Komentari na vest

Ten Hag poziva vlasnike Junajteda na strpljenje: Na dobrom smo putu, ne treba prekidati proces

G

Gost x

pre 29 dana

A jel ti zemo vidis listu povrijedjeni igraca tokom cjele sezone koja i dalje traje a igraci nisu tu pozzzzz
2

24.04.1902.

pre 29 dana

Kije bre strpljenje?! Gospodine Ten Hag jel ti vidis tabelu? Jel ti vidis nasu gol razliku? Jelti vidis nasu igru? MAAAAARS NAPOLJEEE IZ KLUBAAAA!!!
.

.....

pre 30 dana

Ovakvim trenerima koji kažu da su na pravom putu pored slabih rezultata treba možda dati vremena ali i klauzulu u ugovoru. Dve godine ništa posebno ne uradiš, treću godinu u slučaju neuspeha na kraju iste radiš sa 80% smanjenih ličnih prihoda po slovu ugovora. Da postoji neka odgovornost i što se tiče struke.
P

Peki30

pre 30 dana

Da je omasio s pojacanjima stoji. Tesko je reci od Entonija, Maunta, Kazemira, Varana, ko je pojacanje koje pravi razliku, svi su se utopili u sivilo ove sezone. Svi,navedeni kubure s povredama, niko nema kontinuitet. Moraju poceti da dovode ili tehnicare ko Pep ili energetski jake igrace ko Klop. Na papiru ova 4 dobro zvuce, u praksi nista posebno. I dalje mislim da zasluzuje Ten Hag podrsku, ali ne sme omasiti transfere ko dosad
R

Radem

pre 30 dana

Druze ti si omasio sa skoro svakim pojacanjem. Spiskao si za Entonija 100m, samo zbog toga treba da letis. Iskreno upitan je i sistem treninga, tebi je 30% igraca u svakom trenutku povredjeno.
G

Gostgost

pre 30 dana

Ovaj ih radi za sve pare. A uzima im mnogo para.
A

Aleksejko

pre 30 dana

Mozda su na dobrom putu ali ja stvarno ne vidim kojim cudom su uopste sesti obzirom na igru. Provlace se vec 5-6 sezona u top4 niko ne zna kako,jer igraju uzasno. A za proces su potrebne godine, a Mancester tapka u mestu vec 10godina,ako je ovo proces onda je tek na pocetku i u najboljem slucaju mogu da udju u borbu za trofej tek za 2-3 sezone. Ne vidim ko ce da mrdne sledece 2 sexone Arsenal, Siti i Liverpul u borbi za titulu, Arsenal moze samo da bude bolji jer ima mlad tim, Siti je vec na vrhu, a Liverpul ce tu da bude odmah, a sad je u ozbiljnoj sansi da uzme titulu. Po meni proces traje u Njukastlu i Celsiju i oni ce pre da se umesaju u top 4 narednih sezona nego Mancester.
M

Meni se cini

pre 30 dana

Da je Ten Hag na Ksalolu, bunca
z

zeven Hag

pre 30 dana

Dobija ih Chelsea danas