Stepanović savetuje Jovića: Moraš da napustiš Real, treba ti klub koji će ti pružiti priliku

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.22. | 16:39

"Luka mora da ide tamo gde može redovno da igra, to je teško moguće u Madridu"

Iskusni fudbalski trener i nekadašnji igrač i šef struke, između ostalih, Ajntrahta iz Frankfurta, Dragoslav Stepanović, savetovao je srpskom golgeteru Luki Joviću da što pre napusti Real Madrid i pronađe sredinu koja će mu dati priliku da se vrati na najviši nivo.

Jović je u Madrid stigao u julu 2019. godine kao veliko pojačanje za obeštećenje od 63.000.000 evra, ali se nije proslavio. Zabeležio je 49 nastupa i postigao tri gola, mada se još uvek postavlja dilema i da li je dobio adekvatnu šansu dresu Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

"Vreme predstavlja veliki problem, Luka nije igrao redovno tri godine. Nikada ne zna kada će dobiti šansu. Trebalo bi da pređe u klub u kojem će redovno igrati i gde ponovo može da dostigne vrhunski nivo. U Realu njegove šanse nisu velike, mora da naspusti Real Madrid, trebalo bi da ode u klub koji će mu pružiti priliku. Luka mora da ide tamo gde može redovno da igra, to je teško moguće u Real Madridu", rekao je Stepanović za Sport1.

Jović je ove sezone zabeležio 17 nastupa za Kraljevski klub i postigao samo jedan gol uz dve asistencije. Prošle zime se pominjalo da bi mogao da ode u klub u kojem bi dobio veću šansu, ali je verovao da će dobiti važniju ulogu kod Karla Ančelotija na proleće, što se nije dogodilo. Ugovor sa Madriđanima ističe mu tek u junu 2025. godine, ali je Realno da tokom letnjeg prelaznog roka pronađe tim u kojem će imati mnogo veću minutažu.


tagovi

Luka JovićDragoslav Stepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara