Komentari na vest

Svake sezone padne jedan veliki tim

G

Gost098

pre 2 meseca

Taj Betis bi bio največi tim da ga je pobjedila Zvezda. Onda bi se pisale ode radosti o "sjajnoj pobedi nad sjajnim protivnikom". Zvezda je ove godine imala dobru ekipu pa nisu uspjeli pobjediti Young Boyse ni Leipzig,ali pljuvati po tuđem uspjehu,e tu ste prvaci bez premca!!!
P

Pazi

pre 2 meseca

Ovo, nisu uspeli u LŠ, nisu uspeli u LE, i na kraju došli do LK. Velika ekipa, dajte se uozbiljite.
P

Po čemu

pre 2 meseca

Je Betis veliki tim, da čujem. Jedino je velik zato što igra u jakoj ligi, mada i ta španska liga u zadnje vreme nije šta je bila.
D

Delija33

pre 2 meseca

Realno zvezdina pobeda protiv liverpul veca od svih zajedno..atalanti tad prva utakmica u ls bila znaci ne iskusni posle ih zgazili u drugom mecu, celzi nikad slabiji u to vreme a ove ostale ekipe me interesuje LE a kamoli LK sevila takodje mnogo losa u zadnjim sezonama
G

Gost098

pre 2 meseca

Ma naravno,sve druge pobjede svih drugih klubova su nemjerljive prema pobjedi Zvezde nad Liverpoolom. Tu ste prvaci ,omalovažavati druge a sebe dizati u nebesa!!
O

Oni

pre 3 meseca

Će ispasti od Betisa, videćete. Ali napisati da je Betis velikan. Ima par trofeja u Španiji, par kupova. Ali u Evropi je niko i ništa.
G

Gost098

pre 2 meseca

Evo Zvezda jenu europi nešto!!
N

Nanas

pre 3 meseca

Kod nas uvek tudje voce sladje, i sad trebamo da skacemo od srece sto je dinamo pobedio u ligi konferencije ??? Nesto se ne secam da ste hvalospeve pisali kada je zvezda stizala kao prva u grupi i to u ligi evrope do proleca,ne znam po cemu je betis toliki velikan da bi velicali vi ovde tu pobedu,necu da nabrajam sad pobede zvezde u evropi,ali je sramota da srpski portal piski u gace od srece,i toliko velica ovu pobedu,samo cu vas podsetiti da je taj isti dinamo pre samo 3 meseca izgubio u zagrebu od balkanija iz pristine,toliko o vama....
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

@nanas Vise je sladje tudje voce zato sto je Srpsko trulo svidjalo se to tebi ili ne.Kada budes manje bio ljubomoran i zao na uspesnije ,lepse ce ti u zivotu biti.Tebi i 80% tebi slicnima.
N

Nanas

pre 3 meseca

@liga sampinjona ,druze,iz moje objave ,ako si video ljubomoru,onda imas problem sam sa sobom,uopste me ne doticu oni preko puta,niti me zanimaju,na njih gledam kao i na sve druge, a da je srpsko voce trulo,u pravu si,ali ce mi i trulije uvek biti draze od tudjeg najsocnijeg,tako da si promasio skroz temu,a i ovo za kraj da ti kazem,dinamo dok postoji nece se primaci mojoj zvezdi ni po kojoj stavki,a boga mi ,pretpostavljam da si grobar,ni tvom partizanu...
G

Gostgost

pre 3 meseca

Imaju toliko srece vec godinama. Milion utakmica gde su pregazeni, a onda neka kontra, prekid, penal, i pobede na kraju.
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

@Gostgost Tako je!U inat tebi i ostalim baksuzima.:)
G

Gost098

pre 2 meseca

Sreću treba i zaslužiti. Ali to je nebitno. Bitno je da dvostruka pravila vrijede kod vas. Pobjede nad bilo kim u europi se kod vas dižu u nebesa. Betis,Atalanta,Tottenham,Arsenal, Chelsea itd je čista sreća. Ali porazi od Young Boys,Leipzig,,Monaco,Ferencvaros,,Trabzon ,itd. su nesreća,krivi su sudci,lopta,stadion,bog,svi samo ne vi!
9

999

pre 3 meseca

Dodajte na to da su 2-3 sezone prije toga pobijedili i Arsenala u Zagrebu.. Koliko je to pobjeda samo u zadnjih par sezona nad timovima iz lige 5. A ovde se u Zvezdi hvale na sva zvona sto su u zadnjih 6 sezona i 40+ utakmica pobijedili jedan takav tim.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Velikan? Betis? Vest Hem? Atalanta? Dal se zajebavate?
J

Jel ti

pre 3 meseca

Krivo?