Komentari na vest

To nije zid, to je cunami u žutom! Simeone i Atletiko plutaju Dortmundom (VIDEO)

Marko Pavlovic

pre 13 dana

Gaziiii
G

Gost92

pre 13 dana

Piksi,pripremi se za kanonadu protiv Austrije
B

Bar Kohba

pre 13 dana

Ja sam nesto razmisljao da Dortmund moze da eksplodira i prodje, simpaticna su ekipa i igraju dobar fudbal, uz to imaju dobru atmosferu, fanove i stadion. Atletiko je sinoc podbacio u odnosu na neke ranije slicne meceve.
D

Dikembe Mutombo

pre 13 dana

Kao sto rekoh u prvoj utakmici Atletica i Dortmunda . Dortmund ako bude igrao,kao u drugom poluvremenu u prvoj utakmici ima sanse da pobedi ,sto se i desilo .Ovu utakmicu su odigrali kao nekada dok im je Klop bio na klupi . Svaka cast Dortmunde ,tako je bre BvB do pobede .
K

Kao kad

pre 13 dana

im je Klop bio na klupi???!!! Hahaha.. pa ovo su i postigli jer su ga oterali. Kakav je to bre gubitnik, neprevazidjen!!
k

kad si

pre 13 dana

tacno to rekao, pokusavam da pronadjem , posalji nam link..
r

rU

pre 13 dana

kakvi su ovo dresovi atletika
A

A kakvi mogu biti

pre 13 dana

Luzerski!
н

нс бој

pre 13 dana

По коментарима Срби баш воле Немачку,чудна је то веза. Ми Новосађани смо наравно навијали за свој град побратим. Шајзе Чоло.
P

Pfc

pre 13 dana

Ima mnogo hrvata na b92 portalu, nesto ih vuce, geni im ne daju mira
K

Kako napljuvaše

pre 13 dana

Ovog Terzića na klupi a evo dokle je doterao😁
D

Dejan Savićević

pre 13 dana

Niko ne komentariše treći gol Dortmunda. Njihov špic pravi lažno kretanje sa druge na prvu stativu, tajming skoka i gol na suprotnu stranu. Znači, akcija, kretanje i gol je čista fudbalska škola. Svaka čast.
D

DDF

pre 13 dana

Atletiko je sam sebe izbacio...Lino promasuje zicer za 3:0 u prvom mecu i posle par minuta Borusija postize gol za 2:1 i pogadjaju rogalj gola u 95min.,precenjeni i nonsalatni Morata u 4min.umesto 0:1 za Atletiko ima na semaforu 2:0 za Borusiju,posle izjednacenja 2:2 svi u Atletiko vec su sebe videli u polufinalu zaboravljajuci da igraju protiv Nemacke ekipe koje igraju i trce do zadnjeg zvizduka sudije,desava im se kao bezbroj puta da Nemacki tim poraz pretvara u pobedu i prolaz dalje...Atletiko svojom lezernoscu u oba meca je sama sebe izbacila,pruzila priliku hrabroj Borusiji da se bori i nada finalu LŠ
S

Srbenda 77

pre 13 dana

Otakad Godin prestao daigra a Savić na klupi ovo voše nie ni A od Atletika,cele godine igra odbrane očajna,prosto neverovatno da Inter ispadne od ovakvog Atletika,lično mislim da bi Inter rutinski izbacio Dortmund,ali to je samo moje mišljenje
Р

Радамел

pre 13 dana

Дефинитивно најгора Атлетикова одбрана у последњих 10-12 година, још да није Облака на голу, то би тек био ужас.
b

bvbbl

pre 13 dana

Koliko bola i radosti donosi navijanje za ovaj klub, kao i u životu! Svjestan svih nedostataka ponosan na ove boje! Naprijed Borusija!!!
B

Borussen

pre 13 dana

Dortmund ako nekim cudom ode u finale, to znaci da meni namjerno auto ide na prodaju i ici ce se na to finale bez obzira na ishod. Und wir werden immer Borussen sein, es gibt nie, nie, nie einen anderen Verein ! 💛🖤
N

Nanas

pre 13 dana

Spanska liga nije bila losija u zadnjih 40 god sigurno,kao sto je ove sezone,tako da nije ni cudo da nece imati medju 4 predstavnika,prvenstvo u kome su Dovbik i Budimir najbolji strelci i ne zasluzuje nista drugo, sama imena najboljih strelaca govore u kakvom je padu liga...
h

hm hm

pre 13 dana

Kako sad ovo kilavi Dortmund da izbaci Atletiko a Atletiko izbacio nikad jaci, najjaci klub u Evropi Inter? I to ih BVB nakantala za sve pare a prejaki Inter dao samo jedan bedan gol? Da nije onda samo Inter kilav??
Z

Zbaj

pre 13 dana

Tako sto je Inter zbog nedoatatka srece umjesto 4 gola na Meazzi dao samo 1. Posle Atletiko kuci na misice, kada se otislo na penale znalo se da Inter tu sanse nema, jer izuzev Hakana nema jednog izvodjaca penala da valja
H

Hm hm

pre 13 dana

Komentar je vise bio namenjen onom klosaru Pjanicu ali ajde sta bi bio kad bi bilo mozemo u nedogled tako

Mali peca

pre 13 dana

pomislijo sam da igraju dortmund i alaves zbog dresova kad ono atletiko , nisu losi dresovi ali ovo nije atletiko , bar nesto crveno da su dodali , inace dobra utakmica , nisam ocekivao mrtvi dortmud u polufinalu
S

Stranac1

pre 13 dana

Dortmund je igraloHrabro i Lepo. Atletiko je igrao 10 minuta. Kakvo izdanje Borusia kod kuce igra a kakvo izdanje Atletiko pokazuje kao gost nije ni cudo ovakav ishod. Sabitzer odigral za 10tku !
Е

Ехте либе

pre 13 dana

Боже помози да дођемо и до финала па тамо шта буде.🟡⚫️
m

macoo

pre 13 dana

navijem za bajerna ali iskreno ako nekog ima srecu da stasa do finale nek i osvoji bice mi zaista drago i da to bude dortmund samo da je nemacki klub to mi je bitno da nije samo real city psg jer svi kazu da bundes ligu je slabu bas za to volim da bude Dortmund ili bajern ali bilo ko od ovih 2 kluba bicemi drago i da igraju u finale i bajern da izgubi nece bude krivo toliko
P

PUTA MADRE

pre 13 dana

Odlicna utakmica, bez spornih odluka,momenata, bez var pregleda, cista klasika,plus lak posao za sudije. Bravo, svaka cast akterima.
T

Top Gun

pre 13 dana

Da li će nekom u Atletiku postati jasno da Simeone ne može da uzme LŠ? Veliki novac je uložen u Atletiko poslednjih 10ak godina.
S

Simicmacan

pre 13 dana

Tvoje pare uložili? Šta se ložiš?
T

Top Gun

pre 13 dana

@Simicmacan Ograničen si tip. Ko kaže moje pare? Simeone ne može da osvoji lš.
S

Simicmacan

pre 13 dana

Evo pišemo mail Atletiku da otpuste Simeonea, gotov je, sutra je bivši
D

DDF

pre 13 dana

Atletiko je najveci luzer LŠ u zadnjih 10 godina,pokusavaju raznim promenama taktike i sistema da dodju do titule,kad igraju zatvoreno nedostaje im jedan gol-kada napadaju prime opet imaju gol manje...za nesto daleko vise mora da se promeni mnogo igraca,to znaci 2-3 godine uigravanja
J

Jagg

pre 13 dana

E a zamisli ovo. Dortmund izbaci PSG, i onda 0:0 u finalu protiv Citija, neki korner i gol u 91 min. Osvajaju , nastaje ludilo. Lever sampion Bundeslige ove godine, Dormund sasvim neocekivano osvaja LS....CISTA ROMANTIKA !!!
t

takodje

pre 13 dana

I jos kad bi Nemacka postala prvak Evrope...
M

Monteroo

pre 13 dana

Meni u colovoj strugalici samo nije jasno odbrana ti je osnova,igras na nulu imas top golmana,a stopere savica,hermosa i sad wincela koji je celi zivot zadnji vezni...od odlaska mirande i onog ludog urugvajca nemas vrhunskog stopera a i dalje struzes... Dortmund ozbiljna organizacija,uzmu city u klinca na koga niko ne racuna i naprave igraca od 100 milki... Sanco Belingem sledeci je ovaj mali...jony..brz jak bolji od adejemija...
P

Pfff

pre 13 dana

Top utakmica samo neki osjecaj je da ovaj Atletiko uvijek ispadne neki luzer. Ekipa za nokaut fazu i ligu 3-5 mjesto sve preko toga treba slaviti kao trofej. Atletiko zvucnija ekipa po imenima i trener ali dzabe sve kad fudbal koji igraju je za 1 go po utakmici samo na individualni kvaltet par igraca uspiju dati 2-3.
A

Andjusara

pre 13 dana

E moj junajted... Imali ste Sabitzera za 15 mil I umesto njega Maunta...
n

nedano

pre 13 dana

To je taj projekat Ten haga. Prodo je i freda koji je bio sasvim zahvalan igrac, uvijek tu i spreman.
S

Skid81

pre 13 dana

Sabitzer u Man UTD ne bi bio to sto je u Dortmundu. Tamo bi se utopio u sivilo i bio bi prosecan igrac. Bez obzira na kvalitet igraca, odabir tima i saigraca, trenera i sistema igre je jako bitan za uspesnu karijeru igraca.
B

Burek

pre 13 dana

Najjače bi bilo da finale opet bude Dortmund-Bajern
i

iPhone

pre 13 dana

Bolje Dortmund - Arsenal. Mislim da bi to bio fantastičan meč.
B

Burek

pre 13 dana

Što nalupaste minuse čoveku, i to bi bio dobar dvomeč
L

Luksi1

pre 13 dana

I to ponovo na Vembliju... Istorija se ponavlja
Ч

Чокот

pre 13 dana

Напред, Дортмунд, сад умлатите оне камиларе!
S

Sandman

pre 13 dana

Dortmund igra ove sezone pakleno u LS. Bili su prvi u najjacoj grupi sa Njukaslom,Milanom i PSG-om. Niko se nije nadao da ce proci Atletiko u dvomecu, ali su ih otkinuli u revansu sada. Po meni mogu i do finala, 50/50 su sanse sa PSG-om.
M

Marcoman

pre 13 dana

Ne ukrstaju se sa PSŽ-om!
M

Madridista 23

pre 13 dana

Sa PSG igraju ,svi koji prate fudbal to znaju ,ne brukaj se
B

Bogoljub Gagic

pre 13 dana

Vrhunska utakmica,vrhunski ambijent voleo bih to videti i uzivo.
M

Mitrandir

pre 13 dana

Ali koju maglu prosipa ovaj Simeone godinama. Potroši isto para kao Real i Barselona a uzme jedan trofej u deset godina i to predstavi kao neverovatan uspeh. Igraju mu za velike pare igrači su za sredinu tabele tipa Korea, Morata.
e

evo ovako

pre 13 dana

Ne potrosi velike pare ali jeste demagog.Morata,Korea,ovi klinci Barios i Rikelme...veze nemaju.Nije osvezio odbranu godinama,vezni red isto.Opet,treba uzeti trofej pored Reala i Barse.Ljudi gotive Atletiko ali ne vole Simeonea.
A

Asdfghjklzxcvb

pre 13 dana

Kako ne potrosi? Doveo Felixa za 120m pa pravi od njega defanzivca. Oni su prepuni para... A njega placaju 40m godisnje... Atletiku treba Emery a ne ovaj murinho/alegri,...
F

FM

pre 13 dana

Atletiko od gotovog napravio veresiju. U prvoj, umesto da rese 4-0, oni 2-1. Sad imali 2:2 i da to Simeone nije uspeo zatvoriti…
R

Riko-1908

pre 13 dana

Vratilo im se ono protiv Intera kad su u prvu utakmicu trebali primit 3-4 gola oni se branili 90 minuta. Negde platis sve to...
I

Ivan 48

pre 13 dana

Kakav crni Inter kad su ispali od raspalog Atletika, italijanska liga je losa , mogu da se loptaju u ligi evrope al u ligis sampiona njihovi timovi nemaju sta da traze. Rekao sam da ce Dortmund izbaciti Atletiko, nakon price da je Inter naletio na najnezgodniju ekipu.
N

Navijac88

pre 13 dana

Naravno BVB💛🖤
k

kvrbc

pre 13 dana

Posle primljenog četvrtog gola, ne pamtim goru igru nekog tima nego Atletika. Nisu jednom priṣ̌li golu za 23 minuta a ulog je polufinale.
R

Redsi

pre 13 dana

a neka su ove padavicare izbacili,strasna stvar se napravila od kad se ne vazi gol u goste !
N

Nije

pre 13 dana

Mnogo se bolji fudbal igra, otvoreniji, ovako bi se cuvali rezultati
s

skskksks

pre 13 dana

Ovakav Dortmund pre 20 godina grupu ne bi prosao...
l

lele3

pre 13 dana

A PSG se ne bi ni u LS plasirao. A Mbape ne bi mogao Zidanu i Anriju ne po vodu da ide nego da ih gleda sa tribina.
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Koliko bih voleo da Borusija odvali u polufinalu onu arapsku nakazu od kluba!
B

Burek

pre 13 dana

Ko sme da garantuje da će Real da ispadne ?
B

Burek

pre 13 dana

Ako mi se objavi prethodni komentar - moja greška, pomešah PSŽ sa Sitijem :D
S

Stara

pre 13 dana

Dobra borusija kakvu je volimo
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Čoveče kakva utakmica, ne pamtim da sam gledao bolju u skorije vreme. Hvala Dortmundu i ratnicima Čola Simeonea na ovakvom spektaklu!
S

Stranac1

pre 13 dana

@bašamrkalj Kakvi Crni ratnici, ni odbranu, ni sredina ni napad im nije funkcionisao. Loosersko izdanje 20 minuta nije dovoljno da igras da bi proao dalje nije to Srpska Liga
H

Haxer

pre 13 dana

Nisam ocekivao da mogu da izbace Atletiko u dvomecu. Svaka cast
Z

Znik

pre 13 dana

I eto ga PSZ u finalu. Mbape odlazi u velikom stilu i dolazi u Real kao sampion Evrope sa klubom i reprezentacijom.
S

Sherlocked

pre 13 dana

@ Znik je sve resio vec. Gasi sve.