija!
N

NAJVEĆI ZVEZDA....

pre gotovo 2 godine

PUNA PODRSKA ZA TRANSPARENT NA SEVERU,BRAVO DELIJE POGODILI STE PRAVO U CENTAR,SVAKA CAST!👌👍

bravodjole@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ringii, loše poredjenje je naveo, jer ssutra onda Roberto Carlos može da izjavi da je Pedro Neto bolja sedmica od njega.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ok razumem ovu izjavu Dekija, ali reći da je Kataji tri puta bolji, ne bih mnogo komentarisao. Deki je sa 17, 18 godina rešavao derbije i neke jake Evropske utakmice. Ja sam kao mlad momak imao čast da ga gledam u Zvezdi. U Laciju kao mlad igrač imao veliku i značajnu ulogu u timu. Mislim da je kod Dekija velika greška napravljena jer su ga posle Lacija, u Interu vratili na zadnjeg veznog. Deki je klasičan polušpic, što je i igrao u Zvezdi i Laciju. Svaka čast Kataiju, ali Deki je spadao u top klasu igrača.
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre gotovo 2 godine

Ova uprava sa Doktorom fudbala Terzom koji je najsposobniji sportski direktor na celom balkanu je ubedljivo najbolja u Zvezdinoj istoriji nakon Dzaje i Cvela, Tacka!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Katai je dao nekoliko onakvih golova u karijeri kada prolazi pored golamana i sutira u prazan gol. Secam ih se barem 2 u Alavesu. Kada su pricali da to moze ovde samo u ping pong ligi, on se tako posle sprdao i u primeri koja je medju najboljim ligama na svetu.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Da se sprdao, ostao bi tamo:)))
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Da je Katai igrao 80-tih bio bi u nekom Realu, Bajernu. On ima vrhunsku tehniku, udarac, dribling, igru glavom ali u ovom modernom fudbalu mu nedostaje snaga za jak tempo kakav se igra u ligama petice. Mada on je igrao u Alavesu, bilo je tu dobrih partija, dao je 3 gola, sa Teom Ernandesom po lijevoj strani je djelovao. Sta znam mislim da ga je tada malo kocilo i pravilo o strancima gdje on igrac van EU a i igranje u nekom Alavesu nije njega previse motivisalo a on je takav lik, kada nije motivisan djeluje nezainteresovano. Zato je i zapalio u SAD da uzme lovu. Dokazao se u Evropskim mecevima, pravio je razliku i protiv Rendzersa koji je fizicki mocan tim. Zvezda ima jak tim igra jake utakmice plata mu nista losija ako ne i bolja sa bonusima od kojekakvog Alavesa. Pa u Primeri igra Petrovic i to standardno. Smesno je reci da Katai tamo ne moze igrati. Prosto to nisu ekipe za njega ako ne moze u nekom Viljarealu bolje da igra u Zvezdi i bori se za cetvrtfinale LE, da igra LS i slicno nego da se bori za opstanak u Primeri.
G

Gostvavaca

pre gotovo 2 godine

U Alavesu je ulazio svaku petu tekmu po 10 15 min.Nema snage da igra ni kkd nas,a kamoli negde preko.Fudbalska prevara.Da je dobar ne bi igrao u Srbiji u najboljim godinama za jednkg profi sportistu.
@

@gost

pre gotovo 2 godine

Toliko je Katai "los" da vas delja i zatvorenih ociju ako treba, unistava vas na svakom derbiju, na zadnjih 5 derbija cak 4 gola vam dao!

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Znamo i kako je tamo prosao.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Katai je majstor fudbala niko to ne moze da ospori, ali i fizicki i motoricki inferioran igrac sto takođe niko ne može da ospori.Da ima i drugu osobinu covjek bi igro u Realu!
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

On je za lige petice kada bi se tamo igrao ovaj polupro fudbal,protiv rendzera u 26 min.nije mogao da nadise da izvede penal... Da ne pricam sta se desi kada u tebe uleti dva puta Robertson ili te nalakti Diaz.... A ne Miletic kome je mesto u balonu,miljkovic nozni tenis a jojic nedeljni piknik i badminton ...toliko moze...
Ц

Црвени

pre gotovo 2 godine

Шмекерска изјава Декија, не ставља себе испред целог успеха већ целу екипу, господин. А ви што помињете што Катаи није успео у некој екипи из лига петица очигледно не пратите његову каријеру, човек је имао у пар наврата озбиљне здравствене проблеме (не повреде) где није тренирао по више месеци, зато и не може да достигне свој максимум, а и мало је лењ као и сваки геније. А овом лигом се прошета и буде најбољи са 50 посто снаге ако и толико користи, чист таленат. Магија!
N

Nn osoba

pre gotovo 2 godine

Hahahaha Stankovic gospodin, mota Stulica po terenu, posle daje izjave kako se mali uplasio, izvinjavao itd... Kao grobar, Stankovic odlican igrac, ali nista vise od toga niti posle toga
A

Aca.BG

pre gotovo 2 godine

DEKI oducio Stanoja od fudbala. SEDAM derbija, NULA pobeda za "prvog trenera".
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Катаи и Иванић су из најбоље фудбалске школе ФК Војводина.И Панков је ал он је просек.
Ц

Црвени

pre gotovo 2 godine

Заборавио си Тадића и СМС-а 😂
d

djiki

pre gotovo 2 godine

Majstor fudbala, ali bez dovoljno snage. Da ima motoriku igrao bi i bio u vrhu fudbalskih majstora
H

Hahahah

pre gotovo 2 godine

Grobari pene kad čuju pojam - Katai. Kako i ne bi, uništio ih čovek ko zna koliko puta. Traume. Katai ubica grobara :)
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Prvo se javili bolesnici da komentarisu..>Sto nije uspeo u Spaniji i SAD ( gde je inace bio jako dobar)....Kataiju je trebalo pola godine -godinu da se navikne na Zvezdu i to je normalno da se desava- niste se nikada selili u drugu drzavu da zivite i radite pa ne znate.Bitno da lecite frustracije , ali ono sto je bitnije je da ih vam on redovno zadaje !!

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

U Spaniji bio jako dobar??? Ko zna sta si ti gledao.
V

Vlada 82

pre gotovo 2 godine

Jel to onaj sto nije imao mesto u Espanjolu ili tako nesto????
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Ali vas puni kako stigne. Glavom nogom lijevom desnom. Ocito vas mnogo voli.

bravodjole@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ma daaaj Deki, jest momak majstor al nemoj nas pravit budalama, momak je ovde može se reći MVP naše lige. Ali ne možemo da poredimo iako si bio vezni. Igrao si u onom najjačem interu, tako da ovo poredjenje ti ne pije vodu. Momak nije 30% od onog igrača kakav si ti bio.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Деки није играо десетку!
R

Ringi

pre gotovo 2 godine

Rekao je da je bolja desetka od njega, Deki je u Interu igrao zadnjeg veznog
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Деки Бога ми израста у доброг тренера. Прије свега на тактичком и мотиваторском плану.
B

Bjorn

pre gotovo 2 godine

Motivacionom*
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Pogledajte telo jednog Tadića i tela Kataija, Ivanića, Pavkova. Pa sami zaključite zašto je on tu gde jeste a zašto navedrni igraju amaterski fudbal.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

pa i mitrovic nije za lige 5ice chempionshit je njegov vrh
F

Fabri

pre gotovo 2 godine

Prestanite vise da pricate takve stvari, imao je svoju sansu i znamo kako je iskoristio.. Najbolji igrac lige i to ubedljivo nije imao mesta u Eibaru, jel nam to sta govori o njemu kao igracu ili o nasoj ligi? Igraci nemaju snage za 55mijln evrospkog gudbala
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Gde si pobogu Eibar nasao?
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Da je igrač za lige petice igrao bi tamo a ne ovde, prosto. On nije profesionalac i zato nije prošao tamo već mu je najveći domet bila klupa u Alavesu. Pustite našu amatersku ligu uključujući i smešni Partizan, to nije nikakvo merilo. Dovoljno je videti njegovu igru protiv malo ozbiljnih protivnika u ligi evrope i zaključiti gde je njegov nivo. A liga evrope je B nivo evropskog fudbala realno.
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

Па против Ренџерса дао две голчине, зајебало га пар милиметара за офсајд.
@

@ X X

pre gotovo 2 godine

Haha dao gol iz ofsajda lepo... ali uzmimo u obzir i da mu je to bila dobra partija. Gde je bio protiv Rendžersa kući?, Mitilanda?, protiv Brage dao penale ok lepo...ali govorimo o utakmicama sa prosečnim evropskim ekipama gde on nije pokazao ništa ili vrlo malo. Protiv Rendžersa je delovao da ostaje bez daha čak. Njegov talenat nije sporan ali on nije igrač koji fizički može da odgovori zahtevima savremenog fudbala niti ga je zanimalo... I sad on treba kao da predvodi reprezentaciju? Pored jednog Tadića koji je mašina u 34 godine, Kostića brzog kao strela, kako da ne...
D

Dex911

pre gotovo 2 godine

Mozda i jeste po talentu koji poseduje ali taj talenat treba i pokazati non stop, a ne samo povremeno. Katai je vec imao priliku da se pokaze u Spanskoj ligi, u timu sa sredine tabele iiii nista nije pokazao. Nije se pokazao nista posebno ni u Americi. Za nasu ligu jeste magiko ali budimo iskreni u Evropi, vec protiv malo jacih timova se gubi. Slicno je i sa Ivanicem,s tim da on nije do sada imao priliki da se pokaze u jacem takmicenju od nase superlige a tesko da ce i dobiti priliku u tridesetoj
F

Familija

pre gotovo 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI bravo lavovi bravo familijo BRAVO ZVEZDO idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii jedan je STANKOVIĆ DEJAN samo napred gazi familijo
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Sta kaze mister za poruku Piksiju? Jel se ponosi kao i svaki pravi zvezdas. Sram vas bilo,kao grobar vam to kazem
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Terzini drugari jbg. Jedan od vise razloga sto na sever vise ne zalazim
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Bez uvrede brate, ali ako ces ti kao partizanovac da nas ucis kako cemo i sta cemo sa nasim “legendama” i “legendicama” onda treba svi kolektivno da prestanemo da pratimo sport. On je NASEM Klubu naneo stetu, prvenstveno svojim delovanjem kao predsednik kluba, pa onda i svojim ponasanjem nakon svog predsednikovovanja. Zato je i moralo da se jednom kaze istina i da se zavrsi sa nekim ko je od ovog Kluba samo imao korist, a vratio je tako kako je vratio. I zato, bolje resavajte stvari u vasem dvoristu. Podrzavajte ga u reprezentaciji i ne mesajte se molim vas u nase stvari. Hvala i ziv bio! :-)
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

@gustav,cekaj hoces da kazes da podrzavas tvorzu? Sta je kao fudbaler uradio? A sta kao predsednik? Mislis nece dug ostati? Pa sto je bio na poternici....
@

@gost111 gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Koga ja podrzvaam je moja licna stvar. Jedno je da zivim u proslosti i gledam sta je piksi radio na terenu, a nesto sasvim drugo da na tribini dozivljavam “rezultate” njegovog rada. To kako je on radio u Zvezdi je nas kao navijace kostalo 10 godina zivota, i to najmanje! Nemam ja nista od njegovih majstorskih poteza nazalost, jedino sto se racuna je ovo danas…opet ponavljam, nista lose mu ne zelim, samo da ne prilazi Zvezdi vise i da je ne uzima u usta. Ima “novog predsednika saveza” i Radnicki iz Nisa pa neka izvoli. Sa nama je zavrsio, i smatram da mu je to receno danasnjom parolom na najkulturniji nacin, bez ijedne uvrede :-)
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Krajnje je vreme pozvati ga u reprezentaciju pa da sve tri reprezentacije odnosno nasi protivnici izgube.Treba neko ko ume da siri protivnicke odbrane.
Q

QwertzPa

pre gotovo 2 godine

Obozavam ga, ali ima dosta tekmi kad mu se ocigledno ne igra fudbal
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

I on je covek od krvi i mesa, dali se tebi svaki dan ide na posao.
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Само зато није за неку јачу лигу, а што се талента и технике тиче бољи од многих Балканаца који су у Европи.