TRANSFERI (26. avgust): Muke Pari Sen Žermena da kupi levog beka, Monako upecao još jednog talenta, Šalke uzeo Rudija, Murinjova ideja za zimu je Sesenjon...

Vreme čitanja: 6min | ned. 26.08.18. | 19:48

Pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace, još samo pet dana...

NAJVAŽNIJE VESTI

- Monako kupio Henrihsa za 25.000.000 evra. Opširnije OVDE
- Zvezdin novi kandidat za špic napada je Đovani Sio. Opširnije OVDE.
- Sebastijan Rudi će postati novi igrač Šalkea. Opširnije
 OVDE.
- Marselj poslao ponudu od 25.000.000 za Strotmana. Opširnije OVDE
- Milan Pavkov i Kadiz? Opširnije
OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve za danas. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

21.24 - ZVANIČNO: Iskusni napadač Diumersi Mbokani se vratio u Belgiju gde je nekada branio boje Standarda i Anderlehta. Kao slobodan igrač je potpisao ugovor sa Antverpenom. 

21.03 - BLIZU JE! Bešiktaš se dogovorio sa Torinom oko Adema Ljajića! Spekuliše se da visina transfera iznosi oko 9.000.000 evra. Ali ostaje još da se Turci dgovore sa Ljajićem oko njegovih uslova. 

20.46 - Meksički vezista Marko Fabijan je doputovao u Istanbul na potpis ugovor sa Fenerbahčeom. On dolazi iz Ajntrahta u transferu vrednom 1.500.000 evra, a istu sumu će zaraditi do kraja leta u istanbulskom velikanu. Fener ga je preoteo Bešiktašu koji je bio blizu transfera. 

20.29 - Krilni napadač Džejson Lokilo se seli na pozajmicu do kraja sezone iz Kristal Palasa u Lorijan. 

20.03 - Iako je Karlos Kameni danima pominjan kao novi golman Oksera, sada je još jedno ime u opticaju. Okser se raspituje i za Kika Kasilju iz Reala koji je posle dolaska Kurtoe, postao treći golman Kraljevića. 

19.39 - Pre dve godine, Ris Oksford je bio najtraženiji tinejdžer u engleskom fudbalu. Mančester Junajted je bio spreman da plati bogatstvo za Vest Hemovo čudo od deteta. Ali medijska pompa i lude pare koje su se pominjale su doneli kontraefekat. Oksfordova karijera je od tada u padu, bio je na dve pozajmice u Menhengladbahu, a sada se Eibar i AZ Alkmar pominju kao sledeća destinacije. Ima samo 19 godina... 

19.20 - Juventus supertalentovani napadač Mojze Kean bi mogao da pojača Olimpik iz Marselja! 

19.05 - Bolonja je nala zanimljivu metu mešu slobodnim agentima. Klub sa Dal'Are želi Đuzepea Rosija koji nema klub. 

18.51 - Dogovorio je Fenerbahče dolazak golmana Varele, želi Ljajića, ali to nije sve. Meta istanbulskog velikana u finišu prelaznog roka je i turski reprezentativac Nuri Sahin iz Borusije Dortmund. 

18.36 - GOTOVO! Transfer Kevina Strotmana iz Rome u Marselj je zapečaćen! Uskoro oširnije... 

18.23 - GOTOVO! Monako je dogovorio transfer nemačkog reprezentativca Benjamina Henrihsa za 25.000.000 evra. Opširnije OVDE

17.58 - BLIZU JE! Fenerbahče je našao golmana umesto Kamenija koji odlazi u Okser. Turci su postigli dogovor sa Benfikom oko portugalskog golmana Bruna Varele. Detalji transfera će uskoro biti poznati... 

17.45 - Muke Pari Sen Žermena da nađe levog beka! Ništa od Filipe Luisa, Bernat im traži previše para, a ni ostale bundelsigaške opcije nisu dostupne. Leverkuzem im traži čak 45.000.000 evra za Vendela, Borusija Dortmund 35.000.000 evra za Gereira... Kao poslednja opcija ostaje Deni Rouz iz Totenhema. 

17.31 - Adem Ljajić ide u Tursku! Pitanje je samo da li u Bešiktaš ili Fenerbahče? Turski mediji javljaju da je bliži Bešiktašu, a italijanski da još nije odlučeno. 

17.15 - Čelsijev mladi napadač Tami Abraham je odbio pozajmicu u Aston Vilu! 

16.59 - Monako je na pragu dovođenja Leverkuzenovog defanzivca Benjamina Henrihsa

16.41 - Barselona je zainetersovana za slovenačkog vezistu Kevina Kampla

16.25 - Klaudio Markizio je korak bliže transferu u Zenit iako su Monako i Sporting važili kao favoriti za njegovo dovođenje. 

16.12 - Ostrvski mediji otkrivaju da je Lester označio prvu metu za januar. U pitanju je Blekburnov napadač Bredli Dak

16.01 - Iskusni belgijski defanzivac Loran Siman je na pragu povratka u Evropu. Korpulentni štoper Los Anđelesa pregovara sa francuskim Dižonom. 

15.40: San je danas aktivan. Nova vest je da je Lorenco Pelegrini iz Rome jedna od želja Žozea Murinja. Pored njega tu su i Sesenjon, Aldervajreld i Rouz.

14.59: BLIZU JE! Hatem Ben Arfa je odlučio da se vrati u Nicu, piše Radio Monte Karlo. I ranije se najavljivalo, a sada izleda da je stvar rešena.

14.55: Potencijalni transfer Drakslera u Sevilju je komplikovan. Lekip piše da je visoka plata Nemca (600.000 evra mesečno) prepreka njegovom dolasku u Andaluziju. Možda ipak uspeju da reše taj problem podelom troškova...

14.50: PSŽ nije uspeo da dođe do Rakitića, ali zato sada traži igrača na poziciji levog beka. Pet imena se pominju kao moguća rešenja - Filipe Luis, Bernat, Rouz, Vendel i Rikardo Rodrigez. Filipe Luis i Bernat su glavne želje. 

14.48: Aron Remzi ne žuri da produži ugovor sa Arsenalom koji mu ističe na leto 2019. godine. Probaće pritiskom da poveća sebi platu. Ipak, očekuje se da će se taj posao uspešno završiti.

14.47: Protokolarna informacija - Karijus je stigao u Istanbul i slikao se sa dresom Bešiktaša.

14.45: Zanimljiva vest iz Poljske. Naime, informacije kažu da bi Kamil Grosicki mogao da potpiše za Panatinaikos. Interesantno... Inače, on je trenutno igrač Hala, ali mu tamo ne cvetaju ruže. Možda je Grčka sledeća stanica.

14.42: Navodno, Fenerbahče razmišlja da dovede na pozajmicu Kevina Trapa iz Pari Sen Žermena. Razmišlja se i o Kasilji iz Real Madrida. Možda su videli kako je Bešiktaš doveo Karijusa pa "prepisuju"...

13.25: Pojavila se informacija na Ostrvu da David de Hea ne želi da produži ugovor sa Junajtedom i da traži platu koju imaju najplaćeniji igrači Pogba i Sančez. Ipak, ranije su Gardijan i Skaj pisali upravo suprotno, a njima verujemo više nego Dejli Rekordu

14.20: Betis je u pregovorima oko dovođenja Rafinje iz Barselone. Ali problem je otkup od 25.000.000 koliko traži katalonski klub. Betis nije jedini zainteresovani klub, jer ovog igrača želi i Benfika, piše As. Portugalski tim bi možda mogao da plati pomenutu sumu.

14.07: Sudeći prema natpisima u grčkim medijima, Nemanja Radoja je odabrao AEK. On je odbio da produži ugovor sa Seltom, a od klubova zainteresovanih za Radoju ovoga leta su se pominjali Fjorentina, Spal, Vest Hem, Betis i Espanjol. Da li će misterija zvana "Radoja" konačno dobiti svoj epilog?

13.58: Italijanski mediji pišu da će od transfera Nemanje Radonjića u Marselj Roma zaraditi 3.000.000 evra. Opširnije o svemu OVDE.

13.30: Pominje se dosta po turskim medijima da je Bešiktaš zainteresovan za Adema Ljajića. Podsećamo da je Šalke bio klub koji se u poslednje vreme najviše dovodio u vezu sa srpskim vezistom. Cena našeg reprezentativca se kreće oko 15.000.000 evra.

13.20: Kako piše turski Fanatik, Renato Sančes bi karijeru mogao da nastavi u Fenerbahčeu. Biće to pozajmica do kraja sezone vredna 2.500.000 evra.

12.36: Jeste da javlja tabloid San, ali i oni nekada imaju eksluzive. Naime, ovaj list piše da je PSŽ spremio 100.000.000 evra za Kristijana Eriksena! Ivan Rakitić je odbio ponudu Parižana, rešio je da ostane u Barseloni. Sada Parižani okreću brod prema Eriksenu koji još nije obnovio ugovor koji mu ističe 2020. sa Totenhemom.

11:55: Obećali smo vam vest o potencijalnom transferu Milana Pavkova. Visoki golgeter bi mogao da se preseli u Španiju, u Kadiz, a sutra se očekuje rasplet. Opšrinije možete da pročitate OVDE. 

11.44: BLIZU JE! Pre vesti o Pavkovu pročitajte kako Šalke završava pojačanje iz Bajerna. Radi se o Sebastijanu Rudiju. Opširnije OVDE.

11.38: Uskoro opširnije o potencijalnom transferu Milana Pavkova.

11.11: Marselj želi da dovede Kevina Strotmana u svoje redove i poslao je ponudu tešku 25.000.000 evra za Holanđanina. Opširnije OVDE.

11.05 - ZVANIČNO: Nikolas Pareha je novi igrač meksičkog Atlasa. Argentinac stiže u ovaj tim kao slobodan igrač posle pet sezona provedenih u Sevilji. 

10.39 - Pregovori oko Boaćija, Kondea, Tomanea i Hemeda nisu urodili plodom, ali navijači Crvene zvezde i Vladan Milojević mogli bi u finišu letnjeg prelaznog roka da dobiju poklon u liku i delu napadača Monpeljea i reprezentativca Obale Slonovače Đovanija Sioa! Opširnije OVDE.

10.32 - Specijalizovani italijanski sajt za transfere "Tutomerkatoveb" piše da je Sampdorija zainteresovana da u svoje redove dovede bivšeg napadača Crvene zvezde Đorđa Despotovića. Opširnije OVDE.

10.27 - Ostrvski tabloidi javljaju da će Mančester Junajted u januaru krenuti jako supertalentovanog Rajana Sesenjona iz Fulama. 

10.19 - Do kraja prelaznog roka je ostalo još par dana, a potencijalno jedna od najvećih priča mogla je da bude oko prelaska Ivana Rakitića u Pari Sen Žermen. Navodno su Parižani žestoko zagrizli da dovedu hrvatskog reprezentativca, ali nisu u tome uspeli. Opširije OVDE.

10.13 - Krenućemo od Nemaca jer imamo nešto konkretno... Ono što se prethodnih dana najavljivalo dobilo je potvrdu noćas - Sebastijan Rudi dogovorio je transfer u Šalke. Kako javlja Kiker visina obeštećenja iznosiće 16.000.000 evra. Postoji mogućnost da tim iz Gelzenkirhena prvo pozajmi nemačkog reprezentativca, pa da ga otkupi tek narednog juna.  

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje sa fudbalskom pijacom koja ulazi u sam finiš. Sva pitanja i sugestije šaljite nam u komentarima. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018


tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara