Komentari na vest

Tektonske promene u veznom redu Bajerna? Kimih na prodaju, Bavarci gledaju u Realovo dvorište

Marko L

pre 10 meseci

Ja ne mogu da poverujem u ovu glupost. Ako stvarno prodaju ovu dvojicu, onda nista ne razumem.
A

Aj što bi legao

pre 10 meseci

Au, što bi Kimih legao Sitiju! Posebno što je već radio sa Pepom, zna šta hoće od njega kao igrača, plus je vrhunski igrač. Onda se već odlazak Ilkaja Gundogana ne bi toliko osetio...
T

TADIJAAA

pre 10 meseci

Kimih,Kazemiro,Rodri,Kaisedo,Rajs, zadnji vezni menjaju igru!!!
D

Dexaman

pre 10 meseci

Pisao sam već ovde da u Bajernu izgleda ne znaju šta rade. Kimih je sjajan univerzalac, koji je pritom i jedan od simbola kluba, i tek tako ga se odreći...?! O čemu se tu radi? Gorecka, po meni, takodje dobar i zahvalan igrač i bez obzira na dolazak Lajmera ili još nekog, ima svoje mesto u rotaciji...Duga je sezona...
p

pera iz osredaka

pre 10 meseci

Sve ovde sto ste pisali nema veze sa vezom . Najvise ovo za Čumenija . Real prodao Kazemira i doveo mladog igraca za zamenu , tako da Real ovog proda nema sanse . Ovo ostalo sto se tice Kimiha i Gorecke ostaju u Bajernu . Da se odrekne Bajern Gorecke ili Kimiha tesko .
M

Mr007

pre 10 meseci

Kimih,Gorecka i Musiala su tri najbolja igraca Bajerna,plus Nemci. Tuhel ce unistiti klub ako otera prvu dvojicu.
R

Realno87

pre 10 meseci

Cuanmeni nikako me zavisi od Belingema, voleo bih da autor texta objasni kako to zavisi? Drugo pitanje za autora texta posle kog vremena je Casemiro postao starter u Realu? Al da se ne muci da traži podle 3 godine, castilje i pozajmice u portu… isti slučaj sa Cuanmenijem. Sl godine se povlaci Modric, vrlo vrvt i Kros završava svoju misiju. Tako da je sve unapred isplanirano.
a

alexis9

pre 10 meseci

Bayern sve vise poseze za crncima i stranim igracima i polako gubi identitet onog kluba koji se uvek oslanjao na nemacke igrace,sto je i pokazatelj velike krize u nemackoj reprezentaciji ..
G

Gaizka

pre 10 meseci

Kimih je idealan za Gvardiolin sistem. Jedini problem je taj što bi morali dati ogroman novac za igrača koji ima 28 godina.
t

tesko

pre 10 meseci

da ce kimih da ode,minimalne sanse,120 miliona ako da neko mozda,gorecka je moguce,60 miliona rralna cena,al kad rajs vredi 120 vredi i gorecka...bar 80...moje neko misljenje za prvi tim::nojer,dejvis,kim,de ligt,woker,kimih,lajmer,gnabri,kejn,e sad poluspic i jedno krilo diskutabilno...tu je koman,ali mora jos jedan top igrac,mane da se proda,sane je dobar ali varira,kieza bi dobro dosao tu da igra,umesto milera mora neko,haverz presao u arsenal,nema mnogo poluspiceva,miler nije vise u toliko dobroj formi ali je i dalje dobar,treba podrska,tipa zoao feliks ili tako neki profil,ali sa jacim karakterom,borac
K

Kiker

pre 10 meseci

Sve si nabrojao, samo si zaboravio najvaznijeg i najboljeg igraca Bayerna, a to je Musiala!
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Tačno tako Kiker, Musiala će biti desetka. Tomas će biti u rotaciji, tako da neće biti pojačanja na poziciji 10-ke. Traži se defanzivni vezni (Filips, Cuameni, Amrabat...), čak se priča i o De Jongu, mada je on drugačiji tip igaraca od prethodno navedenih. Voker, Kejn i Kim bi trebalo da dodju (Kim je već došao u Minhen, uskoro će biti zvanično), dok će Mamardasvili iz Valensije biti verovatno zamena za Zomera koji ide u Inter. Ukoliko ode Mane možda bi mogao Bajern da pojuri Kjezu, mislim da bi se dobro uklopio, pričalo se da je Bajern zainteresovan za njega.
И

И

pre 10 meseci

Arsenal ako proda Partija u Arabiju, eto im Kimih koga se niko normalan ne bi odrekao, ali možda je došlo do zasićenja. Tek kad ode u drugu ligu dobiće poštovanje koje zaslužuje. U top 5 veznjaka sveta.
D

DonKyo

pre 10 meseci

Niko normalan se ne bi odrekao Kimiha
k

kkml

pre 10 meseci

Pa zasto mislis da je Tuhel normalan?
E

Egost

pre 10 meseci

Samo bi se lud čovek odrekao Kimiha.
o

ovo

pre 10 meseci

Ma ja iskreno ne znam sta je real video u tchouameniu da ga plati 80m...
l

lol12

pre 10 meseci

Bas tako
l

lol12

pre 10 meseci

Kimih>Gorecka> Cuameni (ja jos nista specijalno nisam video od tog momka,pogotovo sad ce mu tesko biti kada je Real doveo jos neke pretalentovane veziste)
G

Guji

pre 10 meseci

Slažem se. Čuameni je mašina sa pristojnim talentom. Samo za nivo Reala treba i malo magije. On bi se bolje uklopio upravo u Bajern, Arsenal, Liverpul i slične sisteme gde je jako vožno da si ozbiljna radilica na toj poziciji. To su klubovi koji su zadovoljni da osvoje LŠ jednom u 15 godina (Arsenal čak nije nikad), a za Real koji hoće svake sezone, treba više magije i prirodnog dara.
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Bajern svake sezone napada triplu krunu i tako se selektira tim. Nikako se ne zadovoljavaju osvajanjem jedne LS u 15 godina. Desi se losa sezona, povrede, interni problemi, ali ambicije su uvek najviše moguće. Lako je Realu da osvoji 3 uzastopne LS, kada je Bajern masakriran dva puta protiv njih od strane sudija. Takođe, Juve, Atletiko, PSŽ... su imali kriminalno suđenje protiv njih u sezonama kada su uzimali LS. Ne osporavam veličinu Real Madrida, najveći su klub, ali treba naglasiti da su imali veliku pomoć sudija u prethodnim sezonama i da su zato bili mnogo uspešniji od ostalih klubova u prethodnih 10 godina. Ambicije Bajerna su u rangu onih u Real Madridu.
r

rea

pre 10 meseci

@Guji, nalupeta se prijatelj i ostade živ. Bajern je klub koji je zadovoljan osvajanjem LŠ jednom u 15 godina, a Real nije? Realu se poslednjih 6-7 godina poklopilo sve što se poklopiti može (sreća, guranje UEFA-e, dobri igrači do kojih su dolazili za malo novca...), pre toga Real titulu video nije skoro 20 godina.