Komentari na vest

Tandem Mitrović - Džeko na pomolu, astronomskih 11.000.000 dolara po sezoni za igrača u 39. godini

B

Bar Kohba

pre oko 1 mesec

Ja gotivim oba tima i Fener i Galatu. Ali voleo bih da Fener uzme upravo zbog Tadica, Krunica, Dzeke i ostalih igraca sa nasih prostora. Mislim da Fener moze uzeti i LK, stigli su do cetvrtfinala i jaci su od Olimpijakosa. Dzeko je vanserijski igrac, gde je bio razbijao je Volfsburg, Siti, Inter, Roma, evo i sada u Feneru, rekorder po svemu u BiH reprezentaciji golovi i odigrane utakmice, igrao i SP 2014, nije imao srece za jos velikih turnira, ali momak je klasa.
L

Lalegale

pre oko 1 mesec

Sjajan
V

Valjda

pre oko 1 mesec

Mitrović ima 25.mil.po sezoni.
S

Subjektivni komentator

pre oko 1 mesec

Najbolji napadač sa ovih prostora ikada, šteta što odbija prisustvovati u medijima, mislim da čovjek sa tolikim iskustvom i toliko golova ima šta da kaže. 260 golova, preko 200 u Ligama petice, 50 asistencija, 60ak golova za BiH, bomba od igrača. Sportski pozdrav!
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Navijam da Fener uzme titulu zbog Tadića ali Galata je dosta bolja ekipa ove godine. Dobiće ih u derbiju bez problema, naravno ako se ne poubijaju na terenu i sve bude regularno. Jedina liga ove godine gde se namešta više nego kod nas.
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Ne ove godine nego zadnjih 15 godina namestaju nenormalno
i

izvini

pre oko 1 mesec

po cemu je bolja galata? Eto tako je bolja, bolja je za ta dva bodica..Galata je smece gerijatrijsko koje je skolovao kopenhagen...da ne pricam sta im je tek uradila sparta iz praga bukvalno ih torpedovala a ovde ljudi jos pricaju bajke o jakoj galati. A video si sta je liverpul uradio toj sparti prag pa onda sam proceni gde pripada galata u toj nekoj hijerarhiji...A da dobili su mancester pa sta dobio je i kopenhagen mrtvog mancestera
N

NouppExes

pre oko 1 mesec

Nije ništa bolja a kamoli "dosta bolja" , nijanse su u pitanju a titulu uzima onaj koji više izmafija jer ovo što smo do sad videli jeste da obe ekipe besramno kradu sve ostale klubove u ligi
k

kringee

pre oko 1 mesec

Ne zna čovjek ko bi tu koga više mrzio 😂