Taki Nikolić kao nekad, Spartak prebrinuo sve brige

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 20:11

Mnogo toga jasnije u plej-autu posle poraza Proletera u Subotici – 3:1

Spartak je prebirnuo sve brige, ekipu Proletera očekuje borba za goli život do poslednjeg kola. To je siže predstave u Subotici, koju je golovima obeležio iskusni napadač Golubova Nemanja Nikolić. Na kraju je bilo 3:1 za domaćina, uz konstataciju da je ekipa sa Slane Bare počela ozbiljno da igra tek pošto je prespavala prvo poluvreme i dozvolila rivalu da stekne ogroman kapital.

Oscilirao je u formi Nemanja Nikolić u ovoj sezoni, ali je u poslednje vreme počeo da igra kao nekada. Odnosno kao u prvom mandatu u Spartaku kada je blistao pod komandom Aleksandra Veselinovića, i potom zaslužio poziv Partizana.

Izabrane vesti

Na poslednjih četiri meča, Taki Nikolić je postigao šest golova. Danas je dva puta pogađao mrežu Nikole Petrića. Prvi put u šestom minutu posle divne asistencije Dunđerskog... Lako je Spartak probijao odbranu Proletera, koja nije imala pomoć veznog reda.

Raspoloženi Nikolić je asistirao Bjelanoviću za drugi pogodak, da bi oddlično izdanje zaokružio u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Proleter je bio nemi posmatrač Spartakovih akcija. Tek u drugom poluvremenu je zaličio na ozbiljan tim. Došli su gosti iz Novog Sada do pogotka u pravom trenutku, zaslugom Veljka Ilića. Imali su još nekoliko prilika da se vrate u utakmicu, ali više od časnog poraza nisu zaslužili.

Spartak četiri kola pre kraja ima šest bodova više od Novog Pazara i kragujevačkog Radničkog koji su trenutno u zoni baraža. Proleter ima 31 bod i čeka ga vrlo neizvesna borba, za mesto koje vodi u baražu. 

SUPERLIGA PLEJ-AUT, 3. KOLO

Utorak

Kolubara - Novi Pazar 1:3 (1:3)

/Filipović 43 - Dimić 1, Jokić 23, Ratković 26/

Mladost Lučani - Radnički Kragujevac 0:0

Četvrtak

Radnik - Metalac 3:3 (1:1)

/Subotić 2 i 63, Spasić 66 - Krajišnik 27, Stojić 57, Grbović 78/

Spartak - Proleter 3:1 (3:0)

/Nikolić 6 i 45+1, Bjelanović 23 - Ilić 48/



tagovi

Nemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara