TREĆA SMENA: Joveljić se bori za zvanje najboljeg strelca MLS, Audaks Italijano zakucan za dno, Olimpija se penje u Paragvaju

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

KRUZ AZUL – ATLAS, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Izabrane vesti

Sam je finiš ligaškog dela meksičke Klausure. Ostala su još samo dva kola, Kruz Azul je veoma blizu toga da obezbedi direktan plasman u četvrtfinale plej-ofa. Potrebno mu je za to da bude među šest najboljih na tabeli, a trenutno je četvrti. Ima bod više od sedmoplasirane Gvadalahare Čivas i utakmicu manje, ako noćas savlada Atlas sigurno će ostati barem četvrti. Atlas nema takmičarski motiv, 16. je sa samo 13 poena, čak 10. tima na tabeli Keretara. Kruz Azul je dužan Atlasu za poraz u Aperturi u julu prošle godine sa 2:0.

KOBRELOA - AUDAKS ITALIJANO, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Audaks Italijano će pokušati da zaustavi niz razočaravajuće forme u početnoj fazi čileanskog prvenstva. Domaća Kobreloa je na osmom mestu sa 13 bodova u osam mečeva. Kobreloa je pobedila u poslednjem meču lige sa 2:0 protiv Kolo Kola. Audaks Italijano je remizirao 2:2 protiv Union La Kalere u poslednjem meču prve lige i produžio svoj niz bez pobeda na pet mečeva. Sada je na poslednjem 16. mestu sa pet bodova.

NASIONAL ASUNSION - OLIMPIJA, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Olimpija je četvrtoplasirana u paragvajskoj Aperturi sa 22 boda, ali ima šansu da noćas popravi plasman. Lider Libertad je na 32 boda, a drugoplasirani Sero Portenjo beži četiri koraka. Olimpija je bez poraza na devet prethodnih duela, mada je u tom opsegu remizirala u pet puta. Nasional je pretposlednji sa 10 bodova, ali je popravio formu u protekla tri duela kada je neporažen.

LOS ANĐELES GALAKSI – SAN HOZE ERTKVEJKS, 02.15

(Fudbal, MLS)

Solidno je otvorio sezonu Los Anđeles Galaksi. Tim za koji igra srpski napadač Dejan Joveljić je posle osam mečeva u MLS treći na tabeli Zapadne konferencije sa 15 bodova, samo jednim manje od lidera Vankuver Vajtkepsa. Joveljić je treći strelac lige sa šest pogodaka, a taj saldo bi mogao da popravi noćas, pošto mu u goste dolazi najslabiji tim Zapada. San Hoze je do sada ostvario samo jednu pobedu i čak sedam poraza, uz 20 primljenih golova. Već su jednom bili rivali, 3. marta, kada je Galaksi slavio sa 3:1. Na tom meču je Joveljić postigao drugi gol, a asistirao Rikiju Puđu za treći.

TOLIMA – PATRIOTAS, 03.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Okršaj najboljeg i najlošijeg tima u kolumbijskoj Klausuri. Posle 17 kola Tolima je sakupila 35 bodova, tri više od Bukaramange. Ukoliko noćas trijumfuje osiguraće sebi prvo mesto i najlakšu moguću grupu u Kvadrangularu. S druge strane Patriotas je na dnu, ima samo 15 poena na svom saldu. Od toga je sedam osvojio u poslednjih pet kola, tako da je u usponu forme. Naravno, prekasno da bi se umešao u borbu za neku bitniju poziciju. U Aperturi Tolima nije uspela da savlada Patriotas, meč koji se odigrao u septembru prošle godine završen je 1:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara