TRANSFERI (25. avgust): Real čeka pomoć za transfer Mbapea! Sevilja u ofanzivi na “devetku” i “desetku”! Bolasi u Vili, Španac nervira PSŽ

Vreme čitanja: 6min | sub. 25.08.18. | 23:15

Ispratite sva dešavanja sa transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Loris Karijus je novi golman Bešiktaša. Opširnije OVDE.
- Sevilja ima dogovor sa Marijanom Dijazom. Čeka se zeleno svetlo Liona. Opširnije OVDE

- U Španiji veruju da će se u ponedeljak otvoriti šansa za transfer Kilijana Mbapea u Real Madrid. Opširnije OVDE
- Janik Bolasi je novi igrač Aston Vile. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci to je to za danas. Laku noć želi vam redakcija MOZZART Sporta.

20.33 - ZVANIČNO - Loris Karijus će igrati na pozajmici u Bešiktašu. Liverpul je zvanično objavio da će Karijus u Istanbulu provesti dve godine. Dakle, dileme više nema.

18.15ZVANIČNO: Defanzivac Totenhema Kameron Karter Vikers preselio se na pozajmicu u Svonsi. 

17.00 ZVANIČNO: Vezista Brentforda Rajan Vuds preselio se na pozajmicu u Stouk koja će u januaru prerasti u transfer. Potersi su za njegov dolazak izdvojili 7.000.000 funti.

16.50 - Ademola Lukman nije u timu Evertona koji ovog popodneva gostuje u Bornmutu. Razlog je jasan, blizu je transfera od 25.000.000 funti u Lajpcig koji je danas ubrzao postupak kupovine.

15.51 - ZVANIČNO: Iranski reprezentativac Samon Godos je novi član Amijena. Krilo Estersunda koje su tražili brojni klubovi je došao u transferu teškom 4.000.000 evra. 

15.36 - Kevin Trap je odbio ponudu Fenerbahčea da se preseli u Istanbul na pozajmicu tako da Kiko Kasilja ostaje favorit za "jedinicu" turskog kluba. 

15.20 - Nekadašnje Junajtedovo čudo od deteta Federiko Makeda se nalazi blizu transfera u Panatinaikos. On je slobodan igrač pošto je prethodne dve sezone proveo u Novari. 

15.11 - ZVANIČNO: Fenerbahče je potpisao jednog od najtraženijih slobodnih agenata u ovom trenutku. Novi član Fenera je meskički štoper Dijego Rejes kojem je istekao ugovor sa Portom i kojeg je tražilo desetak klubova. 

14.59 - Romin sportski direktor Monći je otkrio da je poslednjeg dana prelaznog roka pokušao da dovede Realovog vezistu Markosa Ljorentea, ali da je Real odbio jer je ostao bez Kovačića i Ljorentea vidi kao zamenu za Hrvata. 

14.45 - Atinski AEK je jednom nogom u Ligi šampiona, a kao veliko pojačanje za elitno takmičenje se u Grčkoj najavljuje Nemanja Radoja. Opširnije OVDE

14.38 - Evo opširnije priče o Sevilji i Marijanu Dijazu. Neće biti lako. Lion je odbio 25.000.000 evra, a pita se i Real Madrid. Detaljnije OVDE.  

14.29 - Torinov gazda Urbano Kairo je progovorio o raspletu situacije sa igračima koji žele drugi klubovi. Jago Falke ne može da ide, ali Ljajić i Nijang mogu. Opširnije OVDE

14.16 - E ovo je već informacija za malo starije ljubitelje fudbala. Sećate li se Bartolomeja Ogbečea? Nigerijskog vunderkinda iz Pari Sen Žermena koji je igrao i na Mundijalu 2002. godine. Predviđali su mu mu čudesnu karijeru, a u poslednjih 13 godina je promenio 11 klubova. Danas je potpisao za indijski klub Nortist Junajted. Prethodne dve sezone je igrao za Viljem II. Ima 33 godine... Valjda. 

14.05 - Marselj traži zadnjeg veznog, a Stouk mu je ponudio Badua Ndiajea na pozajmicu. Za tamnoputog vezistu se interesuje i Galatasaraj iz kojeg je došao na Britaniju. 

13.53 - I Inter radi na novim ugovorima. vode se pregovori sa Marcelom Brozovićem oko produžetka saradnje koja ističe 2021. godine. Inter mu nudi povišicu uz uslova da se izbaci fiksna otkupna kaluzula od 50.000.000 evra. 

13.40 - Napoli i Pjotr Zjelinski su dogovorili produžetak ugovora do 2023. godine. Poljak će dobiti povišicu na 2.500.000 evra po sezoni, ali će i otkupna klauzula porasti sa 65.000.000 na 100.000.000 evra. 

13.33 - Borusija Dortmund je prihvatila da plaća kompletnu platu Paka Alkasera iz Barselone koja iznosi 4.000.000 evra godišnje. 

13.25 - Sporting Lisabon traži napadača a potraga je sužena na dva imena. Prva želja je Luis Murijel iz Sevilje koji može da ide ako Andalužani dovedu Dijaza, a drugo rešenje je Sansone iz Viljareala. 

13.03 - Fenerbahče nudi Bajernu 2.500.000 evra za jednogodipnju pozajmicu Renata Sančesa! Bavarci još nisu odgovorili... 

12.51 - BLIZU JE! Sent Etjen je nadomak dgovora sa Totenhemom oko krilnog napadača Žan-Kevina Nkudua koji se nije proslavio u Londonu i prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Barnliju gde je takođe razočarao. Sent Etjen ga želi na pozajmicu s pravom otkupa. Totenhem ga je pre dve godine paltio Marsleju 11.000.000 funti... 

12.43 - Posle dolaska Kurtoe, Kiko Kasilja je postao treći golman Reala. Španac traži izlaz iz te situacije i dobio je ponudu Fenerbahčea. Turski klub bira između njega i Kevina Trapa kao zamene za Karlosa Kamenija koji se seli u Okser. 

12.32 - Pari Sen Žermen ne može više da čeka Filipea Luisa i pitanje levog beka će rešiti sa Huanom Bernatom iz Bajerna. Sa Bavarcima ima dogovor oko obeštećenja vrednog 14.000.000 evra, ali je problem što Španac traži previsoku paltu od 5.000.000 evra godišnje. 

12.20 - Ostrvski mediji pišu da su u Liverpulu optimisti povodom Lazara Markovića i da će Srbin naći novi klub do kraja prelaznog roka. 

12.14 - Bajernov vezista Sebastijen Rudi je priznao posle sinoćnjeg meča da su jako male šanse da će ostati u Bajernu. Šalke je favorit za njegovo dovođenje... 

12.06 - ZVANIČNO: Janik Bolasi je novi igrač Aston Vile! Opširnije OVDE

11.59 - Španski mediji tvrde da još samo lekarski pregledi dele Paka Alkasera od transfera iz Barselone u Borusiju Dortmund. 

11.50 - U Španiji i dalje veruju u transfer bombu zvanu Kilijan Mbape. Ponedeljak je dan odluke. Kakve su šanse da Mbape dođe u Real Madrid kao zamena za Kristijana Ronalda? Sat otkucava... Opširnije OVDE

11.43 - Totenhem je u problemima jer Kristijan Eriksen ne želi da produži ugovor. Danac traži isti tretman kao Hari Kejn. Opširnije OVDE

11.40 - RB Lajpcig je poslao i četvrtu ponudu Evertonu za Ademolu Lukmana! Bikovi nude 25.000.000 funti za mladog Engleza koji je kod njih igrao na pozajmici prošle sezone. 

11.33 - Gomila klubova hoće Torinovog napadača Mbajea Nijanga, a na listu se priključio i španski Leganes. Podsetimo, žele ga Marselj, Nica, Lokomotiva, Lion, Sampdorija... 

11.25 - Italijanski mediji otkrivaju da je Kvinsi Promes iz moskovskog Spartaka bio prva meta Milana u finišu prelaznog roka. Leonardo je imao dogovor sa Holanđaninom, ali Milan nije želeo da plati 30.000.000 koliko je tražio Spartak i tek posle toga su se Rosoneri fokusirali na transfer Kastiljeha

11.20 - Oglasio se otac Edena Azara o priči za transfer u Real Madrid. Otkrio je da ne zna razloge zašto je Real odustao, ali da bi transfer bio realizovan da je Zidan ostao na trenerskoj funkciji. Opširnije OVDE

11.17 - GOTOVO! Portugalski mediji javljaju da je Benfika dogovorila transfer iskusnog veziste Ramiresa iz Kine. Platiće 9.000.000 evra za Brazilca koji je igrao kod njih pre nego što je prešao u Čelsi iz kojeg je otišao u Kinu. Ramiresa je želeo i Lacio, ali je igrač odabrao povratak u Lisabon. 

11.10 - ZVANIČNO: Senegalski vezista Anri Seve je prešao iz Njukasla u trusku Bursu na pozajmicu do kraja sezpone. On se vraća u truski fudbal gde je u drugom delu prošle sezone igrao na pozajmici u Sivasu. 

11.02 - Mančester Junajted je pobedio gradskog rivala Siti u trci za poljskim čudom od deteta Lukašom Bejgerom. Mladi defanzivac ima samo 16 gdina i smatraju ga jednim od najvećih talenata evropskog fudbala. Mesecima je trajala borba mančesterskih rivala za njegov potpis, a na kraju je pobedio Junajted koji će uskoro i zvanično potvrditi transfer vunderkinda iz Leha. 

10.56 - Aron Ramzi je ušao u poslednju godinu ugovora sa Arsenalom i traži ogromnu platu kako bi ostao u klubu. Želi da postane jedan od najplaćenijih igrača Premijer lige da bi produžio vernost Tobdžijama. Interesovanje Mančester Junajteda i Lacija mu dodatno podiže samopouzdanje, ali trener Emeri mu je poručio da se koncentirše na teren i da stvari oko ugovora prepusti klubu i menadžeru. 

10.50 - Krećemo iz Španije. Sevilja je do sada dovela osmoricu fudbalera, ali tu nije kraj. Lokalni mediji otkrivaju da je klub iz Andaluzije spreman da sruši klupski rekord i učini Marijana Dijasa najskupljim pojačanjem u istoriji. Sevilja već ima dogovor sa igračem, a nada se da će ga postići i sa Lionom u kojem igra bivpi napadač Real Madrida. Ne navodi se visina ponude, osim da će biti najveća u klupskoj istoriji. Dosadašnji rekorder je Luis Murijel koji je plaćen 21.500.000 evra. Takođe, Sevilja radi i na dovođenju Šinđija Kagave koji je zatražio transfer iz Borusije Dortmund. 

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje sa fudbalskom pijacom koja ulazi u sam finiš. Sva pitanja i sugestije šaljite nam u komentarima. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara