©Reuters
©Reuters

Tomović blizu Soluna i odlaska iz Italije posle 12 godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 16:47

Iskusni defanzivac bi uskoro mogao da pređe u Aris

Na pomolu su dve iznenađujuće vesti, vezane za nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde i reprezentativca Italije, Nenada Tomovića (33). Jedna glasi da posle 12 godina izgleda napušta Apenine, a druga da je u naprednim razgovorima sa solunskim Arisom.

Tu informaciju javlja grčki portal To10, koji napominje da su čelnici kluba u isto vreme vodili pregovore sa velikim brojem igrača, a jedno od glavnih ciljeva bilo je dovođenje kvalitetnog štopera. Tomović se očigledno svojim ogromnim iskustvom i velikim brojem utakmica u italijanskom fudbalu, kao i činjenicom da je slobodan igrač, ispostavio kao najbolje rešenje u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Tomović je u prethodne dve sezone igrao u SPAL-u, prošle sezone u Seriji B, ali je ostvario čak 34 nastupa u ovom takmičenju i tako zadržao kontinuitet. U Italiju je stigao još davne 2009. godine u Đenovu iz Crvene zvezde za obeštećenje od 2.200.000 evra, a potom je sjajno igrao za Leće, pa 2012. godine napravio transfer karijere prelaskom u Fjorentinu za 4.200.000 evra. Posle toga je nastupao i za Kjevo, iz kojeg je prvo bio na pozajmici u SPAL-u, dok je u septembru 2020. godine i zvanično potpisao za klub iz Ferare.



tagovi

Nenad TomovićAris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara