TREĆA SMENA: Borbe za plej-of u Boliviji i Hondurasu

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PLATENSE – TIGRE, 01.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Tigre je u lošoj formi i jedva čeka da se završi njegov nastup u Liga kupu Argentine. Ostale su mu još dve utakmice, a izvesno je da će biti poslednji u B grupi. U seriji je od četiri poraza, ima ukupno samo pet osvojenih bodova iz 12 utakmica, uz gol-razliku 6:21. Sada će igrati protiv Platensea, koji je bez pobede na poslednja tri meča (dva remija i jedan poraz), sa 12 bodova je 11. na tabeli, takođe bez ikakve šanse da nešto značajnije popravi svoj položaj. Poslednji put su se Tigre i Platense sastali u novembru, odigrali su 1:1.


INDEPENDIJENTE PETROLERO – GVABIRA, 01.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Ko će da bude drugi u C grupi bolivijske Aperture? Direktno će odlučiti ovaj susret u Sukreu, pošto je posle sedam utakmica Gvabira druga na tabeli sa 10 bodova, a Independijente treći sa dva poena manje. Ovo će im biti drugi duel u sezoni, prvi su odigrali srednom februara. Tada je Gvabira odbranila prednost domaćeg terena i golom Viljaroela u 93. minutu došla do 2:1. Gvabira je devet od tih 10 bodova osvojila kod kuće, u gostima ima dva poraza i jedan remi.


IMBABURA – MAKARA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

U zanimljivoj seriji se nalaze fudbaleri Makare, nanizali su tri uzastopna remija. Sada imaju ukupno devet bodova i zauzimaju šestu poziciju na tabeli Aperture. Naravno, od Makare se ni ne očekuju neki veliki rezultati, sredina tabele bi joj bila odličan rezultat. Noćas gostuje Imbaburi, devetoplasiranom timu na tabeli. Ima sedam bodova, u poslednja tri kola je Imbambura zabeležila po jedan od svakog mogućeg ishoda. Prošle sezone su Imbabura i Makara igrale zajedno u Segundi, noćašnji domaćin je slavio na poslednja dva susreta sa po 2:0 i 4:0.


GENESIS – REAL SOSIJEDAD, 02.00

(Fudbal, Honduras 1)

Važan meč igra se i u Klausuri Hondurasa, u okviru 14. od 18 kola. Genesis i Real Sosijedad su rivali u borbi za plej-of, odnosno neku od prvih šest pozicija. Genesis je šesti sa 17 bodova, Real Sosijedad sedmi sa dva poena manje. Gosti su u seriji od četiri uzastopna poraza, zbog toga su sada u teškoj situaciji. U prvom ovosezonskom susretu Genesis je kao gost savladao Real sa 2:1, autogolom Luisa Ortiza u 87. minutu.


------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara