Foto: Starsport
Foto: Starsport

Štoper srpskih korena pojačava defanzivu Svetaca, Torinu oko 7.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.08.21. | 18:13

Vojnović karijeru nastavlja na Ostrvu

Činjenice da je Sautempton u prethodnooj sezoni imao drugu najslabiju odbranu u premijerligaškom društvu (68 primljenih golova, manje samo od VBA koji je kapitulirao 76 puta), kao i da je ostao bez Janika Vestergarda, stuba defanzive čiju je slobodu Lester platio 17.600.000 evra, bile su povod Svecima da zaoštre konkurenciju u poslednjoj liniji i angažuju Lijanka Vojnovića.

Izabrane vesti

Štoper Torina ovog leta je tražena roba na fudbalskoj pijaci, a u trci sa brojnim konkurentima Sautempton je uspeo da se izbori za njegov paraf te se očekuje da uskoro zvanično zaduži crveno-beli dres. Bikovi će na osnovu obeštećenja zaraditi oko 7.000.000 evra, dok će klub sa Ostrva tako zaoštriti konkurenciju među štoperima Stivensom i Salisuom.

Brazilski fudbaler srpskih korena, bio je na listi želja i Votforda, a interesovanje je prethodno pokazala i Bolonja u kojoj je štoper proveo šest meseci na pozajmici tokom 2019. godine. Vojnović se nedavno u italijanskim medijima dovodio u vezu i sa Partizanom, ali je zbog finansijskih uslova bilo jasno da se radi o nerealnom scenariju.


tagovi

Lijanko VojnovićSautempton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara