Teža povreda? Mesi ne igra do kraja godine, Inter ćuti zbog prodaje ulaznica?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.23. | 04:10

Zvanične potvrde još nema...

Povreda Lionela Mesija je ozbiljnije prirode i on, kako sada stvari stoje, ove godine više neće igrati! Prema nekim informacijama, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, pretrpeo je kidanje tetive od dva centimetra, otkrio je pregled obavljen magnetnom rezonancom, što će reći da je MLS sezona za Argentinca završena.

Čak i ako bi Inter Majami obezbedio plasman u plej-of (za šta su mu šanse minimalne), Mesi ne bi stigao da se oporavi i pomogne svojim saigračima.

Izabrane vesti

Podsetimo, Leo se povredio igrajući za nacionalni tim u kvalifikacijama za Svetski šampionat, protiv reprezentacije Ekvadora, da bi se ista očito pogoršala pre desetak dana na susretu sa Inter - Toronto, kada je najbolji igrač Bekamovog kluba napustio igru u 37. minutu.

To su i jedini minuti što je Mesi odigrao u poslednja 23 dana.

Ukoliko se informacija o povredi i pauzi ispostavi kao tačna, Leo Mesi će verovatno propustiti i četiri utakmice Argentine - protiv Paragvaja, Perua, Urugvaja i Brazila.

Spekuliše se kako Inter ne želi da se zvanično oglasi saopštenjem povodom povrede prve zvezde kako ne bi opala prodaja ulaznica?!

Već smo pisali da je na konto Mesijevog dolaska klub iz Majamija za iduću sezonu duplirao cene sezonskih karata.


tagovi

Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara