Nikolo Zaniolo (©Reuters)
Nikolo Zaniolo (©Reuters)

Totenhem odustao od Trosara i krenuo po Zaniola, ali Roma traži 40.000.000 – odmah

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.01.23. | 10:27

Pevci nisu spremni

Mihailo Mudrik je otišao u Čelsi, jer je novi gazda Tod Boli nastavio da rasipa novac i Arsenal je morao da se zadovolji Leandrom Trosarom, koji bi u toku dana trebalo da bude predstavljen na Emirejtsu. Totenhem je tako ostao kratkih rukava, pa je morao da improvizuje i učinio je to skretanjem fokusa na –Nikola Zaniola.

Prema izveštajima brojnih medija i na ostrvu i na Apeninima, Zaniolov menadžer Klaudio Vigoreli već je u Londonu kako bi u pregovorima sa Fabiom Paratičijem, koji je Nikoloa želeo još dok je bio direktor Juventusa, procenio ima li šanse da se posao i završi.

Izabrane vesti

Želja nije sporna, jer Zaniolo skoro da je prekinuo sve kontakte sa Romom, ali je problem rešenost Vučice da 23-godišnjeg vezistu pusti samo ako se javi kupac sa 40.000.000 evra koje bi isplatio odmah.

Totenhem pak nije spreman na tu egzibiciju, možda i zbog Nikolove duge istorije povreda. Pevci bi ga najradije na pozajmicu do kraja sezone sa opcijom otkupa ugovora i to za oko 30.000.000 evra. Roma tu ne vidi interes i insistira na prodaji ili pozajmici sa obaveznim otkupom. Za tih 10.000.000 evra više.

Ali, pregovori su otvoreni i nije nemoguće da dva kluba pronađu kompromisno rešenje. Posebno zato što je Zaniolo već saopštio da nikako neće ni u Lester ni u Vest Hem, dva preostala udvarača, jer mu se ne mili baš da ide u Premijer ligu da se bori za opstanak.



tagovi

Nikolo ZanioloZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Roma
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara