Komentari na vest

Sunovrat karijere Alena Halilovića – sve niže i niže do povratka u Hrvatsku

P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Dinamo dobijo pare i Olma za ovog malog umisljenog, pogledajte gdje sad Olmo, a gdje ovaj Halilovic.
O

Old

pre gotovo 2 godine

A Las Palmas? Igrao najlepsi fudbal u Primeri. On bi kasnije usao samo lici na Modrica ali do zla boga spor davez u igri uzeo je opet novac koji ne zasluzuje.
x

xxy

pre gotovo 2 godine

Nikad i nije bio neki fudbaler,ali u režiji majstora prodaje prevara od fudbalera Mamića eto ga tu gde je sada!Mamić prevario pola Evrope sa tim svojim panjevima.
t

tako je

pre gotovo 2 godine

zato pola tih panjeva kako ih nazivas ima srebro sa mundijala
G

Gostxyc

pre gotovo 2 godine

Mali jeste bio talent, i ne Nije Mamić kriv , nego njegov otac- Halilović stariji , koji je čim se praktično ukazala prva prilika i upit iz Barcelone navalio na Mamica da naprave transfer, čak pod nekim pretnjama. Zdravko Mamić je smatrao da je rano i da bi trebalo da mali ostane makar još godinu dana u Dinamu i da bi se prodao za veće novce i naravno smatrao je da mali nije zreo za Barcelonu nego da bi bilo bolje da prvo ide u neki klub( iz lige petice naravno) ali neki klub na sredini tabele, a tek možda naknadno da prave transfere u veći klub ,jer veliki klubovi traže previsoka očekivanja u iste igrača -i sad na kraju sa vidi da je Zdravko Mamić bio u pravu ! Inače Dinamo prodaje igrače na taj način, klub iz lige petice koji je negdje ni pri vrhu ni pri dnu.. pozz
S

Subjektivni komentator

pre gotovo 2 godine

Za svoju karijeru se može zahvaliti svome ocu, koji ga je prodao u Barcelonu, unatoč vetu Zdravka Mamića da ostane još godinu dana ( Mamić je i pogurao taj njegov debi za Hrvatsku) i Lani Jurčević, hrvatskoj pjevačici ili šta je već, koja mu je pokazala čari "roze kadulje" pa ih je jedva financirao. Ista stvar kao i sa Antom Ćorićem, vrhunki talenti, jednom u 10 godina takvi igrači se pojave, ali očevi hoće lovu na brzinu. Uglavnom, sretno mali, uživaj koliko je moguće.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Po meni je ovo dobar potez za njega, neka ozivi karijeru u nikad jacoj hrvatskoj ligi, mlad je jos ak bude dobar pokucat ce neki europski klub ponovo. Njegov problem je ego, sa 18 godina osao u barcelonu (tada jaku ne ovo dns) i mislio da ce se izboriti za mjesto. Talent je tu ali bez glave nista ne znaci, vidit cemo sta ce bit.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

E za njega se prevarila cela Evropa. On nije bio kao svakodnevni “talenti” koji sluzd da se uzme neki milion, svi skauti Evrope su ga jurili, racunali da je on Taj. Ipak, istina je drugacija i da se neki novi Luka nece pojaviti dugo dugo, mozda i nikad vise.
n

novi luka

pre gotovo 2 godine

je vec tu. preziva se majer, dajte mu jos malo vremena i videcete
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

@novi luka, na žalost nije Majer ni blizu Modriću , to i jeste bio trik Dinama da ga bolje proda. “Majer je novi Modrić”. Ali ipak nije..