TREĆA SMENA: Miljonarios visi za plej-of, Barselonu dočekuje fenjeraš

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Meč 12. kola venecuelanske Aperture. Trenutno su i Deportivo i Karabobo na pozicijama koje vode u Kvadrangular. Deportivo je osmi sa 16 bodova, Karabobo je bolji za dva poena i dve pozicije. U poslednjih pet kola Karabobo ima dve pobede i tri remija, dok je Deportivo u istom tom periodu dvaput poražen (dve pobede i remi). Tim iz Tačire je pre četiri dana igrao protiv Libertada u Asunsionu, poražen je u 2. kolu Kopa Libertadoresa sa 3:0. Deportivo je pobedio Karabobo na poslednja dva susreta, oba prošlosezonska sa po 3:1 i 1:0.

LIBERTAD LOHA – BARSELONA GVAJAKIL, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, Barselona iz Gvajakila je remizirala na četiri. Od toga dve u Kopa Libertadoresu, gde je uzela po bod Kobresalu (1:1) i Taljeresu (2:2). Seriju od tri meča bez pobede u prvenstvu prekinula je u prošlom kolu protiv Deportiva iz Kuenke (4:0). Zato je sada osma na tabeli sa osam bodova iz pet mečeva. Noćašnji rival Libertad je poslednji na tabeli, nalazi se bodovno na nuli. To je zato što mu je na početku sezone oduzeto četiri poena, pa je krenuo iz minusa. Prošle sezone je Libertad u Lohi uzeo bod Barseloni, bilo je u maju 2:2.

DEPORTIVO PASTO – MILJONARIOS, 01.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Sve je manje vremena za Miljonariose da se probiju do Kvadrangulara. Posle 15 kola imaju samo 19 bodova, 11 su na tabeli sa četiri boda manje i odigranom utakmicom manje iod osmoplasirane Amerike iz Kalija. U poslednja dva kola su Miljonariosti savladali Santa Fe (3:1) i Fortalezu (2:1). Mora da nastavi i noćas u tom ritmu, protiv protivnika koji često ume da ga muči. Dva od poslednja tri duela sa Deportivom su završena bez pobednika. Tim iz Pasta je 17. sa 15 bodova, seriju od tri meča bez pobede je prekinuo u prošlom kolu protiv Agilasa (1:0).

SERO PORTENJO – AMELIJANO, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Vraća se polako Sero Portenjo u vrh tabele paragvajske Aperture posle slabog otvaranja prvenstva. U poslednja tri kola je pobedio Lukenjo, Nasional (po 1:0) i Trinidense (3:1). Sada ima 20 bodova iz 12 utakmica, pet manje od lidera Libertada, koji je doduše odigrao jedan meč manje. Amelijano takođe nema poraz u poslednja tri kola, ostvario je jednu pobedu i dva remija. Sa 16 poena je sedmi na tabeli. U prvom susretu u sezoni, 26. januara, Sero Portenjo je bio bolji od Amelijana sa 4:1.

AUDAKS ITALIJANO – UNION LA KALERA, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Veoma loše su otvorili prvenstvo i Audaks i Union. Posle sedam kola Audaks je pretposlednji na tabeli sa četiri poena, od toga samo jednim osvojenim na poslednja četiri meča. Union je bolji za samo jedan poen, zato je sada prvi iznad crte. Union doduše ima više obaveza od rivala, pošto igra i Kopa Sudamerikanu. Tamo je odigrao dva meča do sada, savladao je Alijancu (1:0), pa izgubio od Universidad Katolike (0:1). Prošle sezone nije pobedio nijednom Audaks, u martu su odigrali 0:0, a u septembru je izgubio sa 2:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara