Komentari na vest

Stručni štab Vladimira Gaćinovića nastavlja posao pod Bagdalom

7

7777

pre 13 dana

Manite se ljudi vise teorija zavera i namestanja i koje kakvih budalastina. Otisao je jer se razocarao u igrace koji imaju (pre)malu ambiciju, dok je on svestan da mogu jos vise, ali nece jer ih prostim recnikom - mrzi. I razumem to, probao je sve, nije mogao da dopre do njih i nece da nastavi tim putem. S druge strane, prica se da ga potencionalno ceka klupa Partizana, jer Duljaj nece dugo. Kako se prica jos nije sleteo posle uzleta na stadionu na Banovom Brdu, pa Partizanu treba novi trener.
Ž

Žmurka

pre 12 dana

Gaćinović na klupi Partizana? Hladno, hladno. Mora to mnogo bolje.
D

Druze

pre 12 dana

Nisi shvatio goru sa satkazmom i ironijom
G

Gost79

pre 13 dana

Gaćinović je tip trenera Lalatović, s tim što Lalatović i takav ima više strpljenja. Treneri koji mogu na kratke staze da naprave rezultat i onda pobegnu, čuvajući sebi taj neki "renome uspešnosti" i pazeći da se na duže staze ne vidi koliko zapravo ne znaju, tj da je njihov boravak u klubu više bi zasnovan na temeljima šok terapije nego možda neke smislene organizacije. E sad, Lalatović izgura sezonu na jednom mestu. Gaćinović najviše dva meseca. I to je tako nažalost.
K

Kamendin

pre 12 dana

Ajde razmisli malo, dođe čovek, izvuče ih iz ambisa i dovede u plej of zonu. Zaštro misliš da ne bi i dalje bio uspešan? Tada na scenu stupa čuvena boljka srpskog fudbala, mešetarenje. Kreću kombinacije "ja tebi, ti meni" jer su na žalost gotovo svi povezani nekim poslovo-političkim vezama. Čovek koji nema želudac za to diže sidro i odlazi.
M

Mjv

pre 13 dana

A jel ce da odgovara neko za namestanje?
s

samojedan

pre 13 dana

Lepo sto Branko Savic dobija sansu da radi, dobar je trener, secam ga se i kao igraca da je bio jako kvalitetan.
N

Neces vise

pre 13 dana

Neško da prolazis nekaznjeno
p

pčelar

pre 13 dana

Ipak ovaj Gaćinović kao da se plaši nekog većeg uspeha,tako je i Pazar ostavio kada su bili u samom vrhu,nešto je tu čudno....
S

Smouth

pre 13 dana

Iz Pazara je otisao zbog medjedovica koji je psovao coveku jer ga ne slusa i ne ubacuje igrace koje mu je rekao. Sada je otisao zbog namestanja. Cela Srbija je znala da ce IMT i Radnik da uzmu bodove, tako je i bilo
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Napredak iz Aleksinca ceka rasirenih ruku.